Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arda55.jpg

Yau bu arda gerçekten dönmek mi istiyor... ?

1:50 ye dikkat :asd:

[video=youtube;MvTwfiEXrsA]https://www.youtube.com/watch?v=MvTwfiEXrsA[/video]

Wellington Martins Seleção.wmv - YouTube

Bu videonu yarısına kadar seyrettikten sonra, edindiğim izlenimi melo kıyaslaması ile yapacak olursam şayet, bu zamana kadar melonun futboluna toz kondurmamak için özen göstermeye çalışan birisi olarak çıkardığım sonuç;

şimdilik Well>3xMelo (Aslında büyük ihtimalle Well>4xMelo umudu da var)

bunlardan ikisi; kesinliklemelodan daha teknik, daha hızlı ve daha iyi oyun okuma özelliği bariz olarak belli. Ön libero olmasına rağmen kanatlarda bile bir bek kadar defans kesiciliği iyi. Topu alır almaz kafayı dahi kaldırmadan hedefi ilkönce rakip yarı sahası oluyor. Rakip sahaya girince önü dolu olduğunda hangi tarafta boşluk bulursa o kanada resmen akıyor topla. Top tutması ve toplu driplingi 3-4 kişiyi geçmesine rağmen halen kontrolünü kaybetmeyecek kadar iyi.

Bir tek eksikliği topla oynamayı biraz fazla sevmesi ataklarda takım saldırı hızının kendi hızıyla sınırlı kalmasına yol açabilir. FT. bu konuda uyarı yaparak uzun paslarında oyunun bir taktiği olduğunu anlatabilirse daha iyi olur. Birazda şutlarda eksiği var gibi geldi. Kaleye fazla yaklaşma isteği var.

Üçüncüsü de yaşının genç olması. Kendimizi sevdirebilirsek, uzun süre ön libero sıkıntısı çekmeden devam ederiz.

Dördüncü ihtimal ise; Karakteri .. Maçlarda kart yüzünden kaybetme ihtimalimiz çok düşük gibi görünüyor. Video nun başında teknik heyetle olan diyaloğu ve gollreden sonraki psikolojisi takım ruhuna değer verdiği izlenimi oluşturuyor. İnşallah İyi bir kişiliği vardır demek fazla bence, Zaten kendini belli ediyor. Bu konuda sürpriz beklemiyorum açıkçası...

Burada yazdıklarıma ilave olarak Sn.@Leo nun bu sefer sonuna kadar izlediğim videosundan da defansif açıdan biraz daha fikir sahibi olduktan sonra iki lakabı kesinlikle hakediyor.

Top rakipte iken topun sahibi radarına girerse tam bir KENE, topu alana kadar azimle yapışıyor rakibe; ve topa sahip olduğunda da bir PİRE misali topla nereye zıplayacağını kestirmek zor. :asd:

Yukardaki alıntımda zayıf kaldığını düşündüğüm ara ve uzun paslarını bu video da nadiren kullanıyor. Fakat bu sorununu çalışarak zorlanmadan aşabilecek yetenek ve azme sahip.

Fakat herşeye rağmen tam bir ŞUT FAKİRİ zât-ı şahaneleri.:yenieek::D:D

Şu an rakip takım taraftarları inşallah Melo'nun yerine Gökhan İnler'i Mikel'i falan almazlarda Wellington gibi kıytırık bir adamı alırlar diye dua ediyor.Kendi kendimizi bitirmek konusunda üstümüze yok.

Bizim ilgilendigimiz Bruma Sporting altyapısından çıkmış :)

U-20 Dünya Kupası:3 maç 5 gol 2 asist :ayatollah:

biliyorum. orda oynuyor zaten halen. benfica ile oynadiklari macda baya göze carpmisdi fener macindan önceki maclarinda. hata burda da yazmisdim sportingin kanat oyunculari muthis diye. fazla takip etmedim tabiki ama brumaymis yani :D

sportingin diger kanat oyuncusuda cok iyi bu arada. ismini ama sorma vallahi simdi :)

Transfer bitmez.

ben gana maçında izledim bana öyle çok fark yaratacak biriymiş gibi gelmedi,kolombiyadaki eleman daha çarpıcı sanki :)

kolumbia . sol bek mi yoksa 10 nummaralari mi ?! :)

gana macini izlemedim vallahi brumayi. hata U20 tunrufalarinda hic bir macinda canli izlemedim brumayi :D

portugis liginde gözüme carpmisdi daha cok önceden ama öyle alici gözle bakmiyor insan isde. yasi 18 oldugunu ögrendikden sonra oha dedim :)

30 milyon euro serbest kalir maddesini koymus sporting ama hemen :sad007:

Baskete

Spa+ Zaza+ Lampe

Futbola

Melo+ Umut+ Nani

tamamdır.:o

kolumbia . sol bek mi yoksa 10 nummaralari mi ?! :)

gana macini izlemedim vallahi brumayi. hata U20 tunrufalarinda hic bir macinda canli izlemedim brumayi :D

portugis liginde gözüme carpmisdi daha cok önceden ama öyle alici gözle bakmiyor insan isde. yasi 18 oldugunu ögrendikden sonra oha dedim :)

30 milyon euro serbest kalir maddesini koymus sporting ama hemen :sad007:

10 numaraları çok iyi, 9 numaraları da fena değil bence bakalım bruma'ya 30 bayılan olacak mı :)

16-17 yasinda kesfettigim oyuncular daha simdi konusulmaya basladi. Örnek alin. Scout ekibime girmek isteyen özel'den yazabilir.

rüyamda galatasaray kadın basketbol takımı sasha cane'i transfer etmiş ne kadar saçma sapan rüyalar görüyorum ben yahu :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt