Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aysal zeki adamdır.. bundan şüphe duymam..Bilir o işini diyorum ve bekliyorum.

Ya bu salaklar stratejik hamle yaptiklarini düsünüyorlar da, biz zaten yedeklerde genelde Türk oyunculari kullaniyorduk.

Umut giriyordu, Emre giriyordu, Sabri giriyordu, Gökhan Zan giriyordu. Tek istisna Amrabat´ti. Simdi Kazim, Erman da var.

Ya Fenerbahce kimi kullaniyordu? Bizi tasiyan futbolcular Türkler zaten. Selcuk, Burak, Semih vs.

Fenerbahce´yi kimler tasiyor? Yabancilar. Sow, Kuyt, Baroni, Meireles vs. Alper´i aldilar da bir halt mi oldular simdi?

Bu sene daha rahat sampiyon olacagimizi herkes cok yakinda anlayacak. 6 yabanci Fenerbahce´yi kurtarmaz.

Ya kadroya baksana ya Muslera,Eboue,Semih,Chedjou,Hamit,Selçuk,Sneijder,Drogba,Burak - bir ön libero,bir sol bek

aslında bir De rossi gelse ön liberoya o zaman ben görürüm buradaki kendini ezik hisseden Gs taraftarını.

Benim üzüntüm ŞL de başarı biraz geç olacak ama olacak.

Bizim bir an önce eldeki fazla yabancıları göndermemiz lazım yoksa kimseyi alamayız, Riera,Elmander,Culio kesin Dany,Amrabat eh işte kalsa da olur.

3 yabancı gidip ancak 2 tane alabiliriz biri Ön libero biri sol bek. Brumayı falan alırsakta alıp kiralayalım. biraz daha pişsin. Off off .

gelecek sezon hamit bu kadar tırt oynamayacaktır wesley 45 dakikada tıkanmayacaktır drogba yere daha sağlam basacaktır, engin baytar sahada basmadık yer bırakmayacaktır , dolayısıyla iyi bir sol bek aldık mı göbeğe meloyu almaksızın ligi götürürüz tabi uclde biraz zor o iş

Umut çok kritik oldu.Bu sınırla birlikte adamı almamız lazım.Yarım sezonda 15 gol attı.

Tüpcü bugünde söyledi,sikecilere ceza vermeyecekmus,disiplin kurulumuz sike yok demis.ulan bu tüpcüyü görsem tekme tokat dalarim.

Ülke futbolu men yiyecek tüpcü ve tayfasi onu istiyor zaten.insallah biz ve diger takimlar geregini yapar

Ya kadroya baksana ya Muslera,Eboue,Semih,Chedjou,Hamit,Selçuk,Sneijder,Drogba,Burak - bir ön libero,bir sol bek

aslında bir De rossi gelse ön liberoya o zaman ben görürüm buradaki kendini ezik hisseden Gs taraftarını.

Benim üzüntüm ŞL de başarı biraz geç olacak ama olacak.

Bizim bir an önce eldeki fazla yabancıları göndermemiz lazım yoksa kimseyi alamayız, Riera,Elmander,Culio kesin Dany,Amrabat eh işte kalsa da olur.

3 yabancı gidip ancak 2 tane alabiliriz biri Ön libero biri sol bek. Brumayı falan alırsakta alıp kiralayalım. biraz daha pişsin. Off off .

Sikinti yok lig sampiyonlugu icin. Fenerbahce´nin parasi var. Bizle mücadele etmek istiyorlarsa daha kaliteli yabancilara ihtiyaclari vardi.

Bu sistemde bizi gecemezler, cünkü Fatih Terim zaten Türkleri kullaniyordu alternatif olarak.

Öyle Holmen´le, Kadlec´le olacak sey degil bu :) Bizim derdimiz Fenerbahce degil zaten. Kizginligimiz Avrupa icin.

Ama takimin seviyesi zaten yüksekti. Avrupa icin hala cok iddialiyim. Bu sene de basarili olacagiz.

Yeterki yapacagimiz 2-3 transfer o kalitede olsun. Hata yapmayalim.

futboldan soğutur bunlar adamı ya.. 6+0 nedir ya Allahın sümsüğü

Sikinti yok lig sampiyonlugu icin. Fenerbahce´nin parasi var. Bizle mücadele etmek istiyorlarsa daha kaliteli yabancilara ihtiyaclari vardi.

Bu sistemde bizi gecemezler, cünkü Fatih Terim zaten Türkleri kullaniyordu alternatif olarak.

Öyle Holmen´le, Kadlec´le olacak sey degil bu :) Bizim derdimiz Fenerbahce degil zaten. Kizginligimiz Avrupa icin.

Ama takimin seviyesi zaten yüksekti. Avrupa icin hala cok iddialiyim. Bu sene de basarili olacagiz.

Yeterki yapacagimiz 2-3 transfer o kalitede olsun. Hata yapmayalim.

:yenieek: arda ve inleri alsak sinir kalksin derler:asd:

Bu kararın alındığı ta geçen sene biz taraftarlar ayağa kalkmışken yönetimin sessiz kalması büyük bir hatadır kabul ama ancak şuan yönetimsel bir sorun yok.

Beklentiyi yüksek tutmayın.

Tribünde oturacak adamlara milyon dolarlar verilmez.

Gerçekçi olmak gerekirse Arda gelmez İnler'ede o paralar verilmez. :sad007:

Kadroda okadar gereksiz adamlar varki,onlarin aldigi paraya inlerin maasini öderiz

Aynen,atın şu ölü toprağı üzerinizde artık.Biz bu yerlilerle 2 senedir şampiyon olmuyor muyuz?Sanki fbde müthiş yerliler varmış gibi yakınıp durmayın.Bu kadroya bir Arda eklenirse ballı kadayıf olur tabi.Yerli sıkıntımız bizim pek yok zaten.Erman ve Kazım eklendi,Engin'den gçen sene faydalanamadık.Bu sene o da oynayacak,Hamit daha iyi olacaktır.Türkiye ligini yine alırız ama Avrupa'da başarılı olur muyuz orasını bilemem.Arda Turan,Melo(sınırlama arıza yaparsa İnler),Kerim Frei,Umut,bir de bütçeyi aşmazsa sol bek al bitti.Yine üst düzey kadromuz olacak.

Ayrıca bu kararla Yekta'nın falan oynayacağı fikri aklıma geldikçe deliriyorum.

Umarım gönderilir.

[video=youtube_share;BgomX3qD-iA]https://youtu.be/BgomX3qD-iA[/video]

En az 2 sene daha dinleyeceğiz tüpçü biz bunu,

sen ve senin gibiler ne kadar diretsede,önümüzü kesmeyede çalışsa o kupa bir gün Sarı-Kırmızılar içinde Türkiye'ye gelecek

Wesley-Sneijder-Galatasaray-2013-Wallpaper-HD.png
şınom benim

Muslera

Eboue

Chedjou

Kolarov-Tremoulinas*

Sneijder

Drogba yabanci futbolcularimiz

Semih

Selcuk

Inler*

Arda*

Burak 5 yerlimiz:D

Hamit

Engin

Erman

Emre gibi de yedeklerimiz.bu kadroyu baskan olustursun sikeciler kudursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt