Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

villarealde rossi vardı,sakatlanmıştı ne durumda şimdi bilen varmı?

Toure'yi lider özelliğinden dolayı da gün olarak tercih edebiliriz.. 3 sene oynar bence en az ancak 2 Cris vakası olabilir diye korkuyorum..

Toure de çok üst düzey bir oyuncu ona lafım yok ama Ujfa gibi çıkıp reis olabilir, Cris gibi çıkıp çöpte olabilir.

Aslında PL görmüş oyuncular bizim ligde başarılı olma ihtimali çok yüksek, PL de sıradan sayılan Neil bile bizde neler yapmışken Toure neler yapabilir düşünmek istemiyorum:)

ya drogba gelsın bibloyu ...dur la bu bana bısey hatırlattı kalsın:D:D

Drogba 1,5 sezonluğuna gelse

bu sezon ve önümüzdeki sezon TSL'de şampiyon yapar bizi

Burak için müthiş bir örnek olur

kısaca parasını her türlü çıkarır bu adam

Antonio Cassano yu alsak..cok begenirim...ama bu tür oyuncular pek gelmez buralara... italyanlar :D

kolo-toure(2).jpg

kolo toure ve cris...yersiz bi korku :f

Hocam kıyaslanmaz zaten ama Cris'de bu kadar kötü bir stoper değildi sonuçta belli bir kalitenin üzerindeydi ama oyn tarzımıza karşı ağır kaldı.. Toure görünüşte ağır ancak çabuk hız kazanalaibilen bir oyuncuydu aniden araya girebiliyordu mesela ancak yaşı bu özelliğini nasıl etkiledi bilmiyorum.. ama lider özelliğinden dolayı sağlam bir Toure çok iş yapar..

İyi bir stoper alınsın bence o İsveçli dışındakiler daha iyi. Drogba işi belli olmaz

ha ha ha uefa fenere tokaduı yapıstırmıs

bate maçı seyırcısiz

forumdaki avatarlar herkesi nası havalı gösteriyo la halbuki kadrajı indir elde patates var:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt