Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.626
- 11.483
- 1.838
Cevap: Transfer Nöbeti
Alan Shearer reiside unutmamak lazım :cool:
Alan Shearer reiside unutmamak lazım :cool:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin ilk 10 zor girer dedigin drogbami yoksa övdugun ronaldinhomu 30 yil 50 yil sonra daha cok hatirlanacak iyi hesap et
Rıvaldo reis sıralamalara giremiyor heeya romario peki ya roberto baggio
) ah ah yada
Marco van Basten uzarrrr gider..
Drogba efsane ama ilk 10 gercekci olmamiz gerekiyorsa zor girer![]()
afrika efsanelerinde ama ilk 3 de yerini alir bende.
weah
drogba
ve bir kamerunlu vardi ismini unutum muahahah...etoo degil ama.
Eintracht Frankfurt lu yeboah olabilirmi ..
Küfürlü olmasaydı paylaşırdım. ''Geldi yine..'' diye giriş yapılan karikatürü diyorsun sanırım. Azizden biraz halliceyim kanka. Sen nasılsın. Köpek ne yapıyor lan
drogba gerek saha ici gerek saha disi her sekilde ronaldinhodan daha buyuk bir yildizdir.bu benim gorusumRonaldinho dünya kupasini kazandigini hatirlatmak isterim 2002 deikiside hatirlanir ama soruna cevap vermem gerekiyorsa.
Ronaldinho dünya kupasini kazandigini hatirlatmak isterim 2002 deikiside hatirlanir ama soruna cevap vermem gerekiyorsa.
Marco van Basten
düz duvara tırmanıyor kanka.
kısa kollu hiç bişi giyemiyorum yaz gününde sen düşün :lol:
kanka kızdıysan söyle kendimede ona benzer bir söz söyleyeyim :lol:
drogba gerek saha ici gerek saha disi her sekilde ronaldinhodan daha buyuk bir yildizdir.bu benim gorusum
aynen aynen o brezilya-fransa maci kaka ve ronaldinhonun efsane zidane karsisinda eriyip bittiklerinin ve futbola yeni baslamis toy cocuklar gibi zidaneyi izledikleri mac olarak tarihe gecmistir2002'den hatırlanacak adamlar Ronaldo ve Rivaldo olur açıkçası. 2006 Ronaldinho'nun şansıydı, dünyanın en iyi futbolcusu seçilmişti, brezilyanın iyi bir kadrosu vardı ve kupaya taşıması bekleniyordu ama yapamadı. Yine en çok işi kilosuna rağmen, Ronaldo yaptı ki kadroya alınacağı bile kesin değildi.
O turnuvanın solosunu da Zidane yaptı her ne kadar kupayı İtalya aldıysa da. Çeyrek finaldeki brezilya-fransa maçını tekrar izlemeni tavsiye ederim. Zidane futbolu bırakmadan önceki son maçlarına çıkarken o dönemin en iyisi olarak görülen Kaka-Ronaldinho'ya neler yapmış görmek lazım. Liderlik vs konusunda rakipsiz zaten.
2002'den hatırlanacak adamlar Ronaldo ve Rivaldo olur açıkçası. 2006 Ronaldinho'nun şansıydı, dünyanın en iyi futbolcusu seçilmişti, brezilyanın iyi bir kadrosu vardı ve kupaya taşıması bekleniyordu ama yapamadı. Yine en çok işi kilosuna rağmen, Ronaldo yaptı ki kadroya alınacağı bile kesin değildi.
O turnuvanın solosunu da Zidane yaptı her ne kadar kupayı İtalya aldıysa da. Çeyrek finaldeki brezilya-fransa maçını tekrar izlemeni tavsiye ederim. Zidane futbolu bırakmadan önceki son maçlarına çıkarken o dönemin en iyisi olarak görülen Kaka-Ronaldinho'ya neler yapmış görmek lazım. Liderlik vs konusunda rakipsiz zaten.