Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim

Arda-Melo-Kolarov hamlesi yaparsa, kimin ne aldığının önemi kalmaz.

yönetim şuanda uyuyor gibi gözüküyor ve neden bu tavra girildi anlayabilmiş değilim. kombineler bitti şl gelirini tek başımıza alacağımız gün gibi belli. fb bile katılsa ön elemeyi geçemez. storeun maşallahı var. 2 sezondur şampiyonuz daha ne olacak. yönetimin acil silkelenmesi lazım. seçim dediler tamam dedik ama artık bahaneleri kalmadı.

Bence yönetim bizim kadro yeterli gözüyle bakıyor,"fb ve bjk avrupadan men yedi,nasıl olsa Bursa'da CL'ye katılamaz,tüm paralar bana kalır.Ligde de Fatih Hoca ne yapar ne eder bizi şampiyon yapar" diye düşünüyorlar herhalde.

Bizimkiler hakikaten inanmis yabanci statü'nün degisecegine. Yerli transfer yok dogru düzgün

Ynt: Transfer Nöbeti

Bizimkiler transfer döneminde oldugumuzu unuttu galiba

Transformer TF101 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence yönetim bizim kadro yeterli gözüyle bakıyor,"fb ve bjk avrupadan men yedi,nasıl olsa Bursa'da CL'ye katılamaz,tüm paralar bana kalır.Ligde de Fatih Hoca ne yapar ne eder bizi şampiyon yapar" diye düşünüyorlar herhalde.

Nesi kadro yeterli...

Sol bek yok kanat yok on libero yok...

Besiktas bu sene akilli transferler yapiyor bence düsük bütceyle. Pedro Franco tutarsa baya iyi olacak onlar icin.

Tolga

XXX Pedro Sivok XXX

Fernandes Necip XXX

Gökhan Almeida Olcay

Ömer ve Sezer'i alternatif olarak aldilar. Almeida kalirsa forvet alinmayacak, sag tarafta Töre'ye güveniyorlar. Sag beke Önder Özen yerli demisti, Bilic kesinlikle yabanci orta saha istemis. Bu durumda sol beke de yabanci alabiliyorlar.

Gecen seneye göre takim daha kuvvetli. Besiktas, Fener'den daha tehlikeli olacak bu sene.

Ulaş Özdemir:Tolga'yla şimdi konuştum. Henüz biten bir şey yok arkadaşlar. Rakamlara da itibar etmeyin. Pazarlıklar sürüyor.

orası öye de hani hedef cl de başarıydı noldu diye sormazlar mı

Besiktas bu sene akilli transferler yapiyor bence düsük bütceyle. Pedro Franco tutarsa baya iyi olacak onlar icin.

Tolga

XXX Pedro Sivok XXX

Fernandes Necip XXX

Gökhan Almeida Olcay

Ömer ve Sezer'i alternatif olarak aldilar. Almeida kalirsa forvet alinmayacak, sag tarafta Töre'ye güveniyorlar. Sag beke Önder Özen yerli demisti, Bilic kesinlikle yabanci orta saha istemis. Bu durumda sol beke de yabanci alabiliyorlar.

Gecen seneye göre takim daha kuvvetli. Besiktas, Fener'den daha tehlikeli olacak bu sene.

Almeda giderse yerine adebayor alacak diyorlar...

Belkide veysel , sezeri alacaklar...

-----------------------Tolga---------------------

Veysell----------Pedro-----Sivok------------İsmail

-------------------------Necip-----------------

----------------Fernandes---Sezer---------------

Töre----------------------------------------Olcay

----------------------Adebayor----------

Almeda giderse yerine adebayor alacak diyorlar...

-----------------------Tolga---------------------

Veysell----------Pedro-----Sivok------------İsmail

-------------------------Necip-----------------

----------------Fernandes---Sezer---------------

Töre----------------------------------------Olcay

----------------------Adebayor----------

Sağ beke serdar kurtuluşu alırlar.Ayrıca Oğuzhan her türlü oynar bu bjk takımında.

Amkspor ‏@Amkspor 1 dk SON DAKİKA: AMK gecenin 2. bombasını açıklıyor; Wellington, Galatasaray'da! Brezilyalı yıldız Pazartesi günü İstanbul'a geliyor.

Melo :(

Wellington çok riskli transfer ama hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt