Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.373
- 5.344
- 2.478
Cevap: Transfer Nöbeti
Drogbanin gelmesini istermisiniz?
Drogbanin gelmesini istermisiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Aymen Abdennour diyorum baska bise demiyorum
biz taylan antalyalıyı alıcaz.fener harcar salihi ne yazıkki..salih için üzüldüm...ama bucasporlu taylan antalyalı en iyisi ve sezon sonu alıcaz.
G.Saray genç yeteneğin peşinde taylan antalyalı, taylan antalyalı bucaspor, taylan antalyalı kimdir, taylan antalyalı haberleri, taylan antalyalı galatasaray, taylan antalyalı galatasaray haberleri haber haberler haberleri
Antalyalı; “Galatasaray İçin Daha Erken” - Yatağan Yeni Gündem Gazetesi
drogbanin gelmesini istermisiniz?
m'bengueyle birlikte alabiliriz.
Al bonservisini oynasın 3-4 sene bucada madem öyle
biz taylan antalyalıyı alıcaz.fener harcar salihi ne yazıkki..salih için üzüldüm...ama bucasporlu taylan antalyalı en iyisi ve sezon sonu alıcaz.
G.Saray genç yeteneğin peşinde taylan antalyalı, taylan antalyalı bucaspor, taylan antalyalı kimdir, taylan antalyalı haberleri, taylan antalyalı galatasaray, taylan antalyalı galatasaray haberleri haber haberler haberleri
Antalyalı; “Galatasaray İçin Daha Erken” - Yatağan Yeni Gündem Gazetesi
Salih benim Bucaspordan takım arkadaşım. Malesefki ben sakatlanarak bırakmıştım. Şimdi Pop'çu oldum.
Ve, bizim mahallede oturuyor, Yenigün tarafında. Koyu GS'li ama Fener'e gitmesine üzüldüm.
Nasip herşey.. Belki Avrupa'ya gittikten sonra bize gelir.![]()
5 milyon biçtiler.geçen sezon 19 gol attı.oğuzhan,salih falan hikaye diyolar bu çocuğun yanında..mehmet batdal kiralık olduğu için bucada bi anlaşma yapılabilir.
![]()
Salih Uçan GS taraftarıymış, keşke biz alsaydık