Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo nun yerine bunu alalim.

Tam Box2Box, hem türk. Tam bi Dinamo

DI30286-20130201.jpg

Koymayın şunun resmine bile dayanamıyorum.:mad:

Adim Adim...Aslan oliyor

Son Dakika....

Mesafe alindi...

Pürüzler bitdinde geliyor...

Imzaya kaldi...

:o

hay anlindan öpeyim seni :)

prto yillda brezilya ya milyonlarca eurolar yatirim yapior hemde yillarca. manager sirketleri ile yillardir anlasmalari vardir bu konuda bide.

yilda 100 tane oyuncu altinda oluyor portonun ve 100de90i cöp oluyor maalesef. bunu hesaba katan yada gören yok nedense :)

bide üstelik portusin en iyi alt yapisida portoda degil. sporting lisabon bu konuda cok daha basarilidir. C.ronaldo mesela ordan cikmis ve alt yapi ürünüdür. porto daki system ama biraz farkli. kendileri fazla egitmiyorlar. neyse uzun konu bunlar ama temmelini anlatik.

+ arkadasin da dedigi gibi orda yabanci siniri yok brezilyalilar icin. buda avrupada tekdir galiba almanyadan sonra ki almanlar pek ugrasmazlar dil sorunundan dolayi portugisler gibi.

Benimle aynı fikirdesin sende,Porto 100 tane gelecek vaadeden futbolcu aldıysa 20'sini tutturuyor (eşek değil ya :cool:) medyada da "Porto'ya bak,3 milyon euroya getirdiği adamı 30 milyon euroya satıyor,vay be" şeklinde haberler çıkınca biz türkler neden Porto'yu örnek almıyoruz diyorlar.Nasıl alalım yabancı sınırı varken.Hadi diyelim sınırlama kalktı, genç bir oyuncunun kendini geliştirmesini sabrederek bekler mi Türk taraftarları?

Sporting Lizbon bu konuda Porto'dan daha iyiydi ama son yıllarda hem Porto'nun hem de Benfica'nın gerisindeler.

Beyler sadece Porto değil.Anderlecht,Basel,S.Etienne de çok iyi alt yapıya sahipler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt