Bize iş bitirici drogba tarzında bir forvet lazım, Stancu filan ancak 2.forvet olur. Kazımdan ise forvet olmaz! Kadromuzu sayarken hep Baroş Arda Kewel diyoruz, nerede bunlar? sakatlar! Pino nerde? Sakat! Ben Hakan Şükürün Hasan ŞaŞın Arifin Bülentin sakatlandığını hiç hatırlamıyorum. Kendine bakmayı bilmeyen futbolcuyla işimiz olmasın! Müzmin sakat adamları almayın bize fayda sağlayacak kişileri transfer edin. 10 milyon verip 2 - 3 adam alacağınıza, 10 milyon verin kaliteli sağlam 1 tane adam alın ! Keitanın 1 kere sakatlandığını hatırlamıyorum, takımın en yararlı adamını disiplinsiz diye gönderiyorsun. ben saha içine bakarım. Futbolcu saha içinde disiplinsiz ise o zaman cezasını veririm diyecek yönetiici teknik direktör kimse yok bu takımda ! Keita sahada herkesten cok koşardı savaşırdı tekmeye kafasını sokardı ! Gönderme mazeretide Dünya Kupasında Kakayı attırmış falan filan! Banane kakadan ya , ben Galatasarayın menfaatini düşünürüm! Ne biçim insanlar yönetiyor şu güzelim kulübü yazıklar olsun ! oh bee içim rahatladı!