- 16 Haziran 2010
- 204.196
- 156.319
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mumin survivor adasina git 3 ay orda kafani topla,sms olayina kalirsan biz burdan destek cikariz sana:lol:
Abi senin postlar dikkatimi çekiyorda hep bir meyve sebze olsun o tarz eğilimler içinde örnekler betimlemeler yapıyorsun hatta kendince bir kaç atasözü bile geliştirmişin bu konuda bu yakınlığın sebebi nedir acaba merak ettim doğrusu![]()
neresi dogru olacak kendinizi kandirmayin, biz 5 milyonluk adamlari bile alamiyoruz 2.5 teklif ediyoruz de Rossi yi nasil alacakmisik? birakin bu isleri
Tribun Dergi @tribundergi4 dk
Milan, Keisuke Honda transferi sonrası oyuncu uzerinden yilda 7M€ ürün satis geliri bekliyor. (Repubblica)
o kadar dedik bu adamı alın diye 1.5 m € gitmiş milana
Burak = 5 milyon
Sneijder = 7,5
Amrabat = 8,6
Chedjou = 5+ tam bilmiyorum
Bunlar 5 ve uzeri
simdiki gecen oyunculardan bahsetiyorum, o 5 milyon bir misal idi, demek istedigim oyuncu ederinin 50% sini teklif ediyoruz
Pazarlik sünnet, onu yerine getiriyoruz :lol:
o yuzden gene agustos ayina kalir bu isler :cool:
O Allahin emri zaten.. 31 agustosa kadar yolu var..
Az önce dergi aboneliği için aradılar, cocuk telefonu tam kapatacaktıki dedim bir saniye
De Rossi ile ilgileniyormuşuz doğru mu? Hayır yalan dedi Melo 1 hafta içinde takıma katılacak ayrıca Farfan'dan daha iyi bi kanat alınacak dedi
Peki basket ne durumda dedim, Spanoulis bizde dedi

bi yerde mecburuz alper,bir adam 15m verirsek transfer butcesi sallaniyor.ayrica bonservis olayinda pazarlik yapiyoruz,oyunculara verdigimiz paralar avrupa ile kiyasladiginda cok cok buyuk paralarsimdiki gecen oyunculardan bahsetiyorum, o 5 milyon bir misal idi, demek istedigim oyuncu ederinin 50% sini teklif ediyoruz
Di Mariayi beğenmeyen tek benmiyim?
Real Madrid taraftarı beğenmeyebilir ama Di Maria'nın Galatasaray'a yakışmayacağını düşünen biri olmamalı.
F.Bahçe'de Barcelona idmanı...
[GG][/GG]![]()
:lol:
gazetelerin haberlerine bak barcelona![]()
Selamın Aleyküm Agalar !...:ayatollah:
Dün Wellingtonun 1 sene evvel geçirdiği tedbir-tedavi amaçlı ameliyatı için sakatlık problemi var diyenler; birde derossi nin sakatlık geçmişine baksınlar.. :cool:
Bu adama sadece iltihap problemleri için haftada en az 3-4 gün lavaş arası küflü küp peyniri yedirmek lazım . Gerekirse zorla veya sözleşme maddesiyle... Bere ve iltihap problemi nedir yaaa:SS:![]()
Daniele De Rossi - Oyuncu profili - transfermarkt.tr