Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

serdar bizim baskaninda bu tüpcü konusunda cok tutarsiz davranislari oldu.bu tff ile bu isler yurumez degismeli dedi sonra gitti yemek yedi onunla,bize oyunlar oynaniyor sampiyonlugumuzu engelliyolar dedi 2 gun sonra tff binasina ziyarete gitti.bir federasyonun gitmesini istiyorsan ve ona karsiysan biseyler yapman lazim,biz ne yaptik? hicccc

Bende senin gibi düşünüyordum ama gördük ki zaman hep bizim başkanı haklı çıkardı. Çok zeki adam.

Onun için ne yapıyorsa vardır bi bildiği deyip geçiyorum artık.

Cevap: Transfer Nöbeti

yaw yabanci siniri var onu biliyoruzda insan arada bi tane numunelik birini kesfeder,scout ekibi kurulurken yabanci siniri yokmuydu,bu bilinerek kurulmadimi bu ekip.ozaman ne ise yararlar

Biz bu numunelik belgelerin olmadığını neerden biliyoruz Wellington'un scoutlar tarafından önerilmediğini nereden biliyoruz. Sadece tahminler üzerinden eleştiriyoruz şuan meclis değilki bu yasa tasarılarını takip edelim.

Benim anlamadığım bu yabancı kuralı bir sene önce tüm takımlara bildirildi ve kimsenin sesi soluğu çıkmadı..

Şimdi yumurta kapıya dayanınca olay oldu...

Bu süreçte çok net hatalıyız...

Hadi onu geçtim bunu bile bile niye planlama yapılmazzz

sedat doğan bu konu hakkında konuşmuştu. mantıklı gerekçeleri vardı bu yıl mayıs ayında başvuru yapmışlar ttf'ye.

Bende senin gibi düşünüyordum ama gördük ki zaman hep bizim başkanı haklı çıkardı. Çok zeki adam.

Onun için ne yapıyorsa vardır bi bildiği deyip geçiyorum artık.
aslinda bi yerde bende senin dedigin olaya cok kapildim,kizdim ulan bu yapilirmi ne sacma seyler falan dedigim olaylar bi baktim adam dogruyu yapmis:) unal baskan enteresan bi adam cözmek zor

Transfer Nöbeti

Ya abi Allah aşkına kimi getirecen geçen sene 6+2 oynadık getirdiğin adam genç oyuncu ne kadar şans tanıyacaksın taraftar ne kadar hazır buna ?

Tamam kardeşim son 2 yıl için haklısınız. Çünkü paramız var opsiyonumuz yok. Dibine kadar kullanıyoruz haklarımızı.

Peki ya öncesi. Saçma sapan adamlar getirip hiç oynatmayıp tek yabancı ile maçlara çıktığımız zamanları sıkça hatırlıyorum.

sedat doğan bu konu hakkında konuşmuştu. mantıklı gerekçeleri vardı bu yıl mayıs ayında başvuru yapmışlar ttf'ye.

1 sene önce filan çıktı bu karar hatta biz bile konunun ciddiyetinin daha farkındaydık..

Sedat Doğan'ı dinlemedim ama ne olabilir gerekçe ki..

Biz bu numunelik belgelerin olmadığını neerden biliyoruz Wellington'un scoutlar tarafından önerilmediğini nereden biliyoruz. Sadece tahminler üzerinden eleştiriyoruz şuan meclis değilki bu yasa tasarılarını takip edelim.
wellimgtonun scoutluk bi yanimi kalmis adami 3 takim birden paylasmislar bile:asd:

Dany'den önlibero olur mu aceba hem hızlı, defansif, siyahi:)

Tamam kardeşim son 2 yıl için haklısınız. Çünkü paramız var opsiyonumuz yok. Dibine kadar kullanıyoruz haklarımızı.

Peki ya öncesi. Saçma sapan adamlar getirip hiç oynatmayıp tek yabancı ile maçlara çıktığımız zamanları sıkça hatırlıyorum.

Abi zaten öncesi için sonuna kadar haklısın ancak Galatasaray için ciddi bir gelecek yaratılmalı bıktık artık iki ileri bir geri.

shaqiriyi isvicrede bol bol izleme firsatim oldu fatih sen merak etme... shaqiri roben ve ribery seviyesinin ceyregine ulasirsa onun icin buyuk nimet olur

iyi bende bol bol almanyada izledim izliyorum :) neyse ilerde görürüz. babamin oglu degil ya sonucda . seninle tartismam bunun icin demek istiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt