Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Üstadım aslında konu gereksiz yere çıkmaza giriyor bu belkide amrabat ile ilgili 100. tartışma diğerlerinde sonuç çıkmadı şimdi de çıkacağını sanmıyorum , hepimiz futbol dan az çok anlarız ,kimi fazla kimi az

Amrabat günümüz futbolun gereksinimlerini taşıyan bi kardeşimiz fizik, oyun görüşü,hız, vs vs ama bütün futbolcular her sistem de aynı görüntüyü vermez konu bu yüzden çıkmaza giriyor sanırım

kimimiz kanat oyuncusu olarak keita ve türevlerini severiz, üst düzey teknik , yumuşak bilekler , vsvs kimimiz de daha mücadeleci , oyun temposu yüksek , buna nazaran teknik ve bilekler diğer örneğe göre daha vasat

Ama amrabat yeteneksiz , leş ,ölü, tarzında kelam edilecek , çöpe atılacak bir futbolcu değil ( sizin böyle söylediğinizi belirtmiyorum böyle tanımlayan arkadaşlar var ) bu tarz yazılar yazıldığı zaman en güzel yazanı yazdığı ile başbaşa bırakmak

sonuç : Amrabat şu an bizim futbolcumuz bize düşen ondan daha iyisi gelene dek desteklemek , beğenmeyen elbette olacak bu takımdaki diğer futbolcular için de geçerli , selçuk için bile ne yazılar okudum buralarda :)

Güzel ve düzeyli yorumundan dolayı teşekkür ederim abi öncelikle.En başta şunuda belirteyim mesela ben Burak'ı da beğenmem ama sonuçta topçumuzdur ve en iyisi o olduğu için desteklerim köstek olmam keza Ambarat'a da aynı şekilde bu konuda sıkıntı yok.Benim demek istediğim Ambarat'ın bizim sistemimize uymadığı ve bizi taşıyabilecek kapasitede olmadığı fizik ve hızına lafım yok çok diri sağlam ama bir oyuncu kanatsa bence en başta adam eksiltebilmeli bu Ambarat'ta 0 tek çalım tekniği topu atıp peşinden koşarak çalım atmaya çalışması oyun görüşünde de sana katılmayacağım ne yazık ki 2-3 kez video varsa bulabilirim Fener maçında da yaptı hatta bunu önünde adam olmasına rağmen topun adamın içinden geçmesini bekleyerek pas atıyor haliyle top kaybı ve kontra yiyiyoruz kısacası elimizde patladı sezon sonu gönderilebilirse gönderilip daha iyisi alınmalı varmak istediğim yer burası.

üstelik salihe ,oğuzhana bakıyosunuz ama 15 yaşındaki birhan vatanseverden bihabersiniz.fatih hoca çocuğu antrenmanlara çıkarıyo sürekli a takımla.mevkisi de ortasaha.

hala stoper ya da sol bek alınmadı. YÖNETİM İSTİFA

kusura bakma ama senin bilmediğin şey komiklikten ziyade daha beter bi durum

sağ ayaklılar sağda sol ayaklılar solda oynar ne demek yaa:SS:

Futbolla ilgilisi yoktur belki. Üstüne gitme la adamın, günah :o

Cape Verde ( yeşil burun ) 11 numarası nasıl bişey ya öyle

hocam sen takıma top oynatacaktın benim sevgilime değil demişmidir :)

bu arada cok komik bir habere rastladim, olympiakos'un yenilmedigi halde kovdugu teknik direktörü, baskan'in sevgilisiyle ask yasiyormus, bunu duyunca hemen yol vermis tabiki baskan, az bile yapmis ben olsam tekme tokat girerdim adama

bu ara tuncay feneve gol atti..sevinmiycem diye hareketler yapti..gol sayilmadi offside yuzunden..garip olay:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt