Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Salih'te Emre Belözoğlu'nun tam tersi demek. Yarın bir gün bizde oynarsa "ben aslında Galatasaraylıydım" der, Emre için nasıl Hasan Şaş "Fenerli olduğunu biliyorduk" dediyse ordan Gökhan Gönül çıkar "Galatasaraylı olduğunu biliyorduk" der. Profesyonel futbolcu bunlar sonuçta.

aga bu salih nedir necidir milletin dilinde,ezikler onu seneye mersine verir nobre takasinda kullanir:D

Salih'te Emre Belözoğlu'nun tam tersi demek. Yarın bir gün bizde oynarsa "ben aslında Galatasaraylıydım" der, Emre için nasıl Hasan Şaş "Fenerli olduğunu biliyorduk" dediyse ordan Gökhan Gönül çıkar "Galatasaraylı olduğunu biliyorduk" der. Profesyonel futbolcu bunlar sonuçta.

emre şerefsizi sonradan GSlı oldu bence.unutması zor bizi.herkes küçükken takım tutar,benim abim de küçükken fenerliymiş sonradan GSlı olmuş.

pardon beyler düzeltiyorum

gökhan inler ve türk bir defans oyuncusu gelecekmis

sneijder geldiği için artık selçuk çok şut imkanı bulacak.hamit artık uzaktan dakacak :Dinşallah hamit bjk maçıyla başlar...

Belki iyimser olmak istediğim için böyle düşünüyorumdur ama benzer düşünüyorum. Sonuçta futbol takım oyunu. Takımda olan iyi oyuncular, çevresindeki oyuncuların da performansını olumlu yönde etkileyecektir.

Hamit kötü oyuncu değil, ha 2-3sene Bayern ve Madrid'de yedek kaldı oynayamadı vs. Bu gerçekten futbolunu geriletir ve Hamit de şuan bunu yaşıyor. Ama Şampiyonlar Ligi maçlarına bakınca Hamit kim ne derse desin yetenekli ve ihtiyacımız olan tecrübeli futbolcu. Futbolcularda insandır ve dolayısıyla duygusaldırlar. Milli takımda yaşadığı konu da onu baya etkiledi kim ne derse desin. Ve şuan kendini ispat edebilmek için üzerinde bir baskı var. Bu da onu bocalatıyor. Eğer o baskıyı bir aşabilirse, üst üste 2-3 maç iyi oynayıp özgüvenini kazanabilirse, gereksiz kendini ispat etme duygusundan arınırsa, bocalaması doğal olarak kaybolacaktır.

Hamit eski hamit olabilir mi, hatta daha iyisi olabilir mi bu konuda kimse net konuşamaz. Ama Sneijderin gelişi illaki Hamit'e de, Burak'a da, Selçuk'a da, Amrabat'a da ve hatta defansımıza da olumlu yönde katkısı olacaktır.

Fatih Hoca'nın Hamit'e inatla forma veriyor, hocamız bazen kafasına birşeyi takıp gereksiz yere inada girebiliyor ama ben Hamit inadında haksız olduğunu düşünmüyorum. İllaki farklı düşünenler de vardır. Zaten futbol budur. Herkes aynı şeyi düşünse zaten futbolun bir zevki kalmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt