Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Gobek bolgesi zor ya.. spor falan problem degil benim icin ama yinede gitmiyo gobek.. haftada 5 gun en az 2 saat spor yapiyom 1 saati kosu bandi falan 1 saatte vucut.. arada disarda kosu yapiyom 3km diyosunuzda ben bi ciktimmi en az 10 km kosarim.. ama ne yapsam gitmiyo.. benim tek takintim gece yataga yatimmi ipadle oyalanirken cips cerez falan bisey yerim okadar yani.. aliskanlik olmus birakamiyom :D

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Cevap: Transfer Nöbeti

buraya hiç gelme güzel falan değil.

Her yerin iyi ve kötü yönü var...

bilyiorum Türkiye mükemmel degil...cok fazla kötü seyi'de var...ama inan..her ülkede problem var.

Almanya'da dogdum, büyüdüm. Almancayi sifesiz mükemmel konusiyrum, ve almanca kütürünü almis birsiyim.

ama Türkiyedeki "gevsek bi nevi rahat yasam tarzi yok, Ayrica Türk insanin "SICAK kanlini özlersin"..

Almanyada hersey güzel ve saatinde gelir...ama okadar "iyi ki" sanki...robot gibi yasiyorsun gelior insana.. Zaman ile duygular soguklasiyor..hayat farkli....

ayrica Almanyada nekadar "alman olcan" yinede bi nevi "Türk" olarak kaliyorsun.

kardesim gobegi eritmenin 3 yolu vardir ve kesin cözümdür

1= Aksam yemegini saat 6 da yiyin ve ondan sonra abur cubur yemeyin

2=Hergun 3km kosu veya 5km bisiklet

3=Haftanin 3 gunu gunde 1 saat yüzün

bukadar basit

Abi 2 ve 3 e eyvallahta mesela ben sabah ezanıyla birlikte yatıyorum son öğünümü akşam 6 da yesem açlıktan ölürüm :D

büyük gün :) 8 saat sonra transferlerden daha önemli bir karar alınacak :)

AB kabul edilirse wellington-nani-kolarow gelir

6+0 dewam ederse nuri sahin + karacan+ frei gelir

bu kadar.

Re: Transfer Nöbeti

Film indirmiştim ismi " Geriye Kalan" Türk filmi yeni dakika bir gol bir film baslar baslamaz adam girisiyor mala yorumlarda herkes güzel film yazmış bakalim bir izleyelim nesi güzelmiş. :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Gobek bolgesi zor ya.. spor falan problem degil benim icin ama yinede gitmiyo gobek.. haftada 5 gun en az 2 saat spor yapiyom 1 saati kosu bandi falan 1 saatte vucut.. arada disarda kosu yapiyom 3km diyosunuzda ben bi ciktimmi en az 10 km kosarim.. ama ne yapsam gitmiyo.. benim tek takintim gece yataga yatimmi ipadle oyalanirken cips cerez falan bisey yerim okadar yani.. aliskanlik olmus birakamiyom :D

Sent from my iPad using Tapatalk HD

aha bir tane daha.. biraz daha adam toplarsak seanslara başlayacağız. herkes derdini atlattıktan sonra kucaklaşıcaz falan.:asd:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Film indirmiştim ismi " Geriye Kalan" Türk filmi yeni dakika bir gol bir film baslar baslamaz adam girisiyor mala yorumlarda herkes güzel film yazmış bakalim bir izleyelim nesi güzelmiş. :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

link yolasana özelime lütfen mümkünse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt