Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başka var mı bilmiyorum ama seni şikayet edenlerin biri benim dostum,kendimi de çok iyi biliyorum!!

sabah saatinde haber var bomba birazdan açıklayacam diyip bilmem kaç saat bi satır yazı bile yazmazsan kusura bakma babam olsa şikayet ederim,buranın ciddi bir forum olduğunu düşünüp üyelerine de aynı gözle bakan benim gibi arkadaşlarla kafa bulma hakkını kendinde bulamazsın..işinin olması beni ırgalamaz ya onu hesap ederek laf atmazsın ortaya yada attın lafı söyler öyle gidersin..

Benden büyüksün öncelikle saygı duyarım sana. Ben birazdan demedim gün içinde açıklıcam dedim ve akşamüstü söyledim. Burası ciddi bir forumdur eğlenmenin yeride başkadır ciddi durmanın yeride başkadır. Kimseyle kafa bulmuyor bunlar benim düşüncelerim. Burda birşeyler diyorsam Galatasaray külübünün menfaati için diyorum. Seni ilgilendirmiyorsa benim dediklerimi kaideye alma.

Bursa maçından sonra Volkan Şen bizim takımla floryaya dönerse şaşırmayın bursa 2.başkanı her an herşey olabilir dedi şimdiden hayırlı olsun

Nebiliyim ben Volkana pek sıcak bakmıyorum ama tabi Türk oluşu ve nede olsa Aydından daha iyi oluşu ...Gelsin belki yararı dokunur ne diyim :)

images

Nebiliyim ben Volkana pek sıcak bakmıyorum ama tabi Türk oluşu ve nede olsa Aydından daha iyi oluşu ...Gelsin belki yararı dokunur ne diyim :)

Arda belki sezonu kapatti, o yuzden V. Sen cok iyi olur...

Ersin Düzen Misi ile özel bir röportaj yapmış . Bu akşam trt1'de verecekler. Orada merak edilenleri öğrenebiliriz ve tabi ki durumu hakkında ne olacak, neler düşünüyor. 20.45

Ersin Düzen Misi ile özel bir röportaj yapmış . Bu akşam trt1'de verecekler. Orada merak edilenleri öğrenebiliriz ve tabi ki durumu hakkında ne olacak, neler düşünüyor. 20.45

Yakında Kadının sesinde falan göreceğiz zaten bu elemanı da.

Hep aynı şeyleri söylemiştir, son 1 2 gün içinde eğer birşey olmuşsa, onları söylememiştir ki en az 3 4 günlük olduğunu düşünüyorum o röportajın.

Donduracaklar veya Rusya'ya gideceğim dememiştir tabiki.

Volkan türkiyenin en iyi sag kanat oyuncusudur 100 kere sölyledim 100000 kere daha söylerim...

Sadece her futbolcuda olabilecegi gibi kötü bir dönem geciriyor...

Gecen sezon bursanin sampiyonlugundaki katkisini hatirlayim :)

Ayni Arda gibi sadece kötü bir dönem geciriyor her futbolcuda olabilecegi gibi...

Volkan gelirse Pino sol kanatta oynar bence orda Pino cok cok daha verilmli

AAAa resmen hayal kırıklığı oldu birader ? Sırf milletin yanlış anlaması, basının bunu haber yapması yüzünden Bradley hayalleri kurduk. :(:( Bide Fener felan alırsa yemin ederim deli olurum. Zaten bizim basın yine yazar GSnin elinden kaptılar, 2. vaka diye. :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt