Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Luxembourg ve Andorra çok uygun mazot, alkol ve sigara konusunda.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Neyi atip tutuyorum? Bir yanlisimi gosterde, oyle konus lutfen. Boyle begeni topmalak icin tanimadigin, ne bildigini bilmedigin kisilere laf atmak hicte yakismiyor.

Ben şu ana kadar beğeni toplamak için tek mesaj atmadım bilen bilir...Adamın değerlendirmesini yapmışsınız varsayımlarla...Burda hiç izlemeyen biri size inanıp yanlış şeyler düşünecek.

cidden alkolun en ucuz olduğu yer neresi yahu? bunu şimdiye kadar hiç düşünmemiştimm :rolleyes:

Ben şu ana kadar beğeni toplamak için tek mesaj atmadım bilen bilir...Adamın değerlendirmesini yapmışsınız varsayımlarla...Burda hiç izlemeyen biri size inanıp yanlış şeyler düşünecek.

Ne degerlenmisini yapmisim bir soyle bakim. Orta sahada guclu olmasini ama yuksek toplarda Melo kadar etkili olamaz ve olmadigini mi? Sen 100 macini izlesende, bu konuda ayni fikirde degilsen sana gulup bana konusma derim. Burda artist artist 'bir videodan izledin' diye iftirada bulunup kendi bilgini benimkinden ustun gormen zaten seni ciddiye alinmayacak bir kisi oldugunu gostermistir. Insan once karsindakine bir soru sorar, bir dogru durust konusur iftira atmadan.

tamam anlasildi senin ilgiye ihtiyacin var,akilli olursan seni lünaparka götürürüm,yaramazlik yapmazsan sana lolipop alirim abisi .

hadi tatli cocuk dogru yatagina yarin gezdiricem seni:b5:simarip yatmazsan :sopa: yersin

hadi uza simdi
la jiletci yasina bakta konus,gerci mesajlarina bakinca yasini 20 yas falan buyuk gostermissin gibi duruyor.o avatarini degis uyarmicam seni birdaha:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt