Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gsbonus'um olmadığı için maça gidemiyorum,ağlamak istiyorum ullleyyyyyyyynnn

resim yollayıp duranlar..cevap veremediginizde daralınca boyle yaparsınız normaldir.... daha siz eminim van gobbelin bile kim oldugunu meevkisini bilmiorsunuzdur...ama tribunler adama tapıyordu...siz cocuksunuzdur eminim

amma abarttınız arkadaş

yemekgörüntülerini verir GSTV izlersiniz orda neyin ne oldugunu

fotoğraflarla yargılama yapmayın.

vallaha ulan bende dahil..

Melo afferin reis boyle olacak diyecegimiz yerde (1-2 kisi yazdi bunu)

takim bolunmus takim dagilmis vs vs.. bisey olmaz.. pazar gorun siz onlari.. yer btirirler..

bazilari hincal uluctan bile daha cok olumsuz dusunebiliyor.hinca 5-0 yendigimiz bir mac vardi o mactan sonra bakmayin macin 5-0 bittigine 6-5 yenilebilirdi GALATASARAY demisti:D

Ben hala içimizdeki kötü his dediğin hissin ne olduğunun cevabını bekliyorum.

eti-%C3%BC%C3%A7-harfli_313230.jpg

Drogba falan konuşuluyor twitterda ama ciddi mi goygoy mu bilemedim..

resim yollayıp duranlar..cevap veremediginizde daralınca boyle yaparsınız normaldir.... daha siz eminim van gobbelin bile kim oldugunu meevkisini bilmiorsunuzdur...ama tribunler adama tapıyordu...siz cocuksunuzdur eminim

cevap verdim ya yasli amca geri donmedin bana.. kimseye cocuk deme bende sana amca derim.

arti fotografin yakisikliymis, begendim. :yenieek:

şanlıurfaın resmi sitesi fenerinkinden hele hele bjkninkinden kat kat iyi :asd:

abi senelerdir ilk defa gerçekten bir star almışız hatta tarihimizde yaşı geçmeden aldıgımız tek adam ama hala paranoyalar yapıyoruz olumsuz taraf arıyoruz hayır derdiniz nedir anlamıyorum

alın size bomba..Tartışa durun:)

Mehmet Çiftçi: Muslera'nın manajeri dün Barcelona sportif direktörü Zubizeretta ile görüştü. Aldığım bilgilere göre Muslera önümüzdeki sezon Barcelona forması giyecek. Galatasaray bu transferden 20 milyon euro üzeri para kazanacak.

bu mehmet çiftçi fenerli şerefsizin tekidir. yaptığı her haber kolpadır. geçen hafta radyo spordada wesney ingiltereye gidecek kesinlikle diyord. boş yere kolpa haberlerini yazıpta insanların canını sıkmayın bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt