Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş bu yönetim neyin kafasını yaşıyor? Yabancı sınırı kararını neresiyle dinledi bunlar? Sürekli yabancı yabancı peşindeler kaç yabancı ile oynayacağız? Gökhan inler neden alınmıyor? Paramı yok dünya kadar gelir elde edildi para aktı kulübe kiralık Wellington da neyin nesi? sonumuz hiç hayırlı gözükmüyor yönetim yanlış işler peşinde!

Transfer Nöbeti

Drogbanın fiziksel durumu geçen sene iyiydi diyosan kusura bakma ama sen futboldan anlamıyorsun adam yürüyerek çalım atıyordu.

Pozisyonunun gereğini yerine getiriyordu, fiziksel eksikliğinin farkındaydı, her açıklamada bunu dile getiriyordu, bunu kapatmak için çalışıyordu. Profesyonel.

Fiziksel eksikliğinin farkındaydı, 3 ay tatil yaptı. Geldi, 6 ay keyfini bekledik form tutsun diye. Pozisyonunun gereğini yerine getiremedi bu süre boyunca. Amatör.

Daha ne kadar net açıklayayım bilemedim.

resmı sıteye maıl atıp wellıngton transferıne engel olmalyız

meloda problem maaş ya da bonservisten ziyada ısrarla istediği 4 yıllık kontratmış. bu şartlar altında alınmaması hayırlı olmuş

Pozisyonunun gereğini yerine getiriyordu, fiziksel eksikliğinin farkındaydı, her açıklamada bunu dile getiriyordu, bunu kapatmak için çalışıyordu. Profesyonel.

Fiziksel eksikliğinin farkındaydı, 3 ay tatil yaptı. Geldi, 6 ay keyfini bekledik form tutsun diye. Pozisyonunun gereğini yerine getiremedi bu süre boyunca. Amatör.

Melo 6 ay boyunca kötü değildi 1 ay kötü ,2 ay etkisiz ,1 ay iyi, ger kalanında geçen seneki gol atan Melo'dan bile iyiydi.(Son 3-3.5 ay)

Transfer Nöbeti

Arkadaş bu yönetim neyin kafasını yaşıyor? Yabancı sınırı kararını neresiyle dinledi bunlar? Sürekli yabancı yabancı peşindeler kaç yabancı ile oynayacağız? Gökhan inler neden alınmıyor? Paramı yok dünya kadar gelir elde edildi para aktı kulübe kiralık Wellington da neyin nesi? sonumuz hiç hayırlı gözükmüyor yönetim yanlış işler peşinde!

Biz bence 2-3 sene daha flaş transfer beklemeyelim, borçlar 50-60 milyon $'a düşene kadar Aysal para harcamamaya yeminli gibi.

13 milyon'a Aubameyang, 10'a Nani gibi oyuncular kaçmaz yoksa...

valla sen kaç kere canlı meloyu izldin bilmiyorum ama 2 senedir her maça giden biri olarak melo ile ilgili yaptığın yorumlar cidden alakasız cinsten yok tatil yapmış 3 ay bu melonun suçumu onu takıma Sezon başı almayan yönetimin suçumu, senin mantığına göre wesly snejder dahil bu takımda yeri yok ozaman adam sırf tatilde, drogbanında fızık olarak iyi olduğunu düşünmuyorum geçen dönem sebebi belli oda iyi hazırlık dönemi geçirmemiş, burda meloyu sevmeye bilirsin ama sırf sallamak için yazıyorsun.

Aga amatör diyorsun da Melo'nun 3 ay tatil yapmasının sebebi bizdik.Ne yapmasını bekliyorsun bu antrenmanlar tek başına yapılmaz kondisyoner eşliğinde çalışırsın yoksa ağır sakatlık yaşayabilirsin.Yani tek başına yapacağın antrenman yarar değil zarardır.

Buna rağmen 3 ay tatil yapmasına rağmen son 10 maç iyi oynadı diyenler vs.var hala.Bir kere adam kiralık o 10 maçı da oynamayabilirdi profesyonel olmasa.İkincisi de Hamit Eboue Semih Riera hatta Selçuk Muslera bunların hangisi 10 maç iyi oynadı da Melo'ya sallıyorsunuz anlamadım

Bu wellingtona niye bu kadar kötü bakıyorsunuz anlamış değilim tamam bende melocuyum melonun gelmesini istiyordum ama olamyınca yapacak birşey yok wellingtonda 22 yaşında bunu shaktar porto falan alsa burda birçoğu adamlar buluyor diyecekti artık böyle transferlerde yapmamız gerek günü kurtarmak sadece kısa vadede başarı getirir yıllardır arda dışında hiç bir oyuncuyu satarken kar edemedik doğru düzgün hatta bırak karı para bile alamadık birçoğundan arada böyle transferler yapmak lazım inşallah tutarda uzun yıllar forma giyer:)

Koyunluğu bırakın la gökhan inler gelecek... :ayatollah:

tumblr_mdnolm2lqn1raxmm2o1_500.jpg

Aga amatör diyorsun da Melo'nun 3 ay tatil yapmasının sebebi bizdik.Ne yapmasını bekliyorsun bu antrenmanlar tek başına yapılmaz kondisyoner eşliğinde çalışırsın yoksa ağır sakatlık yaşayabilirsin.Yani tek başına yapacağın antrenman yarar değil zarardır.

Buna rağmen 3 ay tatil yapmasına rağmen son 10 maç iyi oynadı diyenler vs.var hala.Bir kere adam kiralık o 10 maçı da oynamayabilirdi profesyonel olmasa.İkincisi de Hamit Eboue Semih Riera hatta Selçuk Muslera bunların hangisi 10 maç iyi oynadı da Melo'ya sallıyorsunuz anlamadım

Geçen sene n sevdiğim oyuncu olan Selçuk bile 10 maç damga vuracak şekilde oynamadı bu takımda. Melo oynayınca Drogba'ya rağmen en iyi bile olabiiyor(du). Anlamıyorlar işte.

Hafif çirkef ya içlerinde gizliden böyle adamların ne işi var, şımarık bu milyonları götürüyor ben ayda XXX TL'ye 100'de birine çalışıyorum durumu var bazı Galatasaraylılarda maalesef.Net hissediliyor.

Fenerbahçe'de olunca kimse ses çıkarmıyor bize gelince auvvv.

Asaletin Yeter@uA1905od10 sa

Melo neden olmadı onu da söliyim ücret arttırdı diyene bakmayın hikaye herşey 4 senelik sözleşme ısrarından dolayı olmadı

Melo'nun alınması taraftarıyım ama bu doğruysa Melo'nun alınmaması kendi kabahati , yönetimin değil.

Geçen sene yıllık ücretinde sorun olduğu söyleniyordu hep.Bu sefer oda yok.

2 , 2+1 vb. bir sözleşmeyi niye kabul etmiyor ? :mad:

Hayır biz değildik bizzat kendisi Juventusla antrenmanlara çıkabilirdi.

melo senin değerini bilmeyenler utansın ne diyim, en kritik maçalarda takımın en önemli oyuncularından biri oldun bu 2 senede, fener şampiyonluk maçı, nerdeyse tum derbilerde 2 senede herzaman iyiyidi atıldığı bjk maçı dahil, takımı sahada ateşledin 3 ay seni bekleten 3,5 in hesabını yapan yönetim oldu ama burda sen suçlu ilan edildi neden 3 ay antreman yapamadın şaka gibi. net soyluyorum bu adamı göndermek takımın ortasahasını çökertmektir, melo gibi canla başla oynacak bir defansif ön liberoyu göndermek akıl işimi.

cok güzel, melonun ne paragöz menajerinin oynuna gelin ayni gecen sezon gibi.

Paragöz menajer gibi yıllarca kulüp bünyesinde çalışan adamlara ne diyeceksin. Adnan Sezgin gibi. Adam transferlerden komisyon alıyordu resmen. Tulun da alıyor olabilir güvenebiliyor musun?

Mesela Brezilya dışına ilk defa çıkacak adama neden 2 Milyon Euro senelik veriliyor 800-900 Bin Euro dan fazlası verilmemesi lazım böyle bir oyuncuya.

Ayrıca son 2 sezonda toplam 14 ay sakat kalmış adam ısrarla neden isteniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt