Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sivasspor'daki istatistikleri cok iyi. senin tahmin etdinden bile fazla..GS'de daha fazla olmasi lazim normalde.

ilk 11 de bol bol oyun zaman bulursa, faydali olur kanimca

Açıkçası bu sene Erman maç 1-1 devam ederken yedek klübesindeki "Hadi be girsin artık şu adam" dedirtecek tarzda bir oyuncu. Çok iş yapacak.

Fazla iddialı olmayan takımlara karşı yabancı bekler kesilip hücumda yabancıları artırmak bize; kısa sürede skor avantajını getirip, maçın geri kalan zamanında da lay lay lom ile dinlenmeye çekilmemizi sağlar..:cool:

Nasıl bi sistemse. Benim bildiğim rotasyon ilk 11 oyuncusu 1 maçlığına yedeğe çekilir. Biz yabancılara rotasyon yapsak ayvayı yedik. Küfür eder gibi direk tribüne gönderecez

emre utkucan arkadaşımız sanırım engelli ve ona küfür ve hakeret eden denyolar var.yazıktır günahtır

Osman Altunterim ‏@altunterim 6m

Wellington hayırlı olsun da yanına bir de Melo koyar mı Galatasaray?

Osman Altunterim ‏@altunterim 4m

Ünal Aysal, yanlış hatırlamıyorsam, "Melo alınsa da bir orta saha oyuncusu daha alacağız" demişti..

Di Maria ...:cool:

Sivasspor'daki istatistikleri cok iyi. senin tahmin etdinden bile fazla..GS'de daha fazla olmasi lazim normalde.

ilk 11 de bol bol oyun zaman bulursa, faydali olur kanimca

Erman. Engin.hamit ve kazim formda olurlarsa ligin anasi aglar .bunlara Yekta ve emre colakta katılırlarsa lig cok erken biter .ha ben kazim haric hepsinden umitliyim .gecen sezon arenadaki ilk iki maci canli izledim (kaskmpasa -bursa) emre colak bu maclarjn en iyisiydi umutla birlikte ama süreklilik saglayamadi. Bu cocugjn üstüne gidjlmeli bence .o da selcuktan sneijderden bidseyler ogfenmeli

Fatih Terim Tümer gibi Emre Aşık gibi Necati gibi ve daha bir çok yaşı olgunlaşmış oyuncudan verim almıştır.

Erman çok değişik özelliklere sahip ve Türkiyede hak ettiği değeri göremeyen bir oyuncudur.

Terim'in gizli jokeri olur Erman.

Arkadaşlar sizce Wellington mu yoksa Melo mu alınmalı ?

:lol:

Edit: ben arsenal ve poro maclarinda bile dala bilirim büyük ihtimalde :asd:

orda kumasi belli olur büyük ihtimalde.

Dalma vakti degil, DESTEK zamani! :ayatollah:

hep , genc genc genc alalim denilyior...uluslararasi scoutlar iyi oyuncu denilen gen vaadeden oyuncu da alindan... yok yasli ama Isimli olsun diyoruzzz...olmiyor böyle :D

Arkadaşlar sizce Wellington mu yoksa Melo mu alınmalı ?

Yani Melo daha saglam tabiki öyle 4 senelik kontrat lan olacak is degil, 2+1 de imza atmiyorsa > baska oyuncu bul ama Wellington ancak yedek alinir (oda 8 hayata milyon dollar etmez) ve yedek oturur kendisini gösterir, ilk 11 icin cok canimiz yanar

Gitdim pazara Melo ile,

döndüm Welo ile.

:asd:

Muslera

Sabri --Semih--Chedjou--Kolarov

Wellington

Hamit--Selcuk--Amrabat

Sneijder

Burak

Sneijder-Drogba-Dany yollayacak/satacaksin..

Kurt Zuma, Sanogo, Quintero üçlüsünü alacaksin.. 3 seneye müthis paralar kaldiririz

Sneijder-Drogba-Dany yollayacak/satacaksin..

Kurt Zuma, Sanogo, Quintero üçlüsünü alacaksin.. 3 seneye müthis paralar kaldiririz

dany anladık da sneijder ve drogba nerden çıktı :SS: drogba zaten seneye sözleşmesi bitiyor. sneijder'i de ne çabuk harcıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt