Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bizde bilmem ne adalarinin arkasina düseriz fifa siralamasinda :D

elin gavurlari kupalari paylasiyor :sad007:

hiiii... o maci hatirlamiyorum vallahi :SS:

2006'daki maç yahu sen 98'i hatırlıyorsun. Kaka-Ronaldinho ne gezsin o zamanlar. 2 tane zidane kafayla bir tane de pires atmıştı 98'de. 2006'da zidane açtı henry vurdu öyle 1-0 yendiler. Ama maç içinde inanılmaz dominanttı. Zaten onu anlatıyoruz o kadar skor odaklı düşünmeyin, Ronaldinho-Kaka'yı inanılmaz ezdi sahada o maç. 98'de de Ronaldo'yu ezmişti gerçi maçtan önce rahatsızlanmıştı vs ama sonuçta adam acımıyor:D

Dünya kupasına gidememek çok üzücü gerçekten... En azından bi çeyrek yapsak bize yeterdi be

Re: Transfer Nöbeti

Türkiyeden rahat bir 10 sene daha bişey olmaz .

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

messi kesinlikle ilk 20'ye giremez bence. aktif futbolcular arasında bile en iyisi olduğunu düşünmüyorum barcelonda oynaması arkasında xavi iniesta gibi oyuncuların olmasının avantajlarını değerlendiriyor. birkaç yıl sonra gerçek messi ortaya çıkar :yenieek:

tumblr_m86v1pbGsD1ryu3g1o1_250.gif

Ynt: Transfer Nöbeti

Fransa italya macinda zidane panenka seklinde bir penaltıdan golü buldu sonra pirloda penaltidan atti maç öyle bitti penaltilarda trezeguet direğe nisanladi kupayı italya aldı

Trezeguet hangi finalde altin golu atmisti

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Pardon ben italya fransa maçından bahsediyordum :D

euro 2000 finali mi? Del Piero iki tane net pozisyonu kaçırmıştı hayatta kaçırmayacağı şekilde. Sonra Trezeguet yarım voleyle atıp şampiyon yapmıştı fransayı ey gidi... Tabii o maçı diyorsan 2006'daki maç kısır geçmişti Buffon Zidane'ın bir kafasını çıkarmıştı ama o efsaneydi hatırlıyorum

2006'daki maç yahu sen 98'i hatırlıyorsun. Kaka-Ronaldinho ne gezsin o zamanlar. 2 tane zidane kafayla bir tane de pires atmıştı 98'de. 2006'da zidane açtı henry vurdu öyle 1-0 yendiler. Ama maç içinde inanılmaz dominanttı. Zaten onu anlatıyoruz o kadar skor odaklı düşünmeyin, Ronaldinho-Kaka'yı inanılmaz ezdi sahada o maç. 98'de de Ronaldo'yu ezmişti gerçi maçtan önce rahatsızlanmıştı vs ama sonuçta adam acımıyor:D

vallahi 98 i dün gibi hatirliyorum hemen hemen sanki.. ama 2006 daki vallahi hic hatirlamiyorum :SS:

fransiz kalmisiz belkide o macda :D

hm...ama o kupa almanyada oynaniyordu demi bide :SS: bende almanyadayimda ..nasil hatirlamiyorum o maci..yaslandik galiba..ama yok oda olmaz..98 i baya iyi hatirliyorum. belki finalerin adamayim sadece :lol:

Pires nereden çıktıysa Emmanuel Petit olacaktı

Bizim burdaki Türkleri anlamak güç adamlar dünya Kupası'nda Fransa yı destekliyorum diye gülüyorlar Turkiye olsa destekleriz ama yok ne yapalim gidip hollanda brezilya formaları giyiyorlar.

Sorsan o formaları hangi ülke sayesinde çalışıp alıyorsun aileni evini hangi hangi ulke veriyor desen fransa derler sonra gidip elalemi desteklerler bizim Türkler cins insan.

messi kesinlikle ilk 20'ye giremez bence. aktif futbolcular arasında bile en iyisi olduğunu düşünmüyorum barcelonda oynaması arkasında xavi iniesta gibi oyuncuların olmasının avantajlarını değerlendiriyor. birkaç yıl sonra gerçek messi ortaya çıkar :yenieek:

günün...yok yilin...yok yine olmadi..insanlik tarihinin en bomba mesajini attin vallahi :D

ancak kendime gele bildim yada kafraya bildim mesajini. rüyami gercekmi diye tam cözememisdim acikcasi...

ya messiyi sevmiyorum söyleyseydin bari be kades.. bu cekilde biraz yani...:D

euro 2000 finali mi? Del Piero iki tane net pozisyonu kaçırmıştı hayatta kaçırmayacağı şekilde. Sonra Trezeguet yarım voleyle atıp şampiyon yapmıştı fransayı ey gidi... Tabii o maçı diyorsan 2006'daki maç kısır geçmişti Buffon Zidane'ın bir kafasını çıkarmıştı ama o efsaneydi hatırlıyorum

2006 dan bahsediyorum Trezeguet penaltı kaçırmıştı ya sırf o zidane in gayretine emeğine üzüldüm gözlerim doldu o kupayı kaybettigimizde.

george-best-4.jpg

olm ünlü düşünür,futbolcu,alkolik GEORGE BEST'i unutmayın sakın..

messi 2012de 91 gol atmis 91

r u guyz shittin me

Ynt: Transfer Nöbeti

Meksika 86 ve amerika 94 simdiye kadarki en iyi turnuvalar

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2006 dan bahsediyorum Trezeguet penaltı kaçırmıştı ya sırf o zidane in gayretine emeğine üzüldüm gözlerim doldu o kupayı kaybettigimizde.

sen fransizmisin ? annen veya baban yani ?

Zidane'ın kupayla veda etmesini ben de çok isterdim ama diğer tarafta da Del Piero-Totti-Buffon-Cannavaro-Pirlo gibi çok sevdiğim adamlar olduğu için avuntu buldum diyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt