Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim sl rakibimiz cluj'un forveti sogou marsilya'ya transfer olmus

alexi vereceğini sanmıyorum psg nin. yüksek para teklif etsek de umrunda olmaz onların. ben olsam serdar taşçı üzerinde ısrar ederdim. çünkü solbek için yerli ihtimali nerdeyse sıfır. en azından stopere yabancı hakkı kullanmayalım

bende onu anlatmaya calisiyorum yabanci hakkimizin neredeyse tümünü defansa harciyoruz...

Re: Transfer Nöbeti

Sniejderli yeni sistem, saha dizilişi-formatı ve takımın performansı nasıl olacak acaba, çok merak ediyorum.

Alex oynayamıyor Cl'de ama Toure oynayabiliyor... Normalde de Toure bir tık üstü Alex'in... Alex PSV'de tank gibiydi ama şu an eski formundan uzak... Yalnız Alex gelirse frikiklerdeki soru işareti hep artacak.. Adam çok sert vuruyor topa.. Selçuk,Sneijder,Burak,Hamit,Alex ,sABRİ(Açıkçası ben beğeniyorum frikiklerini..:D)

Ban akalırsa Aykut Demir'i alacağız..Transfer sezonunun başından beri içimden öyle geçiyor umarırm olmaz tabi...

Toure eski Toure degil artik valla bi Urfali etkisi de yaratabilir Cris kadar kufur de yiyebilir gelirse..

369916-kerem-bulut.jpg

akhisarın yeni transferi kerem bulut :) dövmede meyvelesle yarışır sadriye gün doğdu

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sniejderli yeni sistem, saha dizilişi-formatı ve takımın performansı nasıl olacak acaba, çok merak ediyorum.

İnşallah tek forvetli olur, ama muhtemelen 4-3-1-2 olacak, umarım şinoyu bir kanada falan hapsetmeyiz, gerçi fatih hoca 10'ları kullanmayı iyi bilir:yenieek:

city tourenin bu sezon 20 dakikadan fazla oynadığı maçlardan sadece 1ini kazanabilmiş hepsinde gol yemiş sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt