Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BBVCOHPCIAA52H1.jpg:large

drogba reistir.32 lik LuaLua nin kral oldugu bir lige 34 lük drogba tecavuz eder

Al bonservisini oynasın 3-4 sene bucada madem öyle

5 milyon biçtiler.geçen sezon 19 gol attı.oğuzhan,salih falan hikaye diyolar bu çocuğun yanında..mehmet batdal kiralık olduğu için bucada bi anlaşma yapılabilir.

Cümleten hayırlı geceler.... Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bütün iyi dilek ve dualarınız kabul olsun inşallah, görüşmek üzere

Salih benim Bucaspordan takım arkadaşım. Malesefki ben sakatlanarak bırakmıştım. Şimdi Pop'çu oldum.

Ve, bizim mahallede oturuyor, Yenigün tarafında. Koyu GS'li ama Fener'e gitmesine üzüldüm.

Nasip herşey.. Belki Avrupa'ya gittikten sonra bize gelir. :D

Salih benim Bucaspordan takım arkadaşım. Malesefki ben sakatlanarak bırakmıştım. Şimdi Pop'çu oldum.

Ve, bizim mahallede oturuyor, Yenigün tarafında. Koyu GS'li ama Fener'e gitmesine üzüldüm.

Nasip herşey.. Belki Avrupa'ya gittikten sonra bize gelir. :D

fenerden avrupaya gitmesi zor. özgür çek ve okan alkan gibi kiralık gider,gelir.. sonra bi oyuncu karşılığı satılır.

Bende kaçar beyler cümleten hayırlı geceler.... Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bütün iyi dilek ve dualarınız kabul olsun inşallah​

BBUVS5YCQAI4ude.png

Salih Uçan GS taraftarıymış, keşke biz alsaydık

Bu gençlerde biraz kafa olsa fenere gitmezler zaten.En basitinden yakın tarihe bakalım fener rahat 5-10 yetenekli genci harcamıstır.Ha diyeceksiniz ki onların hiç mi suçu yok ama en azından 1-2 tanesi ele avuca girmeliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt