Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bana da yardımcı olunsun o zaman.:)

Makine mühendisliği okumak için Bursa'ya mı İzmir'e mi yoksa Kocaeline mi gidersiniz.Sanayi olarak,olanak olarak,okul olarak vs.:) 3 gündür bunu düşünüyorum.

Bursa veya Izrmi derim.

Izmir'de hava güzel, ortam güzel... Bursa da ise Istanbula yakin olursun ve ticari var.

ben karar vermeme gerekir olursa Izrmir olurdu herhalde..

yinede bu konuda daha bilgili kisilerden yorum almak faydali olur

heh simdi oldu kardesim:)

zizou_ruleti.jpg

oğlunda yarı yeteneği olsa yine ayakta izlerim

Bana da yardımcı olunsun o zaman.:)

Makine mühendisliği okumak için Bursa'ya mı İzmir'e mi yoksa Kocaeline mi gidersiniz.Sanayi olarak,olanak olarak,okul olarak vs.:) 3 gündür bunu düşünüyorum.

Namazda gözün olursa kulağın ezanda olur.

Neresi olduğunun pek önemi yok.Sen okumana bak, kitaplar ve bilgiler aynı. Okuyacağın dal labaratuar farkı gerektirmiyor. Sadece zamanı geldiğinde staj yerini iyi seç

Allaha şükür Bursalı buldum.Hocam bana yardımcı ol.Uludağ makine mühendisliği olucak sanırım.Görükle Bursanın çok dışında mı? Mudanya'ya ve Bursa Merkez'e ulaşım nasıl sağlanır.Metro,tren falan var mı ? O kadar soru var ki,google mapten bakınca epey uzak duruyor.:)
hocam metro vs..var merkeze ulaşımda çok sıkıntı çekmezsin yarım saatini alır..zaten görükle bir öğrencinin isteyebileceği her imkana sahiptir..mudanya merkezden yarım saat..yine metro +otobüs seferleri var..

Zidane olacaktı şimdi de Messi,Ronaldo kramponlarını taşıyamazlardı bile

eskiye nazaran pek "süperstar" kalmadi

Zidane, Figo, Beckham, Ronaldhini, "gercek Ronaldo"....

bi tek messi ve cr7 kadi...eskiden ne "maestrolar" vardi :(

simdikiler cakma yildiz fenomen ronaldo ve zidane bunlar gercek efsane. zidane 100 yilin en iyi futbolcusu

hocam metro vs..var merkeze ulaşımda çok sıkıntı çekmezsin yarım saatini alır..zaten görükle bir öğrencinin isteyebileceği her imkana sahiptir..mudanya merkezden yarım saat..yine metro +otobüs seferleri var..

Aslında Bursa Teknik'i de düşünebilirdim ama daha çok yeni binası,öğrencisi bile yokmuş doğru dürüst.

Çokta uzakta sayılmaz o zaman,görükle'den istanbul'a rahat gidilebilir.Ben bu metronun websitesini falan bulamadım,eğer varsa bana linkini atabilir misin ? Nerelerden geçer tam bilmiyorum.

[video=youtube;WrM0SMnEMUo]https://www.youtube.com/watch?v=WrM0SMnEMUo[/video]

Re: Transfer Nöbeti

Zidane ile beraber resmim var benim Nancyde Özürlüler için özel hastane yaptırdı bizde gönüllü olmuştuk inşaatında çok kişilikli birisi 10 numara insan duyarlı baba adam.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

her takımın kendi efsanesi vardı şimdi araplar,ruslar bu işin içine yaptı

heralde kardesim,dunya futbolunun gordugu en baba futbolcu,birdahada gelmez boyle yetenek

tek umudum oğlu o da olmassa eski maçlarını izler dururum

bir golü vardı vole ile attığı rakibi bile hatırlamıyorum ama gol an be an aklımda

Bursa'yı okul için tercih edeceklere tek şey diyebilirm.

Düşünmeden yaz.Keyfini çıkar şehrin.

ronaldo(eski)zidane dan daha iyidir

Aslında Bursa Teknik'i de düşünebilirdim ama daha çok yeni binası,öğrencisi bile yokmuş doğru dürüst.

Çokta uzakta sayılmaz o zaman,görükle'den istanbul'a rahat gidilebilir.Ben bu metronun websitesini falan bulamadım,eğer varsa bana linkini atabilir misin ? Nerelerden geçer tam bilmiyorum.

Burulaş burdan bakabilirsin ..ayrıca istanbul kabataşa budo seferleri var..ulaşımda çok sıkıntı çekmezsin..

Mümkünse evine uzak biyerde oku. Bir an evvel kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren. Okulun yurt imkanlarınıda bi araştırıp en azından ilk yıl ortama alışana kadar yurtta kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt