Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera'yı severimde içerde oynanacak özellikle zayıf takımlarla yapılacak maçlarda kalenin yabancı olması fazla lüks değil mi şu şartlarda. bence fatih terim muslera'yı bile bazı maçlarda kadroya almayabilir.

katılmıyorum mersin maçını düşün bir ara maç 3 e gidecekti muslera olmasa o geri dönüş hiç gerçekleşmezdi

Bu ülke olimpiyatları falan hak etmiyor. Umarım hiçbir organizasyonu vermezler bu ülkeye. Ülkenin %90'ı müslüman ama her türlü adaletsizlik,hırsızlık, iki yüzlülük, yalakalık, şerefsizlik bu ülkede..

amrabat nasıl bonservisinin altında eziliyorsa şu anda eziliyorsa aynı sekilde alperde ezilecek. 8m euronun 3 milyonunu amrabat cebinden verdi yaklasık 10 asist+ 2gol ile oynadı sanırım bu sezon begenmiyoruz .alper amrabattan yeteneklimi aynı para verildi 10 gol 10 asistmi yapcakkk

düzenli olarak ilk 11 oynayabilecek mi peki? 10 orta saha oyuncusu var

Yildirim Demiroren Turk futboluna musallat olmus bir musubet bence

Ligte çok sorun olmazda CL'de kesin gruptan çıkamayız.

Umarım iyi kura çekeriz yoksa ölüm grubuna falan düşersek büyük sıkıntı olur.

Ona bakarsan bu sene ilk 3 maçtan sonrada çıkamıyorduk.

Zaten önümüze Bayern- PSG gibi takımlar gelirse transfer yapsan bile garantisi yok.

3. olup uefa da bile ilerleyip o kupayı bir daha alalım. görsünler kupa nasıl alınıyormuş. ballı herifler geçen sene ballarıyla geldiler zaten.

Neden hedef küçültüyoruz eğer bu sene takım bu kararlarla bir çeyrek final daha oynarsa efsane olur.

Seneye managerler kapımızda yatmaya başlar.

Tabi şerefsizler bunu bildikleri için engel olmaya çalışıyorlar..:mad:

2 yabancı alabilirz max. orta saha garanti digeri sol bek mi yoksa bruma tarzı bir adam mı :/ ben bilemedim

yahu aynı şey değil ki. avrupa'da ab statüsündeki oyuncular yerli olarak oynayabilir şeklinde bir kural var. nihat'ta sadece ab üyesi olduğunu kanıtladı ve yerli olarak oynadı. bizde böyle bir kural yok ki Drogba, Sneijder istediği kadar ab üyesi olduklarını söylesinler ya da buna binayen mahkemeye gitsinler. ben ordan bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. tam üyeliğimiz olmadığı için uefa'da bir yaptırımda bulunamaz bu konuda.

Yanlış .. Futbol'da AB üyesi sayılıyoruz..İyi araştırınız..

Ligte çok sorun olmazda CL'de kesin gruptan çıkamayız.

Umarım iyi kura çekeriz yoksa ölüm grubuna falan düşersek büyük sıkıntı olur.

Birsey olmaz merak etme. Gecen sene hem tecrübe kazandik hemde korkmamamiz gerektigini ögrendik.

Ilk Real Madrid macinda korktuk, cezayi cektik. Ikinci macta paramparca ettik adamlari. Schalke´yi ilk yari rezil rüsva ettik.

Bizim takimin kalitesi asla kücümsenmemeli. Bu karar da o kadar abartilmamali. Gücümüzden birsey kaybetmeyiz, herkese de meydan okuruz bu kadroyla

Takımın omurgası vardır. Onlara oynanılmaz fazla. Omurgada hep kaleden başlar. Sanmıyorum böyle birşey olacağını. Önümüzdeki sene yine Muslera en çok maça çıkan oyuncu olacaktır.

aynen. sneijderi takip edenler bilir senede 40 mac oynansa sneijder 25sinde oynar 3 güne maç kaldıramaz her hafta fiziki ve kronik durumundan dolayı. o arada amrabatmı oynar ermanmı bilinmez. eboue sabri olur riera hakan değişip durur ama kalede muslera değişmezki ligde saçma puan kayıpları yaşayabiliriz kale en önemlisi

Ona bakarsan bu sene ilk 3 maçtan sonrada çıkamıyorduk.

Zaten önümüze Bayern- PSG gibi takımlar gelirse transfer yapsan bile garantisi yok.

Ne demek istediğimi anlamıyorsan yapacak birşey yok.

Kararlar hakkında konuşuyorum.Adamlar direk bizim CL'de ki yükselişimizi durdurmak için karar çıkarıyor sen olasılıktan bahsediyorsun.

Artık susmak yok, hakkımızı aramalıyız

yürüyüş kararı bekliyorum Ultra Aslan'dan

ve o şerefsiz tüpçü istifa edene kadar da devam etmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt