Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yapmayin ya. messi tek basina belki o senin lsitendeki toplanidaki kadar gol atmisdir. bide yasi kac yani.

26 yasinda messi...

5x ispanya sampionlugu

3x sampionlar ligi sampionlugu

2x ispanya kupasi

8x gol krali ispanyada

1x olimpia sampionlugu

2x avrupanin futbolcusu

4x dünyanin en iyi futbolcusu

2x dünya kulüpler sampionu

1x super cup sampionu

300e yakin gol ve 100ü gecmis asist ve bu sadece pro dönemini...yasi daha 26 oldugunu bidaha hatirlatmak gerekir.

Milli takım başarısı olmayan futbolcu benim gözümde efsane değildir.

Liderlik orada ön plana çıkar

Zidane her zaman en beğendiği futbolcu olara fenomen ronaldo'yu söylerdi. Hatta bir röportajı vardı "Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en beğendiğimiz futbolcular olurduk. O ben, ben de Ronaldo" şeklinde. Tabi mütevazılıktan da olabilir. İkisinden birisidir gördüğüm en iyi en dominant futbolcu. Yaşadığı sakatlıklara rağmen yaptıklarını göz önüne alınca Ronaldo derim ben ama Zidane diyene de şapka çıkartırım.
yorumuna katiliyorum fakat burda bir nokta var,maradona efsane olusunu sadece yetenegi ile degil cesareti ve lider oyuncu yonleri ilede haketmiss biri. parlak yillarinda 86 dunya kupasini tek basina kazandirdiktan sonra italyada orta siradaki napoliye gidip tek basina takimi sampiyon yapan adam.maradona yetenegine guveniyordu,liderlik cesareti vardi,cok farkli boyutlardaydi ondaki yetenek

Yav mesela gol ve kupa olsa Maradona da giderdi Real'e United'e milyon tane atardı. Ama ne yaptı, gitti Napoli'ye sıfırdan nerelere getirdi takımı.

Böyle bir zorunluluğu elbette yok ama Messi burnunu Barcelona'dan dışarı çıkarmazsa onun kendi gücüne mi yoksa takımın gücüne mi güvendiğnii asla öğrenemeyeğiz.

Ayrıca oyun tarzı olarak hiç hoşuma gitmiyor Messi, izlemesi zevk vermiyor bana tabii bu subjektif bir durum.

Bizim takım da efsanelerim prekazi hagi ve h şükür : ) tugay en sevdiğim oyuncudur.. Büyük usta M oktayı izlemediğim için yazmıyorum o herkesin efsanesi.. Tabi en beğendiğim defans da tartışmasız stumpf du :) ahh ah rotaryu kosecky filan erdal uğur vardı ben yaşlandım galiba :)

Puskas, Eusebio, Cruyff, Beckenbauer, Di Stefano, Zico, Pele, Socrates, Bergkamp'sız liste olmaz bence.

İzlediklerim arasından yorum yapacaksam

1.Messi (Arjantin)

2.Ronaldo (Brezilya)

3.Zidane (Fransa)

4.Andres Iniesta (İspanya)

5.Bergkamp ( Hollanda)

6.Henry (Fransa)

7.Ronaldinho (Brezilya)

8.Pirlo (İtalya)

9.Xavi Hernandez (İspanya)

10.Raul Gonzalez (İspanya)

+

kaleci kontenjanından: G. Buffon (İtalya)

Neymar da bir yerden girebilir gibi duruyor eğer bir üst seviyeye çıkabilirse.

Milli takım başarısı olmayan futbolcu benim gözümde efsane değildir.

Liderlik orada ön plana çıkar

ya cocuk daha 26 yasinda :SS: daha yeni yeni milli takimda agirligini koymaya basladi son 2 yildir. arjentin milli takimini takip edenler ne demek istedigimi belki bilir. ama tek basina dünya kupasini kaldirimi arjentin ile ?! bilmiyorum acikcasi ama ciddi anlamda tasiyor su an milli takimini bence.

ama sansina arjentin milli takimda ondan haric öyle pek fazla üst seviye oyuncularda yok. yani diger milli takimlar bakdigimiz zaman baya fark var kalite olarak toplaminda. ama daha önünde en az 3 dünya kupasi var.

yapmayin ya. messi tek basina belki o senin lsitendeki toplamdaki kadar gol atmisdir. bide yasi kac yani.

26 yasinda messi...

5x ispanya sampionlugu

3x sampionlar ligi sampionlugu

2x ispanya kupasi

8x gol krali ispanyada

1x olimpia sampionlugu

2x avrupanin futbolcusu

4x dünyanin en iyi futbolcusu

2x dünya kulüpler sampionu

1x super cup sampionu

300e yakin gol ve 100ü gecmis asist ve bu sadece pro dönemini...yasi daha 26 oldugunu bidaha hatirlatmak gerekir.
haci messi bildigin korkak ve pisirik bir futbolcudur,yetenek heralde var ona kimse birsey demiyor.kendine guveniyorsa gitsin italya gibi sert bir lige mesela fiorentiya gitsin,yapsin tek basina sampiyon.bakalim neymis nasil bir liderlik yonu varmis gorelim.arjantini yapsin dunya sampiyonu bir gorelim nasil efsane olunuyomus.kolaymi o isler.bracada oyna ispanya disina cikma ohh miss

MESSİ bu gezegenin gelmiş geçmiş en iyisi ve siz mundar ettiniz adamı ...

Puskas, Eusebio, Cruyff, Beckenbauer, Di Stefano, Zico, Pele, Socrates, Bergkamp'sız liste olmaz bence.

İzlediklerim arasından yorum yapacaksam

1.Messi (Arjantin)

2.Ronaldo (Brezilya)

3.Zidane (Fransa)

4.Andres Iniesta (İspanya)

5.Bergkamp ( Hollanda)

6.Henry (Fransa)

7.Ronaldinho (Brezilya)

8.Pirlo (İtalya)

9.Xavi Hernandez (İspanya)

10.Raul Gonzalez (İspanya)

+

kaleci kontenjanından: G. Buffon (İtalya)

C.ronaldo yokmu listende yahu :SS:

Ben Ronaldinho'yu da çok sevmezdim cambaz futbolcuları sevmem. Fizik, güç, mücadele önemli benim için.

Cannavaro, Materazzi gibi yiğitler kalmadı artık 1.60 adamlar fink atıyor ortada :D

Drogba'yi unutmayin!!! :asd::ayatollah:

Ben Ronaldinho'yu da çok sevmezdim cambaz futbolcuları sevmem. Fizik, güç, mücadele önemli benim için.

Cannavaro, Materazzi gibi yiğitler kalmadı artık 1.60 adamlar fink atıyor ortada :D

bizim millet biraz balik hafizali oldugundan dolayi görmemezlikden geleyim :D

Ronaldinho muthis bir oyuncuydu ya kardes. cambazdia ama manyak cambazdi yani. öyle böyle degil.

Yav mesela gol ve kupa olsa Maradona da giderdi Real'e United'e milyon tane atardı. Ama ne yaptı, gitti Napoli'ye sıfırdan nerelere getirdi takımı.

Böyle bir zorunluluğu elbette yok ama Messi burnunu Barcelona'dan dışarı çıkarmazsa onun kendi gücüne mi yoksa takımın gücüne mi güvendiğnii asla öğrenemeyeğiz.

Ayrıca oyun tarzı olarak hiç hoşuma gitmiyor Messi, izlemesi zevk vermiyor bana tabii bu subjektif bir durum.
mesele orda zaten barca disina cikip orta sinif bir takimi alip tek basina bir yerlere tasiyacak cesareti ve liderlik yönü yok.messi bu kafa ile olsa olsa barcanin efsanesi olur

Moderon futbol ama baska artik.

Futbolun eski günlerine nazaran, artik "atletik yapi, kosma ,direnc, ve güc" ön planda.

Ayrica defans "yapilis ve tarj" da gelisdi...

Maradonna, defanslara daha kolay gol atiyordu.

Messi de gol atiyor, ama "modern toplanmis bi defansa" karsi.

"O eski yildizlar" simdiki modern zamanda oynasalar, nasil bi tablo olurdu acaba....

bizim millet biraz balik hafizali oldugundan dolayi görmemezlikden geleyim :D

Ronaldinho muthis bir oyuncuydu ya kardes. cambazdia ama manyak cambazdi yani. öyle böyle degil.

Kötüydü demiyorum ki abi bir sürü müthiş futbolcu var ama benim keyif almam için bu adamlardan ziyade çatur çutur oynayacak adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt