Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

67585658 taksit mi yapcaklarmış ???

Hemde kadroya türk oyuncu yazamıyoruz en iyi oyuncularımızdan birini mi satıcaz ???

Arda'yla takas edeceksek olabilir bence, tabi Burak haberde yazıldığı gibi gitmek istiyorsa.

Hersey kalite degildir melo ile takimin kimyasi tamamen uyusmustu taraftar ile iletisimi ust duzeydi ve turkiye liginin en kaliteli on liberosuydu real maclarinda ise o ortasahada harika oynadi buyuk maclarda ise farkini ortaya koyabiliyordu ornegin lugano cok ust duzey defans degildir fakat fenerbahcenin ondan sonra savunmada yasadigi sikintilar belli herseye ragmen takimin basinda guvenilecek insanlar var bana dusen takimi destekleyip keyfini cikarmak ne desekte yoneten biz degiliz belki melodan daha fazla katki aliriz well den

SON DAKIKA: Lig Tv'nin iddiasına göre Beşiktaş, Nijeryalı forvet Michael Eneramo ile anlaşma sağladı.

Bu sene BJK ve Bursa transferde çok iyi

Eneramoyu begenirim, adam bizim ligde iyi forvetlerden biri. Almeidadan da üstün bence, Almeida cok pozisyon harciyor,artisi sadece kafa toplari neredeyse. Eneramo cok güclü ve fizikli bir forvet. Bakalim BJKnin aldiklari oyuncular patlama yapabilecek mi. Sikeci Sezer nasil oynayacak benim merak ettigim o. Bu sezon Fenerde bir iki mac cok iyi oynamisti. Ama o da müzmin sakat. Evet Bursada iyi yolda. Bursanin sampiyon oldugu seneden beri bir sempatim var onlara karsi, tabi benim kizin da bursali olmasinin katkisi var bunda :D Bursa ilk 3'ü zorlayabilir aslinda.

valla meloyu sevmiyo aysal almıcak ama wellington daha teknik melonun hırsı kimsede yok bence melo daha mantıklıydı çok zor değil meloyu almak yönetim artık suyunu çıkardı para konusunda bu kadar cimri olunmaz abartıyolar amrabata 8 500 ver meloya 6 yı çok gör delirmemek elde değil

Hersey kalite degildir melo ile takimin kimyasi tamamen uyusmustu taraftar ile iletisimi ust duzeydi ve turkiye liginin en kaliteli on liberosuydu real maclarinda ise o ortasahada harika oynadi buyuk maclarda ise farkini ortaya koyabiliyordu ornegin lugano cok ust duzey defans degildir fakat fenerbahcenin ondan sonra savunmada yasadigi sikintilar belli herseye ragmen takimin basinda guvenilecek insanlar var bana dusen takimi destekleyip keyfini cikarmak ne desekte yoneten biz degiliz belki melodan daha fazla katki aliriz well den

Wellignton'un Melo'dan daha fazla katkı verme ihtimali yok boşuna ümitlenmeyin.1.70 boyu var kafasına vurup alırlar topu fiziği de zayıf 3-4 maç oynasın kızağa çekilir zaten son yıllarda yaptığımız en saçma transfer hamlesi

Yeri Geldiğinde sahadaki bizdi Melo, Engin

melo azdaha istikrarlı olsaydı belki alırdık :(

[video=youtube;Pz_MhfVi4R8]https://www.youtube.com/watch?v=Pz_MhfVi4R8[/video]

Şu maçın hatırına alınmalı Umut. Ligde Melo,Selçuk durgunken,takım oturmamışken bir çok maçta tek başına attığı gollerin hatırına alınmalı Umut.

Yabancı sınırı var yahu.

Transfer Nöbeti

Demek istediğimi anlayabilseydiniz sizin için daha iyi olurdu. Benim demek istediğim riske girilecek bi mevki değil o yüzden karşıyım.. Aynı sakatlık bizdede nüksetti diyelim 6 ay yok ne yapacaz ?

Evet sakatlık mevzu korkutuyor. Arada Taffarel var falan diyorlar, inşallah iyi araştırmışlardır.

Arda'yı alalım başka transfer yapmayalım ona bile razıyım.

Transfer Nöbeti

Eneramoyu begenirim, adam bizim ligde iyi forvetlerden biri. Almeidadan da üstün bence, Almeida cok pozisyon harciyor,artisi sadece kafa toplari neredeyse. Eneramo cok güclü ve fizikli bir forvet. Bakalim BJKnin aldiklari oyuncular patlama yapabilecek mi. Sikeci Sezer nasil oynayacak benim merak ettigim o. Bu sezon Fenerde bir iki mac cok iyi oynamisti. Ama o da müzmin sakat. Evet Bursada iyi yolda. Bursanin sampiyon oldugu seneden beri bir sempatim var onlara karsi, tabi benim kizin da bursali olmasinin katkisi var bunda :D Bursa ilk 3'ü zorlayabilir aslinda.

Fred haberi de doğruysa 5. Büyük lafını hakederler bence bu sene.

ardayı alalım çok zor olsada burak gitmesin ama kesinlike o zaman aycayı yediğimizin resmidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt