Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.247
- 5.955
- 1.483
Cevap: Transfer Nöbeti
Mümkünse kiralık hiçkimseyi almasınlar...
Mümkünse kiralık hiçkimseyi almasınlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Bruma yi bize yedirmezler. no way. birileri konusuyormusda bunla ilgili. yasi 18 cocugun ama seviyesin ronaldodan daha iyi . yani ronaldo onun yasinda bukadar iyi degildi. muthis bir yildiz geliyor sakatlik ve saire yasmazsa gelisim sürecinde.
Sen gel Almanya'ya burda ismarlarsin. Ben gelirsem oraya Serdar yakamdan düsmez.
cok guneste kaldi bugun bara bile gidemedi asabi asabiiiSerdar abi bana gergin diyosun ama sende benimle benjamin geçiyosun![]()

Güzellik anlayışı acayip göreceli demekki. Ortodontik vaka hastası resmen kız. :lol:
Bilet bilet diye yalvaran babam dı demi. Almışım 3 tane kombine. Giderim Teoman la
Arkadaslar "Asaletin Yeter" isimli arkadasimiz Talip Dogan Karlibel zatinin alkolik ve uyusturucu baglimisi olarak lanse ettigi Ibrahim Seten´s isaret ederek, Kerium Frei transferinden vazgecildi deniyor ?
Oysaki Osman Altunterim kardesimiz Kerim Frei Galatasaray´da diyor ayni Sertac Kaynak isimli zat gibi ?
Kime ve neye inanalim ?
Ikinci sorum bu olacakti...
Ibrahim Seten gercekten devamli basganlar ile telefonlasiyormu, yoksa üflediginden dolayi degisik dünyalarami daliyor arada sirada ?
cok guneste kaldi bugun bara bile gidemedi asabi asabiii![]()
Serdar abi bana gergin diyosun ama sende benimle benjamin geçiyosun![]()
Agabey dislerini sevmiyecez ya.. ne alaq
scout ekibine serdari ben onermistim ilerde buyuk adam olur takip edin diye.alin iste adam kombine diyo mac diyo hakli ciktimBilet bilet diye yalvaran babam dı demi. Almışım 3 tane kombine. Giderim Teoman la

Yok ben sadece Hakan gibi insanlarla takılıp kötü yola düşmeni istemiyorum.
Adama baksana hem Almanya ya çağırıyor hem de yemek ısmarla diyor. Yüzsüz.![]()
Güzellik görecelidir zaten sevgili kardeşim. Ben Lorealin seçimine şaşırdım daha çok. Gerçi tahminime göre yüz güzelliğinden çok ten ve cilt güzelliğine ve sağlığına bakıyor olabilirler. Konuşmadığı zaman fena değil ama. :yenieek:
Arkadaslar "Asaletin Yeter" isimli arkadasimiz Talip Dogan Karlibel zatinin alkolik ve uyusturucu baglimisi olarak lanse ettigi Ibrahim Seten´i isaret ederek, Kerim Frei transferinden vazgecildigini ima ediyor ?
Oysaki Osman Altunterim kardesimiz Kerim Frei Galatasaray´da diyor ayni Sertac Kaynak isimli zat gibi ?
Kime ve neye inanalim ?
Ikinci sorum bu olacakti...
Ibrahim Seten gercekten devamli basganlar ile telefonlasiyormu, yoksa üflediginden dolayi degisik dünyalarami daliyor arada sirada ?
Teoman ben olmadan gidermi bi sor ilk..
Yok ben sadece Hakan gibi insanlarla takılıp kötü yola düşmeni istemiyorum.
Adama baksana hem Almanya ya çağırıyor hem de yemek ısmarla diyor. Yüzsüz.![]()
Tövbe estafurullah çarpılcam hakan yüzünden :Z19:3 saate liseliler uyur buralar dutluk olur![]()