Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

altyazısı var hızlı ve öfkelinini ama cam surume senkronlu 1080 p ile uymaz muhtemelen subtitle workshop la kendin senkronlarsın yada beklersin senkronlamış halini indirirsin okey ?

fark ediyor mu öyle şeyler? farklı zamanlarda mı konuşuyor bunlar?:asd: o senkron işini nasıl hallederiz peki?

Bu Welligton nasıl oyuncudur, izleyen var mı? Millet pek karşı gibi forumda...Bu kadar kötü adam mı? Sakat mı? Sakatsa niye alıyoruz?

Melo'da her zaman ki bahaneler yok zam istedi yok bilmem ne yok manageri...

Bunlar hep bahane başkan istemiyor ama şundan adım gibi eminim hoca Melo'yu istiyor.

Bu durumda ya o iki diz sakatlığı geçiren kavruk oğlan gelecek yada son gün Melo'yu ikna edebilirlerse yine kiralarlar bunlar.

Yönetim bu konuda hata yapıyor yine inş geçen sezon ki gibi olmaz.

Melo için 100 bin euroların lafını yapan yönetim Riera'yı def etmek için neden bir çaba göstermez şaşırtıcı.

SON DAKIKA:

Wellington Ispwich Kadrosundan cikarilmis.

Bunlar sadece söylenti....

Melo'da her zaman ki bahaneler yok zam istedi yok bilmem ne yok manageri...

Bunlar hep bahane başkan istemiyor ama şundan adım gibi eminim hoca Melo'yu istiyor.

Bu durumda ya o iki diz sakatlığı geçiren kavruk oğlan gelecek yada son gün Melo'yu ikna edebilirlerse yine kiralarlar bunlar.

Yönetim bu konuda hata yapıyor yine inş geçen sezon ki gibi olmaz.

Başkana göre Riera dünyanın en iyi solbeki neden göndersin ki.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 12 dk

Çok soru gelmiş özellikle di maria ve rossi ile ilgili, ben ikisi ile ilgili hiçbir şey duymadım. Ama Bruma ile ilgili çok şey duydum

Çok soru gelmiş özellikle di maria ve rossi ile ilgili, ben ikisi ile ilgili hiçbir şey duymadım. Ama Bruma ile ilgili çok şey duydum

Wellington'la zaman harcayacaklarına bu elemanla ilgilensinler.

Augusto ayrıca İnter ile de bir iki haftadır görüştüklerini belirterek, "Tekliflerini geri çevirmek zor" ifadelerini kullandı.

Ne Bruma'sı ya olmayacak şeylerle uğraşmasınlar. Takımın şimdiye kurulması gerekiyordu ya.

İbrahimoviç + 40 milyon = Cavani

olum bu nasıl matematik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt