Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o sitenin adminide Galatasarayli oysaki![]()
ama adam takmis ünayl aysali gidiyor bakayim nereye kadar ...
Saim Altunerim..osman altunterimin babasidir.
o sitenin sahibi osaman altunterimin babasi,bize karsi dusmanliklari ailecek yani
He He terimin dünyadan haberi yok iken o adamlarin yarisi top oynuyudu galatasarayda bos bos konuşma 96 dan önceki kadrolara bak bakayim öyle konuş bana ay rica sen ne kadar yirtinsad bu basaridaki aslan payi aysalindir konu benim için kapanmistir
Yil 2000....U21 Turnuvasi
![]()
Passiflora Şurup; huzursuzluk, endişe, adet görme ve menopoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikler, uykusuzluk gibi şikayetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır. diyor :confused:
adamlar şimdi emeklilik planı yapıyor
Aysal ile ilgili değil sadece.
Aysal'dan önce de A.Polat'a da aynı şekilde davranıyordu
ne iftirasi haci adamlarin yazdiklarini soyluyoruz biz,durup durukenmi soyluyoruz,bes belli düsmanlik var adamlardaya... ifitira atmayin lütfen tanimadiginiz insanlara.
kollarım harita gibi oldu
kısa kollu giyemiyorum :lol:
herseye iyi geliyor
vallahi icerkilerini bilmem, bi yakin arkadas bununla birakdi.
Zigara demek "nikotin bagimliik demek" zigar'yi bitirdin de..bu nikotain bagimligini bi nevi haltmetn lazim...bunu bunla ile hallediyorsun anladim kadariyle. hem kimyali birsey degil...bi cicekden kazaninlan maddee... denemek gerek![]()
Yil 2000....U21 Turnuvasi
![]()
yanlisin var bu top euro 2004'un topu. Dikkat edersen arkada euro yaziyor.
sen daha dünyada değilken terim galatasarayda kaptanlık yapıyordu bebe. saygılı konuş terim hakkında terbiyesiz.
Sigarayi birakmak isteyenler!
passiflora alora diye hap var. bununla kolaylikla birakirsiniz...yakin cevrede birisi birakdi bununla
kaybedecek birşey yok deneyceğim bunu :yenieek:![]()
ne iftirasi haci adamlarin yazdiklarini soyluyoruz biz,durup durukenmi soyluyoruz,bes belli düsmanlik var adamlarda
sen kasindin la:lol: