Cevap: Transfer Nöbeti
istisnalar olabilir
nasil 4 kat pahali,isvicrede marlboro 8,5 frank= 17tl
istisnalar olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasil 4 kat pahali,isvicrede marlboro 8,5 frank= 17tl
değiştirdim![]()
ordaki enterasanlık ne ?
Neyi atip tutuyorum? Bir yanlisimi gosterde, oyle konus lutfen. Boyle begeni topmalak icin tanimadigin, ne bildigini bilmedigin kisilere laf atmak hicte yakismiyor.
Geçen sene Melo-Selçuk ikilisinin tıkır tıkır işlediğini iddaa etmende.
yersincidden alkolun en ucuz olduğu yer neresi yahu? bunu şimdiye kadar hiç düşünmemiştimm![]()
cidden alkolun en ucuz olduğu yer neresi yahu? bunu şimdiye kadar hiç düşünmemiştimm![]()
cidden alkolun en ucuz olduğu yer neresi yahu? bunu şimdiye kadar hiç düşünmemiştimm![]()
Sana mı sorcam fikrimi ? ak git öte tarafta oyna
Ben şu ana kadar beğeni toplamak için tek mesaj atmadım bilen bilir...Adamın değerlendirmesini yapmışsınız varsayımlarla...Burda hiç izlemeyen biri size inanıp yanlış şeyler düşünecek.
la jiletci yasina bakta konus,gerci mesajlarina bakinca yasini 20 yas falan buyuk gostermissin gibi duruyor.o avatarini degis uyarmicam seni birdahatamam anlasildi senin ilgiye ihtiyacin var,akilli olursan seni lünaparka götürürüm,yaramazlik yapmazsan sana lolipop alirim abisi .
hadi tatli cocuk dogru yatagina yarin gezdiricem seni:b5:simarip yatmazsanyersin
hadi uza simdi

fikrini bu şekilde savunman ne kadarda hoş :blush2: