Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

paul gascoigne kral adammış.sadece videolardan izleyip,hayran oldum.keşke bizde oynayaymış:cool:

göbekte oynuyor honda

--------selçuk------------

hamit-----------honda

---------wesley---------

kurulacak en iyi orta saha olurdu

ki honda senelik 2.5 m € alıyor milandan

bonservisi 1.5 m €

Ancak sneijder in yerinde oynardi bosver artik

Drogba'yi unutmayin!!! :asd::ayatollah:

Drogba efsane ama ilk 10 gercekci olmamiz gerekiyorsa zor girer :)

afrika efsanelerinde ama ilk 3 de yerini alir bende.

weah

drogba

ve bir kamerunlu vardi ismini unutum muahahah...etoo degil ama.

paul gascoigne kral adammış.sadece videolardan izleyip,hayran oldum.keşke bizde oynayaymış:cool:

Sahada oynarken pek görünmüyenlerden o da. Sergen gibi ama daha hırçını ve sorunlusu. Ama onun gibi de değil çok da hırçın bir adamdı saha içinde de yanılmıyorsam, çok içtiği de söyleniyordu.

bir defa 10 siralik liste yapiyorsaniz minimum 10.sirada hagi olmali. hagi bir efsanedir yaptiklari ile,liderlik yonleri ile,gittigi takimlarin ve milli takiminin futbol kaderlerini degistirmesi ile

Re: Transfer Nöbeti

Messi Korkak olmasa kendini Barça dışında da kanıtlamak ister ama yemiyor.Kazanacagini kazanmis kupa,para,rekor,gol krallığı hepsi var ben gerçekten bir numarayım diyorsa gitsin Liverpool a arsenal e şampiyon yapsın aynı rekorları orda kirsin ustunede Arjantin'i dünya şampiyonu yapsın sonra konuşalım.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Rıvaldo reis sıralamalara giremiyor hee:) ya romario peki ya roberto baggio :)) ah ah yada

Marco van Basten uzarrrr gider..

Kötüydü demiyorum ki abi bir sürü müthiş futbolcu var ama benim keyif almam için bu adamlardan ziyade çatur çutur oynayacak adam lazım.

ya barcada en iyi döneminde catur maturu birakdim hatur katir matir catur satur oynuyordu bu herif ya. her macini iple cekiyorduk vallahi.

herkeze takiyordu adam. resmen dans ediyordu hem topla hem rakibi ile. muthisde sürati vardi topla birlikde. fizigide baya iyidi. cabuk söndü ama maalesef :sad007:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Messi Korkak olmasa kendini Barça dışında da kanıtlamak ister ama yemiyor.Kazanacagini kazanmis kupa,para,rekor,gol krallığı hepsi var ben gerçekten bir numarayım diyorsa gitsin Liverpool a arsenal e şampiyon yapsın aynı rekorları orda kirsin ustunede Arjantin'i dünya şampiyonu yapsın sonra konuşalım.

:ka21:post'ul verite

messi kesinlikle ilk 20'ye giremez bence. aktif futbolcular arasında bile en iyisi olduğunu düşünmüyorum barcelonda oynaması arkasında xavi iniesta gibi oyuncuların olmasının avantajlarını değerlendiriyor. birkaç yıl sonra gerçek messi ortaya çıkar :yenieek:

Drogba efsane ama ilk 10 gercekci olmamiz gerekiyorsa zor girer :)

afrika efsanelerinde ama ilk 3 de yerini alir bende.

weah

drogba

ve bir kamerunlu vardi ismini unutum muahahah...etoo degil ama.
senin ilk 10 zor girer dedigin drogbami yoksa övdugun ronaldinhomu 30 yil 50 yil sonra daha cok hatirlanacak iyi hesap et

Messi "daha 26 yasinda"...

daha 4-5 yil üst seviye oynicak... ve en "olgun" seneler 28-30 oliyor..

bakalim :)

matthew le tissier'i unutmayın beyler :D stoke city'li efsane :trollface:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

maradona en parlak zirve yillarinda arjantini tek basina sampiyon yapip italya gibi sert bir ligde napoli gibi orta sinif takima gidip tek basina sampiyon yapmisti.bunu anlatamiyoruz iste.efsane oyle olunuyor. messi anca barcanin efsanesidir dunya futbolunun degil

kanka seni gördüğümde aklıma

hani anne-babanın koltukta oturduğu ve çocukları eve girdiğinde verdikleri tepki olan karikatür geliyor aklıma :lol:

napıon kanka nasılsın.

derdin tasan varmı? varsa azizin olsun

Küfürlü olmasaydı paylaşırdım. ''Geldi yine..'' diye giriş yapılan karikatürü diyorsun sanırım. Azizden biraz halliceyim kanka. Sen nasılsın. Köpek ne yapıyor lan

Dünya kupasında büyük işler yapmayan adam o listeye giremez bana göre. Zaten bu iş böyledir ş.l.ne falan benzemez. 74 yılından kim hatırlanır bugün? 98'den kim hatırlanacak 30 yıl sonra?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt