Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
sneijder yazılı beyaz forma resmi var mı :ayatollah:
sneijder yazılı beyaz forma resmi var mı :ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre şerefsizi sonradan GSlı oldu bence.unutması zor bizi.herkes küçükken takım tutar,benim abim de küçükken fenerliymiş sonradan GSlı olmuş.

renktas iyi olsa bile o cocugu harcar bu ezikler,meireles cezasi bittiginde forma yuzumu gorur o takimda salih,mumkun degil.zaten alt a$ortmanli aykut sene sonu bulmaz,azizede hapisi boylar,yeni gelen t.direktor salihi düsünmez bileYok abi bu oyle degil
Belki iyimser olmak istediğim için böyle düşünüyorumdur ama benzer düşünüyorum. Sonuçta futbol takım oyunu. Takımda olan iyi oyuncular, çevresindeki oyuncuların da performansını olumlu yönde etkileyecektir.
Hamit kötü oyuncu değil, ha 2-3sene Bayern ve Madrid'de yedek kaldı oynayamadı vs. Bu gerçekten futbolunu geriletir ve Hamit de şuan bunu yaşıyor. Ama Şampiyonlar Ligi maçlarına bakınca Hamit kim ne derse desin yetenekli ve ihtiyacımız olan tecrübeli futbolcu. Futbolcularda insandır ve dolayısıyla duygusaldırlar. Milli takımda yaşadığı konu da onu baya etkiledi kim ne derse desin. Ve şuan kendini ispat edebilmek için üzerinde bir baskı var. Bu da onu bocalatıyor. Eğer o baskıyı bir aşabilirse, üst üste 2-3 maç iyi oynayıp özgüvenini kazanabilirse, gereksiz kendini ispat etme duygusundan arınırsa, bocalaması doğal olarak kaybolacaktır.
Hamit eski hamit olabilir mi, hatta daha iyisi olabilir mi bu konuda kimse net konuşamaz. Ama Sneijderin gelişi illaki Hamit'e de, Burak'a da, Selçuk'a da, Amrabat'a da ve hatta defansımıza da olumlu yönde katkısı olacaktır.
Fatih Hoca'nın Hamit'e inatla forma veriyor, hocamız bazen kafasına birşeyi takıp gereksiz yere inada girebiliyor ama ben Hamit inadında haksız olduğunu düşünmüyorum. İllaki farklı düşünenler de vardır. Zaten futbol budur. Herkes aynı şeyi düşünse zaten futbolun bir zevki kalmazdı.
he tamam bende bakim az sonra ruyamda baska kimler gelecekmis
pardon beyler düzeltiyorum
gökhan inler ve türk bir defans oyuncusu gelecekmis
SantiagoCanizares @santicanizares1
aga bu salih nedir necidir milletin dilinde,ezikler onu seneye mersine verir nobre takasinda kullanir![]()
İsterim bize gelmesini. Var mı böyle bi fikri ?
![]()
Gece gece haykırdım iyi mi![]()
Ftw @FtwGS
Biri iyiki Cole degilde Hazard yapmis, Cole olsa cocugu vururdu demis, birisi cevap olarak Terry olsaydi anasini ...di demis hahaha
- 9 dk
SantiagoCanizares @santicanizares1
@FtwGS torres olsa çocuğu ıskalardı diyenler de mevcut
Aç
Hazard-top toplayıcı muhabbeti![]()
bakacagiz![]()