Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yil 2000....U21 Turnuvasi

2554_10151751078187363_721478033_n.jpg

o sitenin adminide Galatasarayli oysaki :D

ama adam takmis ünayl aysali gidiyor bakayim nereye kadar ...

Saim Altunerim..osman altunterimin babasidir.

Aysal ile ilgili değil sadece.

Aysal'dan önce de A.Polat'a da aynı şekilde davranıyordu

He He terimin dünyadan haberi yok iken o adamlarin yarisi top oynuyudu galatasarayda bos bos konuşma 96 dan önceki kadrolara bak bakayim öyle konuş bana ay rica sen ne kadar yirtinsad bu basaridaki aslan payi aysalindir konu benim için kapanmistir

sen daha dünyada değilken terim galatasarayda kaptanlık yapıyordu bebe. saygılı konuş terim hakkında terbiyesiz.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Passiflora Şurup; huzursuzluk, endişe, adet görme ve menopoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikler, uykusuzluk gibi şikayetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır. diyor :confused:

herseye iyi geliyor :D

vallahi icerkilerini bilmem, bi yakin arkadas bununla birakdi.

Zigara demek "nikotin bagimliik demek" zigar'yi bitirdin de..bu nikotain bagimligini bi nevi haltmetn lazim...bunu bunla ile hallediyorsun anladim kadariyle. hem kimyali birsey degil...bi cicekden kazaninlan maddee... denemek gerek :D

Aysal ile ilgili değil sadece.

Aysal'dan önce de A.Polat'a da aynı şekilde davranıyordu

okadarda degildi polat döneminde. ama orda baya hakli cikdigi noktalar oldu. yani polat konusunda. aysal baskana ama fecih cekilde takdi kafaya saim abi. zaten ben cok fena tartisdim bir kac ay önce onunla bunun yüzünden. neyse...

herseye iyi geliyor :D

vallahi icerkilerini bilmem, bi yakin arkadas bununla birakdi.

Zigara demek "nikotin bagimliik demek" zigar'yi bitirdin de..bu nikotain bagimligini bi nevi haltmetn lazim...bunu bunla ile hallediyorsun anladim kadariyle. hem kimyali birsey degil...bi cicekden kazaninlan maddee... denemek gerek :D

kaybedecek birşey yok deneyceğim bunu :yenieek::D

Ben en kücük yasda, forvet olarak basladim, ondan sonra orta saha oldum, en son ise Kaleci.

Kaleci olarak cok iyidim...alt yaslarda...kupalar bile aldim...turunvain en iyi kaleci diye fln...

gercekden cok iyidim...yas'a ragen, genc vaadeden bi yetenekdim....

ondan sonra biraz kilo aldik (rahatlik, oh kebaba misali :D ) , ayrica canim da pek istemedi... birakdim futbolu.

devam etseydim, iyi bi türk kaleci olurudm, alman altyapi'li... en az bi anadolu takiminda oynardim herhalde :lol:

Sigarayi birakmak isteyenler!

passiflora alora diye hap var. bununla kolaylikla birakirsiniz...yakin cevrede birisi birakdi bununla

PASSİFLORA; yüksek CODEIN (Bir anlamda Hafif uyuşturucu)+C vitamini içerikli, vücudu bir an evvel uyku pozisyonuna geçirerek bünyenin grip mikrobuyla daha rahat mücadele edebilmesini sağlayan öksürük şurubudur.

ne iftirasi haci adamlarin yazdiklarini soyluyoruz biz,durup durukenmi soyluyoruz,bes belli düsmanlik var adamlarda

ya bak yeminle yaziyorum adam iyi Galatasaray li :D

ben saim abiyi baya uzun zamandir beri taniyorum ama bir zaafi var biraz. bir yerden doldurusami geliyor anlamadim bende bir aysala takmis gidiyor bir cekilde. zaten baya tartisdim bende onunla bende aysal baskan yüzünden. ama fatih hocanin bile 30 yilik dostudur mesela. sorunu Aysal baskan ile onun . inandigi bir seyi yaziyor sadece yani. bence yanlis yaziyor ama kendisi inanmis bir kere gidiyor :(

bence yaniliyor aysal baskan konusunda baya ama gelde laf anlat. biraz tersdir bazi konularda ama öyle Galatasarayimizin kötülügünü isteyecek en son insandir. oglu bile ters düsdügünü biliyorum onunla bu konu yüzünden. yani osman. ama babasi tabiki sonucda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt