Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alan Shearer reiside unutmamak lazım :cool:

shearer.jpg

senin ilk 10 zor girer dedigin drogbami yoksa övdugun ronaldinhomu 30 yil 50 yil sonra daha cok hatirlanacak iyi hesap et

Ronaldinho dünya kupasini kazandigini hatirlatmak isterim 2002 de :) ikiside hatirlanir ama soruna cevap vermem gerekiyorsa.

Ynt: Transfer Nöbeti

En sevdigim konu

Zidane

Cafu

Maradona

Ronaldo

Rommedahl

Figo

Maldini

Zifane disindakilerin sıralaması değişebilir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Rıvaldo reis sıralamalara giremiyor hee:) ya romario peki ya roberto baggio :)) ah ah yada

Marco van Basten uzarrrr gider..

İlk 10 yapmak imkansız zaten hemen hemen çünkü çoğu izleyemediğimiz bir çok oyuncu var sadece 2-3 görüntüden ibaret. Ama yeteneği de sınıflandırırken neyin baz aldığımız da önemli safi pure yeteneğe bakacaksak farklı bir liste, uyum, kariyer, istatistik, estetik birlikte değerlendirilecekse farklı bir liste çıkar.

Mesela kariyer olarak Ronaldinho değil ilk 10'a ilk 40'a falan bile zor girer listelerde belki ama 2-3 sene üst üste oynadığı futbolu izleyenler farklı düşünebilir.Orada Messi'den bile öne koyabilir.

Veyahut listeyi homojen yapmak isteyen defans, ortasaha sınıflandırarak Zidane'nın yanına Iniesta, Xavi gibi onun kadar yetenekli ve creative olmasa da her şeyi çok iyi yapabilen versatile oyuncuları da creative kriterinden kısarak listeye koyabilir, ama kimisi der ben Maradona gibi adam arıyorum gerisi önemli değil.

Onun için şurada hiç kimsenin tutmuyor işte.

(ben de messi yorumu yapacam :D)

messi ulubatlı hasan'dır, zidane fatih sultan mehmet örnekle açıklayacak olursak böyle yaparım.

Drogba efsane ama ilk 10 gercekci olmamiz gerekiyorsa zor girer :)

afrika efsanelerinde ama ilk 3 de yerini alir bende.

weah

drogba

ve bir kamerunlu vardi ismini unutum muahahah...etoo degil ama.

Eintracht Frankfurt lu yeboah olabilirmi .. ama o ganalı mıydı fildişimiydi neydi.

Re: Transfer Nöbeti

Aston Villa ve Eveton'un eski golcüsü Andy Gray, Lionel Messi'nin Premier Lig'de forma giymesi durumunda başarılı olamayacağını iddia etti.

İngiltere'nin ünlü Tv yorumcusu Andy Gray, Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi'nin Premier Lig'de Stoke City forması giyecek düzeyde bile olmadığını belirterek sansasyon yaratacak bir açıklamada bulundu.

Manchester City - Everton maçı öncesi Ballon d'Or ödüllerini yorumlayan Gray, Messi'nin mi Ronaldo'nun mu daha iyi olduğu sorusuna "Messi, İngiltere'nin soğuk gecelerinde İspanya'da yaptıklarını yapamaz.

Adam haklı beyler itirazı olan gidip fm de kariyer açsın stoke city de kariyer yapıp hile ile messiyi alip şampiyon olup caps atsın saygilar sevgiler sevgi yumaklari

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Küfürlü olmasaydı paylaşırdım. ''Geldi yine..'' diye giriş yapılan karikatürü diyorsun sanırım. Azizden biraz halliceyim kanka. Sen nasılsın. Köpek ne yapıyor lan

düz duvara tırmanıyor kanka.

kısa kollu hiç bişi giyemiyorum yaz gününde sen düşün :lol:

kanka kızdıysan söyle kendimede ona benzer bir söz söyleyeyim :lol:

Ronaldinho dünya kupasini kazandigini hatirlatmak isterim 2002 de :) ikiside hatirlanir ama soruna cevap vermem gerekiyorsa.

2002'den hatırlanacak adamlar Ronaldo ve Rivaldo olur açıkçası. 2006 Ronaldinho'nun şansıydı, dünyanın en iyi futbolcusu seçilmişti, brezilyanın iyi bir kadrosu vardı ve kupaya taşıması bekleniyordu ama yapamadı. Yine en çok işi kilosuna rağmen, Ronaldo yaptı ki kadroya alınacağı bile kesin değildi.

O turnuvanın solosunu da Zidane yaptı her ne kadar kupayı İtalya aldıysa da. Çeyrek finaldeki brezilya-fransa maçını tekrar izlemeni tavsiye ederim. Zidane futbolu bırakmadan önceki son maçlarına çıkarken o dönemin en iyisi olarak görülen Kaka-Ronaldinho'ya neler yapmış görmek lazım. Liderlik vs konusunda rakipsiz zaten.

düz duvara tırmanıyor kanka.

kısa kollu hiç bişi giyemiyorum yaz gününde sen düşün :lol:

kanka kızdıysan söyle kendimede ona benzer bir söz söyleyeyim :lol:

Yok kanka sinirlenemeyecek kadar bitap durumdayım.

cruyf..klinsmann...franz beckenbauerda büyük efsane...platini...papane mi neydi fransali....gulit....koeman....maldini.... deli cantona...

hagiiiiiiii....cannavaro...

Bu da iyi topçuydu şimdilerde CL'de kura çekiyor :cool:

Steve Mcmanaman

galeri-2.jpg

2002'den hatırlanacak adamlar Ronaldo ve Rivaldo olur açıkçası. 2006 Ronaldinho'nun şansıydı, dünyanın en iyi futbolcusu seçilmişti, brezilyanın iyi bir kadrosu vardı ve kupaya taşıması bekleniyordu ama yapamadı. Yine en çok işi kilosuna rağmen, Ronaldo yaptı ki kadroya alınacağı bile kesin değildi.

O turnuvanın solosunu da Zidane yaptı her ne kadar kupayı İtalya aldıysa da. Çeyrek finaldeki brezilya-fransa maçını tekrar izlemeni tavsiye ederim. Zidane futbolu bırakmadan önceki son maçlarına çıkarken o dönemin en iyisi olarak görülen Kaka-Ronaldinho'ya neler yapmış görmek lazım. Liderlik vs konusunda rakipsiz zaten.
aynen aynen o brezilya-fransa maci kaka ve ronaldinhonun efsane zidane karsisinda eriyip bittiklerinin ve futbola yeni baslamis toy cocuklar gibi zidaneyi izledikleri mac olarak tarihe gecmistir

Zidane bencede ronaldinhodan cok daha iyi. onu tartismiyorum ben zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt