Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bursaspor karşısına çıkan Galatasaray kadrosunun en golcü ismi 3 gollü Servet'miş.. :o

Adnan Polat´in herzamanki gibi yalan söyledigini bilmeliydik zaten. Transfer bitmedi dedi ama transfer yok. Bu formayi haketmeyenler gidecek dedi ama o oyuncularin hepsi hala kadroda.

Yazık ediyor hem kendine,hem bize ve en önemlisi takıma yazık ediyor,efsanelere yazık ediyor.Adnan POLAT çıkıp olmadı,yapamadım demeli, Ekonomik yönden eyvallah.Ama olmuyor işte daha fazla kimse zarar görmesin.Yönetimden başlanarak BALTALARA kadar gitmesi,temizlenmesi gerekiyor takımın.Bura Galatasaray yalana dolana,BALTAYA kazmaya burda yer yok...

Bize iş bitirici drogba tarzında bir forvet lazım, Stancu filan ancak 2.forvet olur. Kazımdan ise forvet olmaz! Kadromuzu sayarken hep Baroş Arda Kewel diyoruz, nerede bunlar? sakatlar! Pino nerde? Sakat! Ben Hakan Şükürün Hasan ŞaŞın Arifin Bülentin sakatlandığını hiç hatırlamıyorum. Kendine bakmayı bilmeyen futbolcuyla işimiz olmasın! Müzmin sakat adamları almayın bize fayda sağlayacak kişileri transfer edin. 10 milyon verip 2 - 3 adam alacağınıza, 10 milyon verin kaliteli sağlam 1 tane adam alın ! Keitanın 1 kere sakatlandığını hatırlamıyorum, takımın en yararlı adamını disiplinsiz diye gönderiyorsun. ben saha içine bakarım. Futbolcu saha içinde disiplinsiz ise o zaman cezasını veririm diyecek yönetiici teknik direktör kimse yok bu takımda ! Keita sahada herkesten cok koşardı savaşırdı tekmeye kafasını sokardı ! Gönderme mazeretide Dünya Kupasında Kakayı attırmış falan filan! Banane kakadan ya , ben Galatasarayın menfaatini düşünürüm! Ne biçim insanlar yönetiyor şu güzelim kulübü yazıklar olsun ! oh bee içim rahatladı!

Aynen ceyhun. 10 sene evvel, yaşım küçükte olsa, her dakika her an takip ederdim takım gelişmelerini. sakatlık olsa bile, maç sonu darbeler, ezik vb konularla 1 gün tedavileri sürer biter, yine antrenmanlarda yerlerini alırlardı. son dönemde çıktı bu sakatlık furyaları, 2005'e kadar görmedim böyle birşey.

en buyuk transfer misimovic olur.hagi de gitsin gerekirse su adam bir oynasın be.küfür edeiyorum akşamdan beri.cluio-misimovic,50 tane takıma sorsan 49 u misimovic i alır 1 tanesi cluio yu alır oda hagi nin td olduğu takım

misimovic ve stancu hariç bütün yabancılar gitsin.sizkabul etmesenizde hepsi vasat futbolcular.kewell ve baros un zaten faydası olmuyor.

emana tarzi adam lazim orta sahaya.teknik oyun zekasi olacak.mesela emana-culio-misi üclüsü

renkdas inan bana bize ronaldo gelse ,bunun gece hayati var kari kiza düskün diye hemen kadro disi birakirlar :)

Haklısın renkdaş, ama futbolcuları saha içinde yaptıklarıyla eleştirmek lazım ! Bizimkilerin yöneticilikten anladıkları koyun gütmek ! Futbolu seven ,sağlam adam al, takımına faydası varsa rahat bırak bunaltma oyununu oynasın ! Misimoviç gibi bir adamı transfer ediyorsun, neden kadro dışı kaldığını bile açıklayamıyorsun? Yok ciklet çiğnemiş, yok disiplinsizmiş! Artık kimse bizi kandırmasın Galatasaray kulübü kreş değil bizde 5 yaşında çocuk değiliz! Yapamıyorlarsa alsınlar ceketlerini adam gibi gitsinler! Bu kadar insanı üzmeye kimsenin hakkı yok !

aman culio nun hakkını yemeyin, adamın maç boyunca canı çıktı, pres yaptı, oyun kurmaya çalıştı ve de her topu almaya çalıştığı içinde yoruldu ve yanlış tercihler yaptı ama kırk yıllık Galatasaray lı gibi sorumluluk duygusuyla oynadı.

mesela yerli stoper freiburgdan ömer toprak,yasi 21 ve ucuza alinabilir sözlesmesi 2012ye kadar.

Aynen ceyhun. 10 sene evvel, yaşım küçükte olsa, her dakika her an takip ederdim takım gelişmelerini. sakatlık olsa bile, maç sonu darbeler, ezik vb konularla 1 gün tedavileri sürer biter, yine antrenmanlarda yerlerini alırlardı. son dönemde çıktı bu sakatlık furyaları, 2005'e kadar görmedim böyle birşey.

Bunlarla anlaşırken maç başı ücretle anlaşıcaksın renktaş, garanti para çok az olacak bak ozaman nasıl oynuyorlar ! Herkes yatarak paza kazanmanın derdinde! Bir yönetici de yahu kardeşim bu kadar sakatlık Dünyanın hiç bi yerinde yok araştırayım demiyor ya !! Galatasaray'ın parası deniz ya savurun anasını satim...

telegolde serhat uluerenin demesini göre,misi sakiz cignedigi iicn hagi ben gicik oluyorum demis.bunu serhat efendi bizzat baskandan ögrendim dedi.eger bu dogru ise polat baskan falan olamaz

Arkadaş bu akşam maç öncesi kimsede rahat alırız havası var mıydı? Yoktu. Herkes ne bekliyordu? Çift yönlü orta saha olmazsa olmaz. Ne demek bu? Bu maç sıkıntı yaşayacağız. Bu kadar eksikle gittiğimiz deplasmanda ofsaytla, elle kolla gol yedikten 10 dakika sonra da kalecin yumurtlarsa, o takımda eksik olan direnç zaten küllün gider.

Cana'nın yedeği Barış ise, bu takım bugün böyle olmadı. Dün de böyleydi, önceki gün de.

Haftaya Neill-Kewell-Cana takıma katılınca, bir de orta saha alınırsa sorun kalmayacak göreceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt