Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

--------------Drogba----------

Arda----------Sneijder-------Burak

----------Selcuk--------------------

-------------Wellington-------------

Balta----Chedjou-Semih----Eboue

--------------Muslera---------------

ardayi alirsakda kadro söyle olur

Yalnız ekşide ne döşemişler bizim foruma ki genel olarak çokta haklı olduklarını söylemek lazım neden söyledim bilmiyorum ama belki bakıp kendini görenler utanırlar : )

Yazdıklarında haklı olduğun yerler var ama bazı şeyleri kaçırıyorsun.

Aldığın oyuncunun yaşı kaç olursa olsun, elindeki oyunculardan iyi ise ilk 11 de sahaya çıkar. Shaqiri'nin mevkisinde çok çok iyi oyuncular var, o yüzden orda yedek kalıyor. Başka bir takımda olsa banko 11 oynar.

Chelsea Oscar diye bir çocuğu getirdi, direkt 11 de oynamaya başladı neden? çünkü yetenekli bir oyuncu vs vs.

Bizim Semih, genç yaşına rağmen çok ciddi sakatlıklar geçirdi neredeyse futbol hayatı bitecekti (Kartalspor'a filan gitti) ama bir şans güldü A takıma çıktı, şimdi nazar değmesin sakatlık belası olmadan takımın değişmezi oldu.

Linderoth vardı hatırlarsın belki, adam kariyeri boyunca nerdeyse hiç sakatlanmamıştı bize geldi bir sakatlık geçirdi kariyeri bitti. Bu sakatlık işi belli olan birşey değil. Bu adam 2 ciddi sakatlık geçirmiş bu beni de endişelendiiriyor ama bu takımın sağlık ekibi yokmu, ciddi bir sorun varsa veto eder olur biter.

Sonra şöyle birşeyde var, bizim ligimizde saçma sapan bir kural var (6+0+4 ), böyle bir sistemde Munich'in Shaqiri olayında yaptığı gibi yapamıyoruz maalesef. Aldığımız oyuncuyu mutlaka oynatmamız lazım. O yüzden şuna bir karar vermek lazım, genç oyuncu alalım ama ilk 11 de oynayacak yada hazır pişmiş, isimli birisini alalım ilk 11 de oynayacak. Yetenekli bir oyuncuyu alıp Melo'nun arkasında yedek bekletelim deme gibi şamsımız yok bu sistemde.

Bence Melo da bir kumardır, Wellington da,

Wellington kumarı tutarsa çok işimize yarar.

Benim tek çekindiğim sakatlık konusu, ama oda sağlık ekibiniin işi, sorun varsa veto etmeli.

oscar direk 11 oynamiyor bir cok macda hatirlatmak isterim. ama oscar zaten cok üst düzey oyuncu kategorisine soka biliriz.

kumara gelirsek. drogbada sneijder de hata selcuk inan da kumardir ona bakarsak. en az riske girmek önemlidir. meloda wellingtona ziyade cok daha az bir riskli bir isimdir. bunu tartismam bile . sakatlik konusu saglik ekibin iis dedigin gibi. ama senin de bir cok videoda izledigin wellingtoon sakatlikdan önceki wellington. son hali ile daglar kadar fark var söyleyim sana. bende ilk önce videolara göre hayran kalmisdim ama bir macini izleyim dedim. cok geride su anki durumunda. kafasinda otomatikmende soru isareti dogar bir oyuncu icin. fazla yormaz kendisini veya fazla riske koymaz perfomans bakimindan sakatlik korkusundan. ayni dizden iki kere capraz bag kopmasi ne demek bir sporcu oldugjnu biliyormusun bilmiyorum ama 3cü yü yasarsa ayni yerden bidaha kariyeri resmi olarak biter büyük ihtimalde.

1045217_529162130479387_1463225509_n.jpg

Şu anda yaşadığım mutluluk hayatımın en mutlu 3 anından biridir net.

baltayi yazma ya :sad007:

ama buraki ileride tut. biraz kaos systemi olacak bide. wellingtoonun alinmasinin tek mantikli yönü bu olur bence.

wellington sag bek özelikleri var ve süratlide. chedjounun da ön libero özelikleri var. mac icinde posisyon kaymalari ola bilir böylelikce.

total futbol dedigimizin bir degisik tarzi.

eboue yi ne kadar sevsemde... onun yerine hamit veya sabriya raziyim ama sol bekde carlinhos olsun yada kaliteli baska bir sol bek.

hakan baltayi gördügüm zaman bana bir seyler oluyor be arkadas :sad007:

Sag bek olarak Sabri´yi görecegime 10 kere raziyim ben Hakan Balta´ya. Hakanin hic degilse defansiv anlamda iyi bir egitimi var, hücumda fazla katki vermesede. 2010/2011 Sezonu Banko adamimiz degilmiydi ? Savunmamiz cillop gibidi o sezon Hakan-Ujifalusi-Semih-Eboue dörtlüsü ile 34 macta 23 gol yemistik zadece. Ce simdi Chedjou ile cok daha kaliteli bir ismimiz var Ujifa´dan ortamizda.

Bence formda olan bir Hakan Balta candir, hatta Riera´ya bile tercih ederim defsiv yönünden dolayi. Sabri ise olmayan oyun zekasiyla hem ofansiv yönde, hemde defansiv yönde zarar veriyor. Sabri´yi oynatacagima oraya Kazim´i bile koyarim daha iyi.

Şu baltayı görünce futboldan soğuyorum 3 lü savunma olsun ya da 10 kişi çıkak maçlara ama hakan oynamasın :D

Sag bek olarak Sabri´yi görecegime 10 kere raziyim ben Hakan Balta´ya. Hakanin hic degilse defansiv anlamda iyi bir egitimi var, hücumda fazla katki vermesede. 2010/2011 Sezonu Banko adamimiz degilmiydi ? Savunmamiz cillop gibidi o sezon Hakan-Ujifalusi-Semih-Eboue dörtlüsü ile 34 macta 23 gol yemistik zadece. Ce simdi Chedjou ile cok daha kaliteli bir ismimiz var Ujifa´dan ortamizda.

Bence formda olan bir Hakan Balta candir, hatta Riera´ya bile tercih ederim defsiv yönünden dolayi. Sabri ise olmayan oyun zekasiyla hem ofansiv yönde, hemde defansiv yönde zarar veriyor. Sabri´yi oynatacagima oraya Kazim´i bile koyarim daha iyi.

2010 2011 senesinde sarplar özbeklerde banko adamımızdı baltanın bu yıl oynadığı maçları izlediysen genel takım kalitesinin çok altında onlara ayak uyduramayan sürekli aksayan hem savunma hem hücum için söylüyorum bunu böyle br adamla 1 sene gitmez.

oscar direk 11 oynamiyor bir cok macda hatirlatmak isterim. ama oscar zaten cok üst düzey oyuncu kategorisine soka biliriz.

kumara gelirsek. drogbada sneijder de hata selcuk inan da kumardir ona bakarsak. en az riske girmek önemlidir. meloda wellingtona ziyade cok daha az bir riskli bir isimdir. bunu tartismam bile . sakatlik konusu saglik ekibin iis dedigin gibi. ama senin de bir cok videoda izledigin wellingtoon sakatlikdan önceki wellington. son hali ile daglar kadar fark var söyleyim sana. bende ilk önce videolara göre hayran kalmisdim ama bir macini izleyim dedim. cok geride su anki durumunda. kafasinda otomatikmende soru isareti dogar bir oyuncu icin. fazla yormaz kendisini veya fazla riske koymaz perfomans bakimindan sakatlik korkusundan. ayni dizden iki kere capraz bag kopmasi ne demek bir sporcu oldugjnu biliyormusun bilmiyorum ama 3cü yü yasarsa ayni yerden bidaha kariyeri resmi olarak biter büyük ihtimalde.

Senin şu söylediklerini, kulübün sağlık ekibi yada Terim bilmiyor ise 1 dk durmasınlar orda. Bende onu diyorum zaten, sakatlık konusu benide endişelendiriyor şayet ciddi bir sorun varsa sağlık ekibi veto etmeli.

Melo niye kumar dedim biliyormusun, şimdi Melo'yu kamp öncesine kadar almamız zor gözüküyor. Birden bire ücretinde indirime giderse iş değişir.

Melo yine ilk haftalardaki maçları es geçecek. Sonra her an bir olay çıkartmaya musait birisi, maç kaçırma olasılığı çok yüksek. Sneijder,Drogba ve Selçuk ile çok alakasız yani.

1045217_529162130479387_1463225509_n.jpg

Şu anda yaşadığım mutluluk hayatımın en mutlu 3 anından biridir net.

kardes Kerim Frei ne oldu ? Vazgecti yönetim diyorlar ? AB beklerken Kerim´i isteyenlern , 6+0+4 kalinca neden bundan vazgectiler?

Bu cocuk inanilmaz bir yetenek, elden birakilmaz öyle kolay kolay. Hele türk zorunlugu varsa.

946206_569101469815219_2024012916_n.jpg

aykut ve sercan disinda herkes ciddi:yenieek:

hakan eski hakan degil ki.3 sene olacak iyi hakandan. zaman yedi bitirdi diye biliriz hakani. gecen senedeki hakan ile senin bas ettigin hakan arasinda daglar kadar fark var maalesef. sabri hakan 100 basar resmen. en azindan hizli savasmasini biliyor. isiriyor. hucumuda az cok yardim ediyor. ah bide orta yapmasini öögrenseydi...:sad007:

hakan cok kademe hatasi yapmaya basladi savunmasinda. cok yavasladi. anadoluyu gectim ptt liginde ancak belki oynayacak seviyede artik hakan benim gözümde.

2010 2011 senesinde sarplar özbeklerde banko adamımızdı baltanın bu yıl oynadığı maçları izlediysen genel takım kalitesinin çok altında onlara ayak uyduramayan sürekli aksayan hem savunma hem hücum için söylüyorum bunu böyle br adamla 1 sene gitmez.

Kardesim yalnis yazdim 2011/2012 senese, bir sene boyunca solbekimiz Hakan Balta degilmiydi ? Sampiyon olduk o sene, hic problem olmadan, ve Hakan iyidi.

Evet gecen sezon zayifti, ancak sezon basinda talihsiz bir sakatligi vardi Hakanin, ve ameliyat olmamayi tercih etti, o yüzden agir kaliyordu. Bence FORMDA bir Hakan Balta sirtmaz defansta, ve Sampiyonlukta en önemli özellik defanstir.

Önde Sneijder, BURAK; DROGBA; sELCUK zaten gömerler.

Melo'yu boşverin, Arda için nöbet tutmak lazım.

Bu sistem de Arda bize çok lazım.

Fatih Terim: Bruma'yı istiyoruz. Ama size daha fazla detay veremem. (A Bola)

HAYIRLI OLSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt