Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

simdiki yazdiklarima bakma...benim türkcem baya gelisdi. konusma'da daha iyi anlasilir.

Forumun bundan katkisi cok, bunu da belirtiyim. sonucda almanya, nerdeyse hic türkce konusmiyorum.

tabiki almanya'da is aricam illerde, ama Türkiye gelmeyi'de düsünebilriirm...güzelim Ülke :)

Güzel falan değil.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

sans eseri, simdiye kadar hic bi GS macina gidemedim :( --- yas da cok degil...ama olsun..bütün ailem TT arenya gitdi, ben en fanatik gidemedim daha...var mi öyle birsey...

Emirats cupa..londa'da..orda olacak büyüh ihtimal ile :)

Ilk mac Porto, ikinci mac ise Arsenal..

hangisine gidim? hangisinde acaba hem Drobga, hem Sneijder oynar :)

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı

Kırlara yayılan ilkbahar gibi

Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı

Göğsümün içinde ateş var gibi

Başını göğsüme sakla sevgilim

Güzel saçlarında dolaşsın elim

Birgün ağlayalım birgün gülelim

Sevişen yaramaz çocuklar gibi..

bu arada aydın ne alemde atmadımı imza..

bence sağ kanatımız sol kanattan daha kötü , solda en azından amrabat var ve ermanda yapabilir.

ya millet transfer yapior ardi ardina. bizde yavas yavas söyle bir hareketlensek yani diyordum...

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

sans eseri, simdiye kadar hic bi GS macina gidemedim :( --- yas da cok degil...ama olsun..bütün ailem TT arenya gitdi, ben en fanatik gidemedim daha...var mi öyle birsey...

Emirats cupa..londa'da..orda olacak büyüh ihtimal ile :)

Ilk mac Porto, ikinci mac ise Arsen

hangisine gidim? hangisinde acaba hem Drobga, hem Sneijder oynar :)

arsenal maçına git renktaş.

ben de asıl orada verdim. takım komutanım elimde yiyecek içecek ne görürse alıp habercisine verirdi.:asd: ama gece yatmadan önce dürüm falan vururmdum ona rağmen göbek falan gitmişti.

alt devre geldikten sonra başladı benim kilolar, teskereci olduğumda formunun zirvesindeydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt