Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Abi senin postlar dikkatimi çekiyorda hep bir meyve sebze olsun o tarz eğilimler içinde örnekler betimlemeler yapıyorsun hatta kendince bir kaç atasözü bile geliştirmişin bu konuda bu yakınlığın sebebi nedir acaba merak ettim doğrusu :D

Doğal tabiatın inkar edilemeyen gerçekleri ve binlerce yıllık ata tecrübesini yansıtan sözlerin en sağlam temeller olduğunu düşündüğümden olabilir...:cool::yenieek:

Cevap: Transfer Nöbeti

Tribun Dergi@tribundergi4 dk

Milan, Keisuke Honda transferi sonrası oyuncu uzerinden yilda 7M€ ürün satis geliri bekliyor. (Repubblica)

o kadar dedik bu adamı alın diye 1.5 m € gitmiş milana

Cahit sen Sneijder in bizde oldugundan farkinda degilsin herhalde nereye aliyoruz? sneijder olmasa tamam dogru ama 2 tane 10 numarayi napcaktik?

Burak = 5 milyon

Sneijder = 7,5

Amrabat = 8,6

Chedjou = 5+ tam bilmiyorum

Bunlar 5 ve uzeri

simdiki gecen oyunculardan bahsetiyorum, o 5 milyon bir misal idi, demek istedigim oyuncu ederinin 50% sini teklif ediyoruz

seten denilen adam pso salliyor itibar etmeyin neredeyse dediklerinin tam tersini alin diyebilirim aksama grsrz iyi nobetler

Bruma'yı alsak akar la bizde ama alamayız büyük takımlar ister onu. Tam bize göre oyuncu ama kanat forvet akar.

Az önce dergi aboneliği için aradılar, cocuk telefonu tam kapatacaktıki dedim bir saniye

De Rossi ile ilgileniyormuşuz doğru mu? Hayır yalan dedi Melo 1 hafta içinde takıma katılacak ayrıca Farfan'dan daha iyi bi kanat alınacak dedi

Peki basket ne durumda dedim, Spanoulis bizde dedi

haberi -duyumu dergici call servisimizden al ... :D

[h=1]F.Bahçe'de Barcelona idmanı...[/h]

akidman14_35307_5400433.jpg

:lol:

gazetelerin haberlerine bak barcelona :asd:

simdiki gecen oyunculardan bahsetiyorum, o 5 milyon bir misal idi, demek istedigim oyuncu ederinin 50% sini teklif ediyoruz
bi yerde mecburuz alper,bir adam 15m verirsek transfer butcesi sallaniyor.ayrica bonservis olayinda pazarlik yapiyoruz,oyunculara verdigimiz paralar avrupa ile kiyasladiginda cok cok buyuk paralar

Di Mariayi beğenmeyen tek benmiyim?

Real Madrid taraftarı beğenmeyebilir ama Di Maria'nın Galatasaray'a yakışmayacağını düşünen biri olmamalı.

Di maria ve Özil in futbolu şova yönelik olmaması yönünden birbirine eşdeğer sayılır. Bakan değil ancak gören göz bu farkı anlayabilir. :yenieek:

TSL de bunun örneği evvelden BJK lı geçen sene Kasımpaşada oynayıp bu sene futbolu bırakan ERNST dir..:cool:

seten denilen adam pso salliyor itibar etmeyin neredeyse dediklerinin tam tersini alin diyebilirim aksama grsrz iyi nobetler

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Selamın Aleyküm Agalar !...:ayatollah:

Dün Wellingtonun 1 sene evvel geçirdiği tedbir-tedavi amaçlı ameliyatı için sakatlık problemi var diyenler; birde derossi nin sakatlık geçmişine baksınlar.. :cool:

Bu adama sadece iltihap problemleri için haftada en az 3-4 gün lavaş arası küflü küp peyniri yedirmek lazım . Gerekirse zorla veya sözleşme maddesiyle... Bere ve iltihap problemi nedir yaaa:SS::D:D

Daniele De Rossi - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

wellingtonu dün canli izledim...sonuc... 5 para etmez diyelim fazla uzatmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt