Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Bruma yi bize yedirmezler. no way. birileri konusuyormusda bunla ilgili. yasi 18 cocugun ama seviyesin ronaldodan daha iyi . yani ronaldo onun yasinda bukadar iyi degildi. muthis bir yildiz geliyor sakatlik ve saire yasmazsa gelisim sürecinde.

İsteme cesaretinde bile bulunamayız.

Arkadaslar "Asaletin Yeter" isimli arkadasimiz Talip Dogan Karlibel zatinin alkolik ve uyusturucu baglimisi olarak lanse ettigi Ibrahim Seten´i isaret ederek, Kerim Frei transferinden vazgecildigini ima ediyor ?

Oysaki Osman Altunterim kardesimiz Kerim Frei Galatasaray´da diyor ayni Sertac Kaynak isimli zat gibi ?

Kime ve neye inanalim ?

Ikinci sorum bu olacakti...

Ibrahim Seten gercekten devamli basganlar ile telefonlasiyormu, yoksa üflediginden dolayi degisik dünyalarami daliyor arada sirada ?

Arkadaslar "Asaletin Yeter" isimli arkadasimiz Talip Dogan Karlibel zatinin alkolik ve uyusturucu baglimisi olarak lanse ettigi Ibrahim Seten´s isaret ederek, Kerium Frei transferinden vazgecildi deniyor ?

Oysaki Osman Altunterim kardesimiz Kerim Frei Galatasaray´da diyor ayni Sertac Kaynak isimli zat gibi ?

Kime ve neye inanalim ?

Ibrahim Seten gercekten devamli basganlar ile telefonlasiyormu, yoksa üflediginden dolayi degisik dünyalarami daliyor arada sirada ?

Bana inan sen onları boşver.

Agabey dislerini sevmiyecez ya.. ne alaq

Güzellik görecelidir zaten sevgili kardeşim. Ben Lorealin seçimine şaşırdım daha çok. Gerçi tahminime göre yüz güzelliğinden çok ten ve cilt güzelliğine ve sağlığına bakıyor olabilirler. Konuşmadığı zaman fena değil ama. :yenieek:

1011780_661978013830136_1008155772_n.png

Yakışmış forma.

Güzellik görecelidir zaten sevgili kardeşim. Ben Lorealin seçimine şaşırdım daha çok. Gerçi tahminime göre yüz güzelliğinden çok ten ve cilt güzelliğine ve sağlığına bakıyor olabilirler. Konuşmadığı zaman fena değil ama. :yenieek:

Arkadaslar "Asaletin Yeter" isimli arkadasimiz Talip Dogan Karlibel zatinin alkolik ve uyusturucu baglimisi olarak lanse ettigi Ibrahim Seten´i isaret ederek, Kerim Frei transferinden vazgecildigini ima ediyor ?

Kime ve neye inanalim ?

baskanla telefonlasiyormus ciddiden. en azindan seref aydina inanirsak bu konuda tabiki. ama baskan belkide seteni kunlaniyor maglum oyuncularin ismi piyasada düsdüg zaman, kendiside söymisdi en son, fiyatlar ucuyor.

Futbol_5 ‏@Futbol_5 2 dk

Galatasaray'ın Melo konusundaki tutumunu begenmedim..2 yıldır iskeleti kurmuşsun ordan bir taş oynarsa takım bir daha zor toparlanır..

Futbol_5 ‏@Futbol_5 5 dk

Gstv'de Schalke-Galatasaray maçı var...Maçın yıldızı tartışmasız Melo...Gelen ilk topları Melo kesmiş hep..Müthiş hamleler yapmış...

Gerçekten çok haklı , erken getirilmiş ve formda bir Melo çok çok faydalı oluyor takıma , bizim de işi uzatmamamız gerek , Juve'ye 4 Mn € , Melo'ya 2.9 Mn € yıllık pekala verilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt