Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tremoulinas 4

Melo 4

Umut 3

Chedjou 6

Jem Karacan ??

Necati ??

Ömer Kahveci ???

Muslera

Eboue Chedjou Semih Tremou

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Ömer

Sabri Gökhan Dany Hakan

Erman Yekta Jem Amrabat

Umut Necati

+Engin Baytar

+Kazim Kazim

+ Emre Colak

20 milyon harcama yapmadan kurulabilecek kadro.

Bu transfer konusunda yine geç kalıyoruz.Başkan'ın kesemize göre hareket edecez lafını da kabul etmiyorum.2 senedir ciddi bir meblağ elde ettik.Ben şahsen kallavi en az 2 transfer bekliyorum.

şampiyonlar liginde 2.torbaya yükselmemiz lazım kalıcı olmak için

Ynt: Transfer Nöbeti

Bu transfer konusunda yine geç kalıyoruz.Başkan'ın kesemize göre hareket edecez lafını da kabul etmiyorum.2 senedir ciddi bir meblağ elde ettik.Ben şahsen kallavi en az 2 transfer bekliyorum.

Kesede ne varmis ki

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Wellington ve Melo'yu ayıran tek nokta oyun görüşleri. Melo, sıkışan anlarda boş alana yolladığı 40-50 metrelik uzun paslarla oyunu açabiliyor. Wellington'da bunu göremedim. Ama izlediğim maç sayısı da 2, yani pek sağlıklı bir sayı değil kesin birşey yazmakmiçin. Onun dışında ikisi de çok mücadeleci ve hamlelerinde başarılı oyuncular.

Transfer Nöbeti

Gerek yok 2 kallaviye. Şikayet de etmeyin Allah adamı çarpar. 1 tane kallavi kanat yeter. Diğerleri kallavi olmasa da olur. Kadro iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt