- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
Yönetim
Arda-Melo-Kolarov hamlesi yaparsa, kimin ne aldığının önemi kalmaz.
Yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim şuanda uyuyor gibi gözüküyor ve neden bu tavra girildi anlayabilmiş değilim. kombineler bitti şl gelirini tek başımıza alacağımız gün gibi belli. fb bile katılsa ön elemeyi geçemez. storeun maşallahı var. 2 sezondur şampiyonuz daha ne olacak. yönetimin acil silkelenmesi lazım. seçim dediler tamam dedik ama artık bahaneleri kalmadı.
Yönetim
Bence yönetim bizim kadro yeterli gözüyle bakıyor,"fb ve bjk avrupadan men yedi,nasıl olsa Bursa'da CL'ye katılamaz,tüm paralar bana kalır.Ligde de Fatih Hoca ne yapar ne eder bizi şampiyon yapar" diye düşünüyorlar herhalde.
Bence yönetim bizim kadro yeterli gözüyle bakıyor,"fb ve bjk avrupadan men yedi,nasıl olsa Bursa'da CL'ye katılamaz,tüm paralar bana kalır.Ligde de Fatih Hoca ne yapar ne eder bizi şampiyon yapar" diye düşünüyorlar herhalde.
Yalnız şimdi baktım da o 3 hamle gelirse yine yabancı sınırına takılıyoruz :SS:
Besiktas bu sene akilli transferler yapiyor bence düsük bütceyle. Pedro Franco tutarsa baya iyi olacak onlar icin.
Tolga
XXX Pedro Sivok XXX
Fernandes Necip XXX
Gökhan Almeida Olcay
Ömer ve Sezer'i alternatif olarak aldilar. Almeida kalirsa forvet alinmayacak, sag tarafta Töre'ye güveniyorlar. Sag beke Önder Özen yerli demisti, Bilic kesinlikle yabanci orta saha istemis. Bu durumda sol beke de yabanci alabiliyorlar.
Gecen seneye göre takim daha kuvvetli. Besiktas, Fener'den daha tehlikeli olacak bu sene.
Almeda giderse yerine adebayor alacak diyorlar...
-----------------------Tolga---------------------
Veysell----------Pedro-----Sivok------------İsmail
-------------------------Necip-----------------
----------------Fernandes---Sezer---------------
Töre----------------------------------------Olcay
----------------------Adebayor----------
orası öye de hani hedef cl de başarıydı noldu diye sormazlar mı
Amkspor @Amkspor 1 dk SON DAKİKA: AMK gecenin 2. bombasını açıklıyor; Wellington, Galatasaray'da! Brezilyalı yıldız Pazartesi günü İstanbul'a geliyor.
Melo![]()