Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AFC Champions League'ye katilsak Rus kulüpleri zaten yok, her sene sampiyon oluruz.

:trollface:

ne ugrasmaszi yahu. ugrasan kim. takmaszin bukadar basit. zorlami engeleyecekler hakimizi ariyoruz diye. muz cumhuriyetimiyz be . hic bir cacik yapamazlar. rica ederler baska bir seyde yapamazlar. dinlemeszek ne olur yani. ?! bir sey olmaz.

Dinlemezsek ne mi olur işte onu hayal gücünüze bırakıyorum.

Muslera

Eboue Semih Chedjou xxx

Melo

Hamit Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

ST25i cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

sneijder adamım onuda kesmek istemem ama el mahkum .daha ucakta iken 3 tane formasını aldım . bu sene 10 numarayı alırsa bi daha alırım : ) bana kalsa sneijder her şartta oynarda bir iki yerli daha almamız lazım o zaman renktaş ;)

Gökhan inler şart oğlu şart.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe dışındaki 17 kulübün talebini dikkate almayarak "Para verip tribünde ya da evde yabancı futbolcu oturtma" kararında ısrar etti!!

Bu kararı açıkladığı basın toplantısında da "önemli" noktalara değindi!!

Mesela "Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA ceza verirse, bu cezayı çekerler. Her koyun kendi bacağından asılır. Ama biz kararların adil verilmesi konusunda takipçiyiz" dedi.

Tabii ki bu durum Yıldırım Demirören'i ilgilendirmez!!

Beşiktaş'ın UEFA'dan ceza almasına neden olan süreçte kulüp başkanlığı koltuğunda malzemeci Süreyya Soner oturduğu için Demirören'in içi rahat olsun.

"Bacağından asılacak koyunu" hem de 500 milyon TL borçla kasaba kendisi mi teslim etti ki canı sıkılsın!!

Demirören'in 17 kulübü hiçe saydığı basın toplantısındaki "özlü sözleri" bununla da sınırlı değil...

"Adam harcamak kolay, kazanmak zordur" diye buyurdu kendisi.

7 yıllık Beşiktaş Başkanlığı döneminde 9 teknik direktörle (Vicente Del Bosque, Rıza Çalımbay, Mehmet Ekşi, Jean Tigana, Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli, Bernd Schuster, Tayfur Havutçu, Carlos Carvalhal) çalışan birisi için atasözü niteliğinde gerçekten de!!

UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a adeta "TFF bazı şeyleri halı altına süpürdü" diyerek verdiği Avrupa'dan men cezaları fırından yeni çıkmış ekmek gibi sıcaklığını korurken, basın toplantısında, çaptan düşmüş eski bir popçu gibi hala alkış beklemek de takdir edilecek bir hareket!!

X X X X X X X X X X X X X X X X X X

Bir sözümüz de Türkiye'deki yabancı futbolculara...

"Türk çocukları" sizin yüzünüzden fırsat bulamıyor kardeşim ya!!

Ülkenin futbolcu alt yapısı Almanya'da, Hollanda'da, hatta Fransa'da... U20'de 6 gurbetçi futbolcu vardı ama olsun... Siz geliyorsunuz ve biz futbolcu yetiştiremiyoruz!! Bir gitseniz ya da hiç gelmeseniz mesela!!

Hem "bizim çocuklardan" da çok para alıyorsunuz!

Elmander, Kadıköy'deki derbide bacağını bıraksa da...

Ziegler, kaçan şampiyonluğun ardından ağlamaktan kilo verse de...

Alex "Kalbimin yarısı Türk" dese de...

Olmuyor kardeşim, "bu ülkenin çocukları" kadar yüreğinizi ortaya koymuyorsunuz!!

O yüzden gelmeyin kardeşim buraya...

Biz kendi aramızda oynarız, kendi aramızda "hallederiz" bir şekilde!!

ismail annıkızıl süper özetlemiş

bir değil bin aziz çıkarsınlar. adam çıkaramadıkları kesin.

Yıldırım Demirören adam oldu da bizim başkanla falan dalga geçiyor. Haftalardır oyalıyorlar bizimkileri.

vay be yabancı transferi de olmayacak lan tüpçü bi gün bu kadar ahı çıkar senden olum ... Arda = çok kızmıştım sana giderken ama Gel olum sen ihtiyacımız var sana ...

Transfer Nöbeti

Tamam Frei gelsin iyi olurda bu ne abi herkes 11 oyuncusu gibi yazıyor Frei'yi. Bukadar güveniyosunuz yani. Bende izledim milli takımda maçlarını. Bence bu sene sizin düşündüğünüz gibi oyuna sonradan girip skor yapabilicek bi oyun sergileyemez. Yaşı daha genç.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

yanılabilir de olabilirim ancak ben de varsayımda bulunuyorum. avrupa'da bu "kural" mevcut, biz de kural yok. biz elimizdeki yabancılar ab üyesi değil demiyoruz. ab üyesi olsa da yerli statüsünde oynayamaz diyoruz. Nihat mahkeme yoluyla ben ab üyesi olduğunu kabul ettirdi nitekim Türkiye ile Ab arasında bazı anlaşmalar var. Ancak "tam" üye olmadığımız için "yaptırım" hakkı yok. ben bundan bahsediyorum sadece. Ancak Uefa öneride bulunabilir pek tabi.

anlaşmaya göre sözleşmeli çalınşanlarda uyruk ayrımı yapılamaz. türkiye de bu anlaşmayı imzaladı

inleri kesnlikle almamız lazım bence inler arda frei yeter bu senelik

adnan-%C3%B6zt%C3%BCrk.jpg

Gözler aramıyor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt