Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evrim-teorisine-gore-fareler-patatesten-_1332314260.jpeg

Gece gece haykırdım iyi mi :D

Patetes yemiştim birde..

Kapat, karart şunu..

:sad007:

Cümleten iyi geceler

Başka transfer yok diyorlar?

dalga gecmene gerek yok baska bi forumdan cok güvendigim bir abi yazdi ben inaniyorum ;)

bende az once baska bir abiden duydumn, cok guvenilir, 1000% anlastik hepsiyle:rolleyes:

sadece ne zaman geleceklerini bilmiyor ama bir gun gelirler dedi

Aynen aynen. O kadar başarı kazanacak Galatasaray'la elli kere olmuştur Galatasaraylı. Fener parayı verince çocukluğu aklına geldi "ben zaten fenerliydim" dedi. Yusuf Şimşek'te aynı şekildeydi o kadar fenerli olduğunu söyledi Beşiktaş'a gidince çocukluğu aklına geldi "ben zaten Beşiktaşlıydım" dedi, çocukluk fotolarını gösterdi :asd:

Hasan Şaş falan emrenin fenerli olduğunu biliyormuş. Ama karakterli oyuncu olsaydı, ne olursa olsun kendini küçültüp gerçek bile olsa ben küçükken Fenerliydim demezdi. Ne oldu yani helal sana mı dedi fener taraftarı?

Sormazlar mı o zaman? Madem fenerliydin neden en başta bize değil de Galatasaraya gittin die? Gerçi fener taraftarının çoğunda o zeka da yoktur ya neyse...

Mehmet Topal'da eziklere gitti ama bu tarz söylemlere girmedi. Çıkıp erkek gibi konuşacaksın, Galatasaray benim Emre olmamda büyük bir etken, şimdi Fenerbahçe formasını terletiyorum. Giydiğim bu formanın vermek için elimden ne geliyosa yapıcam die.

Bunları söylersen Fener taraftarı seni yuhalayacakmıydı? Galatasaray taraftarı da saygı duyardı belli bir ölçüde. Ama yok illaki çocuk kandırır gibi yalakalık yaltaklık yapacaksın. Sallaaaa...

Bu ara Chivu ne durumda..sakat degil demi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt