Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

FIfa atim dedim...bayadir onyamadim...direk zor rakip cikdi..ben aslinda daha cok keyif maci istiyordum...bide 2 kirmiz kart yedik...son 40 dak. defans oynadik.

Mac sonu 5:3 aldim...baya zorlandik yinede... :D

kac tane kornerden gol attin :asd:

kac tane kornerden gol attin :asd:

ilk 10-20 dakikad yükeldnim ve 3:0 , öne gecdim.

ondan sonra o yüklendi ve 3:2 oldu. Ben birtane daha yapisdirim 4:2, canakkale gecilmes basladi (2kirmiz kart)

en sonunda 90 dak. bi kontra ile 5:3 yapip Fifa'yi eline verip, kapatim oyunu :asd:

Wellington li bi fifa kadro yapim. 6 mi yoksa, "Avrupa maci" 7 yabanci mi? :asd:

brezilya amatör liginde seyirciler hakemin kafasını kesmiş :SS:

Transfer Nöbeti

abi olaylara duygusal bakıyoruz ''bizim cocuk arda'' ''klubunu ikna edip gelir'' ''Galatasarayın ona ihtiyacı var '' Galatasaray ın ona 2 sene önce ihtiyacı vardı Fatih Terim kal sen bana lazımsın derken kaptanı oldugu takımı transferin son haftasında ortada bırakıp adeta kaçtı ve eminim ki bir dahada 30 küsürleri görmeden gelmeyecek hele şuan hepten imkansız çünkü askerlik gibi bir sıkıntısıda var evet bizim ardaya ihtiyacımız var ama ardanın bize yok Galatasaray onun için bir basamaktı ve artık geçti gitti

drogba cok farklı bir adam iş ahlakı yüksek bir adam ve avrupada oynamak istiyordu tekrar cl de bulunmak istiyordu hem cl de olup hemde en cok maaşı biz verdigimiz için mantıklı olanı yapıp bize geldi imkansız degildi yani

sneijder e gelirsek nasıl oldu bende anlamadım ama oldu şaşarım şaşarım bir tek sneijder e şaşarım

Herşeyi geçin Arda askerliği sağlama almadan Türkiye'ye dönmez o nedenle bu sene imkansız ama seneye büyük ihtimalle bize döner tabi sezon içinde pik yapıp Chelsea falan almazsa

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 2m

Fenerbahçe UEFA dan aldığı ceza ve daha gelecek cezalardan dolayı Avrupanın hiç bir ůlkesinde Hazırlık maçı yapacak takim bulamıyor. Alman Ůçůnců ligi takımları bile adını kirletmemek için Avrupadan dışlanmış bir fenerbahçenin adını bile duymak istemiyorlarmış.

:lol: cok fena saliyor belki ama cocuguda saglam birakiyor fenerlilere :D
Şu anda febeş in en son sıralardaki ihtiyaçlarından....:D

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 2m

Fenerbahçe UEFA dan aldığı ceza ve daha gelecek cezalardan dolayı Avrupanın hiç bir ůlkesinde Hazırlık maçı yapacak takim bulamıyor. Alman Ůçůnců ligi takımları bile adını kirletmemek için Avrupadan dışlanmış bir fenerbahçenin adını bile duymak istemiyorlarmış.

:lol: cok fena saliyor belki ama cocuguda saglam birakiyor fenerlilere :D

hürriyette benzer bi haber çıkmıştı. biraz değiştirmiş :D

FIfa atim dedim...bayadir onyamadim...direk zor rakip cikdi..ben aslinda daha cok keyif maci istiyordum...bide 2 kirmiz kart yedik...son 40 dak. defans oynadik.

Mac sonu 5:3 aldim...baya zorlandik yinede... :D

bucasporla mı oynadın ki....:confused:3-5 skor..:confused::confused:.:trollface:

Transfer Nöbeti

Yalnız ekşide ne döşemişler bizim foruma ki genel olarak çokta haklı olduklarını söylemek lazım neden söyledim bilmiyorum ama belki bakıp kendini görenler utanırlar : )

Moderatör dediğin adam 15-16 yaşında olursa veya o kafa yapısına sahip olursa daha çook sağda solda sallanır bu foruma ko, bende bir mod arakadaß bu örneği vermiştim. Hatta sözlükte de yazmıştım. Garip garip cezalar, abuk sabuk adamlara tanınan insiyatifler felan.

Yalnız ekşide ne döşemişler bizim foruma ki genel olarak çokta haklı olduklarını söylemek lazım neden söyledim bilmiyorum ama belki bakıp kendini görenler utanırlar : )

sen yazdıktan sonra bende baktım meloyla ilgili bişey yazmış birisi gören ben yazdım sanır heralde :D

maalesef doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt