Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

tabi ki varim ama memleketleri istesen de degismem. Ne güzel düzenli, sokaklarin temiz oldugu, insanlarin birbirine hosgörülü davrandigi teknoloji harikasi Almanyayi niye degiseyim Tamercigim :cool:

ayni almanyada mi yasiyoruz biz :lol:

Ailenizin aslen nereli olduğunu bilmiyorum ama; bir sene yaz tatilini Karadenizin yayla şenlikleri ile geçirmeni tavsiye ederim.:uyy:

Ondan sonra da, her şeyin kolay ulaşilabilir olmasının verdiği cazibenin büyüsünden kurtulduktan sonra tekrar görüşelim bu konuyu Ardacığım.:gul: :D

aslen Antepliyim. Tatil icin Türkiye iyidir, ama o asiri düzensizlik, etrafin kirli olmasi ancak senede 1 ay cekilir. Allah muhafaza cocugunu cocugunu carsiya göndersen, basina bisey gelmeyeceginin garantisi yok. Almanya o konuda en azindan güvenli bi Ülke. Türkiye'de tonlarca manyak var.

ayni almanyada mi yasiyoruz biz :lol:

eh tabi almanyanin neresinde kaldigina bagli. Ben güzelim Baden-Württemberg eyaletinin güzide Sehri Stuttgart'a yakin bi yerde kaliyorum. Ayiptir söylemesi bizim buralar ülkenin geri kalanina göre biraz lükstür, temizdir, rahattir, is coktur ;-)

Cevap: Transfer Nöbeti

Mene seni unut dediler. Unutdum amma seni deyil, mene seni unut deyenleri... Nani :sad007:

Cevap: Transfer Nöbeti

Nani 7-9 milyon bonservise biter.

eh tabi almanyanin neresinde kaldigina bagli. Ben güzelim Baden-Württemberg eyaletinin güzide Sehri Stuttgart'a yakin bi yerde kaliyorum. Ayiptir söylemesi bizim buralar ülkenin geri kalanina göre biraz lükstür, temizdir, rahattir, is coktur ;-)

her sey is para degil benim gözümde kardes. alman insanin dogasinda vardir pislik. onu nasil temizleyeceksin :) hepsi degil tabiki ama cogu maalesef öyle. dogru dürüst kültürleri olmalarindan kaynaklanan bir durum bence ama bu konu uzun tartisilir. Stuttgart veya cefresini bende biliyorum. ludwigshafen da kalmisdim 2 hafta. dedigin gibi temiz yesilik bol ama ben insan konusunda kriterimi söylemek istemisdim acikcasi.

haa diye bilirsin simdi senin almanlara ön yargin var... benim hanim almandir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt