Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Benden büyüksün öncelikle saygı duyarım sana. Ben birazdan demedim gün içinde açıklıcam dedim ve akşamüstü söyledim. Burası ciddi bir forumdur eğlenmenin yeride başkadır ciddi durmanın yeride başkadır. Kimseyle kafa bulmuyor bunlar benim düşüncelerim. Burda birşeyler diyorsam Galatasaray külübünün menfaati için diyorum. Seni ilgilendirmiyorsa benim dediklerimi kaideye alma.
başka var mı bilmiyorum ama seni şikayet edenlerin biri benim dostum,kendimi de çok iyi biliyorum!!
sabah saatinde haber var bomba birazdan açıklayacam diyip bilmem kaç saat bi satır yazı bile yazmazsan kusura bakma babam olsa şikayet ederim,buranın ciddi bir forum olduğunu düşünüp üyelerine de aynı gözle bakan benim gibi arkadaşlarla kafa bulma hakkını kendinde bulamazsın..işinin olması beni ırgalamaz ya onu hesap ederek laf atmazsın ortaya yada attın lafı söyler öyle gidersin..
Benden büyüksün öncelikle saygı duyarım sana. Ben birazdan demedim gün içinde açıklıcam dedim ve akşamüstü söyledim. Burası ciddi bir forumdur eğlenmenin yeride başkadır ciddi durmanın yeride başkadır. Kimseyle kafa bulmuyor bunlar benim düşüncelerim. Burda birşeyler diyorsam Galatasaray külübünün menfaati için diyorum. Seni ilgilendirmiyorsa benim dediklerimi kaideye alma.