Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder yazılı beyaz forma resmi var mı :ayatollah:

evrim-teorisine-gore-fareler-patatesten-_1332314260.jpeg

Gece gece haykırdım iyi mi :D

emre şerefsizi sonradan GSlı oldu bence.unutması zor bizi.herkes küçükken takım tutar,benim abim de küçükken fenerliymiş sonradan GSlı olmuş.

Aynen aynen. O kadar başarı kazanacak Galatasaray'la elli kere olmuştur Galatasaraylı. Fener parayı verince çocukluğu aklına geldi "ben zaten fenerliydim" dedi. Yusuf Şimşek'te aynı şekildeydi o kadar fenerli olduğunu söyledi Beşiktaş'a gidince çocukluğu aklına geldi "ben zaten Beşiktaşlıydım" dedi, çocukluk fotolarını gösterdi :asd:

Yok abi bu oyle degil
renktas iyi olsa bile o cocugu harcar bu ezikler,meireles cezasi bittiginde forma yuzumu gorur o takimda salih,mumkun degil.zaten alt a$ortmanli aykut sene sonu bulmaz,azizede hapisi boylar,yeni gelen t.direktor salihi düsünmez bile:)

Belki iyimser olmak istediğim için böyle düşünüyorumdur ama benzer düşünüyorum. Sonuçta futbol takım oyunu. Takımda olan iyi oyuncular, çevresindeki oyuncuların da performansını olumlu yönde etkileyecektir.

Hamit kötü oyuncu değil, ha 2-3sene Bayern ve Madrid'de yedek kaldı oynayamadı vs. Bu gerçekten futbolunu geriletir ve Hamit de şuan bunu yaşıyor. Ama Şampiyonlar Ligi maçlarına bakınca Hamit kim ne derse desin yetenekli ve ihtiyacımız olan tecrübeli futbolcu. Futbolcularda insandır ve dolayısıyla duygusaldırlar. Milli takımda yaşadığı konu da onu baya etkiledi kim ne derse desin. Ve şuan kendini ispat edebilmek için üzerinde bir baskı var. Bu da onu bocalatıyor. Eğer o baskıyı bir aşabilirse, üst üste 2-3 maç iyi oynayıp özgüvenini kazanabilirse, gereksiz kendini ispat etme duygusundan arınırsa, bocalaması doğal olarak kaybolacaktır.

Hamit eski hamit olabilir mi, hatta daha iyisi olabilir mi bu konuda kimse net konuşamaz. Ama Sneijderin gelişi illaki Hamit'e de, Burak'a da, Selçuk'a da, Amrabat'a da ve hatta defansımıza da olumlu yönde katkısı olacaktır.

Fatih Hoca'nın Hamit'e inatla forma veriyor, hocamız bazen kafasına birşeyi takıp gereksiz yere inada girebiliyor ama ben Hamit inadında haksız olduğunu düşünmüyorum. İllaki farklı düşünenler de vardır. Zaten futbol budur. Herkes aynı şeyi düşünse zaten futbolun bir zevki kalmazdı.

ben deplasmandaki trabzon maçını izlemedim mesela,ama hamit o maçta çok iyi oynadı diyolar.hamit iyi ama o saydığın nedenlerden ötürü şu an böyle ne yazıkki..bi an gelecek ve hamit hamit gibi oynayacak,gol atacak,attırcak,liderlik yapacak.

Ferdayı kemircegimi bilsem :trollface: fare olabilirim

aga bu salih nedir necidir milletin dilinde,ezikler onu seneye mersine verir nobre takasinda kullanir:D

Renktaş, Salih gerçekten kumaşı sağlam yetenekli oyuncu. Şimdi eziklerde oynuyor diye çamur atmanın aşağılamanın anlamı yok. Kaldı ki biz kötüledik die kötü de olmaz. Bizim asaletimiz rakibi aşağılamakta değil, rakibi doğru analiz edip, kendimizi onlardan üstün kılmakla olur. Rakibi küçümsemek bize zarardan başka birşey getirmez.

Ama Aykut hoca, rakibi iğnelemek için söylemiyorum bizim en büyük şansımız. Şimdiye kadar hiçbir oyuncunun gelişimine katkı sağlayamadı. Tam tersine bir üst katagoriye çıkabilecek oyuncuların önünü kesti. Salih, Aykut Hoca ile kendini geliştirebilir mi bence çok zor. Aykut Hocaya rağmen kendini geliştirebilirse helal olsun derim. Ama kumaşı kesinlikle sağlam... Özellikle de şuan ki malum yerliler arasında...

İsterim bize gelmesini. Var mı böyle bi fikri ?

En son onunla istanbula gitmeden 1 hafta önce şirinyer Nar'da karşılaşıp bir kaç birşey sormuştum tabi..

Fenere Transferi kesinlik kazandıktan sonra... O, zaten antrenmanlarda sürekli espiri yaparak Galatasaray'dan bahsediyordu.

Ama bir anda Fenerin gelip onu istemesine oda şaşırmış hatta ilk inanmamış kulüp bunu ona iletince, dalga geçiyorlar falan sanmış.

İlerisi için inşAllah birgün GS'ye gelirim demişti ama Fener gibi bir takımdan zor geliyor ama bakalım işte inşAllah istediği olur.

Sevimli bi çocuk kendisi

gelisme varmi artik sneijderin gelecegine inanmiyorum arkadaslar bosuna rüya görmeyin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt