Behcet Adiguzel
Cezalı
- 1 Mayıs 2013
- 31
- 0
- 696
Cevap: Transfer Nöbeti
selam beyler duyum varmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34cimbom34 @34cimbom344 dk
şöyle bir durum var tam kesin olmamak kaydıyla yazıyorum yanlış anlaşılmasın sneijdere teklif edilen rakamlar naniye teklif edilmiş

tabi ki varim ama memleketleri istesen de degismem. Ne güzel düzenli, sokaklarin temiz oldugu, insanlarin birbirine hosgörülü davrandigi teknoloji harikasi Almanyayi niye degiseyim Tamercigim :cool:
Hoşgeldin ADIGÜZEL .:yenieek:
alonso isco ronalo bale özil modric. orta saha hucum hattı böyle olur yaa modrid veya iscoyu kesip santrafor olabilir
obradovic: galatasaray'a gol atmak istiyorum.
seneye bize ciddi rakip olurlar şampiyonlar ligi'nde.)Alonso Modric
Isco Özil Bale
Ronaldo
:yenieek::yenieek::yenieek:
Ailenizin aslen nereli olduğunu bilmiyorum ama; bir sene yaz tatilini Karadenizin yayla şenlikleri ile geçirmeni tavsiye ederim.:uyy:
Ondan sonra da, her şeyin kolay ulaşilabilir olmasının verdiği cazibenin büyüsünden kurtulduktan sonra tekrar görüşelim bu konuyu Ardacığım.:gul:![]()
Wilfried Zaha - New Red Devil - Skills & Goals - 2013 | HD - YouTube
al getir başkannnnn
2.keita, drogba
al getir başkannnnn
2.keita, drogba
al getir başkannnnn
2.keita, drogba
ayni almanyada mi yasiyoruz biz :lol:
eh tabi almanyanin neresinde kaldigina bagli. Ben güzelim Baden-Württemberg eyaletinin güzide Sehri Stuttgart'a yakin bi yerde kaliyorum. Ayiptir söylemesi bizim buralar ülkenin geri kalanina göre biraz lükstür, temizdir, rahattir, is coktur ;-)