Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş bu akşam maç öncesi kimsede rahat alırız havası var mıydı? Yoktu. Herkes ne bekliyordu? Çift yönlü orta saha olmazsa olmaz. Ne demek bu? Bu maç sıkıntı yaşayacağız. Bu kadar eksikle gittiğimiz deplasmanda ofsaytla, elle kolla gol yedikten 10 dakika sonra da kalecin yumurtlarsa, o takımda eksik olan direnç zaten küllün gider.

Cana'nın yedeği Barış ise, bu takım bugün böyle olmadı. Dün de böyleydi, önceki gün de.

Haftaya Neill-Kewell-Cana takıma katılınca, bir de orta saha alınırsa sorun kalmayacak göreceksiniz.

neill bile dm oynar adam teknik ve bilerek görerek arkadasina pas atiyor.bizimkiler gibi dan dun degil.bizde kanattan orta acan futbolcu kafayi kaldirmadan rastgele ortaliyor:)

Stancu oynadı mı beyler bugun oynadıysa nasıldı

çok asabiyet yaptıgım için maçı izlemedim iyi yapmışım sanırım herkes burnundan soluyor

baris ta sakatlanmis sanirim uzun sure oynamayacakmis. kendisine gecmis olsun ama gunun en guzel haberi.

transfer olmaz ise, suanki mevcut kadroyla neill-culio-misi üclüsü nasil olur? ön tarafta arda-kewell-pino-stancu-baros hangisi saglamsa.

sene başında yapmamız gereken cok basit şeyleri yapamadık.neill in yanına yobo gibi hızlı bir adam,2 tane orta sahaya kaliteli yabancı,bir tanede forvet alacaktık.keita kalacaktı elano gönderilecekti.çorbaya çevirdiler takımı

25 yaşındayım, ben Galatasaray'ı hiç bu kadar kötü görmedim ! Bizim kuruluş felsefemiz neydi? birileri çıksında şu yöneticilere ve başkan beye anlatsın ! İngilizler gibi futbol oynayıp ve onları mağlup etmek ! Bizimkilerin İngilizler denilince anladıkları tek şey kiralık futbolcu almak olsa gerek ! Bazen eski şampiyonlar ligi maçlarını seyrediyorum rakip santrayla maça başlar başlamaz pressle bunaltıyorduk, rakibi ısırıyorduk bunaltıyorduk! Ben Galatasarıyımı bu şekilde görmek istiyorum hücum eden saldıran rakibi bunaltan! 4lü defans önünde 2 defansif ortasaha ön liberomudur nedir bu ne ya ??? Kime karşı oynuyoruz nedir bu kadar savunma merakı ? Kendi evinde sivasa karşı tek forvetle oynayan zihniyeti istemiyorum !

------------Aykut-----------------

Sabri---Cana-----Servet-----Hakan

-------------Neill----------------

---Yekta---Transfer-----Culio----

------Stancu----Kewell------

Şu orta sahaya düzgün bir adam gelsin, eskişehir maçına böyle çıkarız. Hiçte kötü değil yani. Diğer eksikler tamam da Cana-Neill-Kewell-Ufuk olayı çökertti ve de hakem tabii ki.

Hala transfer olacagini düsünen var mi?:D

25 yaşındayım, ben Galatasaray'ı hiç bu kadar kötü görmedim ! Bizim kuruluş felsefemiz neydi? birileri çıksında şu yöneticilere ve başkan beye anlatsın ! İngilizler gibi futbol oynayıp ve onları mağlup etmek ! Bizimkilerin İngilizler denilince anladıkları tek şey kiralık futbolcu almak olsa gerek ! Bazen eski şampiyonlar ligi maçlarını seyrediyorum rakip santrayla maça başlar başlamaz pressle bunaltıyorduk, rakibi ısırıyorduk bunaltıyorduk! Ben Galatasarıyımı bu şekilde görmek istiyorum hücum eden saldıran rakibi bunaltan! 4lü defans önünde 2 defansif ortasaha ön liberomudur nedir bu ne ya ??? Kime karşı oynuyoruz nedir bu kadar savunma merakı ? Kendi evinde sivasa karşı tek forvetle oynayan zihniyeti istemiyorum !

25 yasindaysan zaten sen Galatasaray'in altin günlerine denk gelmissin, cogumuz gibi. Galatasaray'i bu sekilde hicbirimiz görmek istemiyoruz, ama birazcik tarihi arastirirsan Galatasaray'in bundan cok daha kötü günler yasamis oldugunu da görürsün.

Birisi Canayı uyarsın da kart yememeye özen göstersin biraz ! Zaten takım eksik, gereksiz yere orta sahada rakibe çift dalmasın artık, hakemlerde bu sene çok meraklı Galatasaray'a kart göstermeye dikkat etmek lazım !

------------Aykut-----------------

Sabri---Cana-----Servet-----Hakan

-------------Neill----------------

---Yekta---Transfer-----Culio----

------Stancu----Kewell------

Şu orta sahaya düzgün bir adam gelsin, eskişehir maçına böyle çıkarız. Hiçte kötü değil yani. Diğer eksikler tamam da Cana-Neill-Kewell-Ufuk olayı çökertti ve de hakem tabii ki.

kewell,cana ya bunlar gs de oynayacak adamlar değil,neill orta sahada oynayacak bi adam değil,neyse ne kadar yazsak da boş başımızda böle bi t.d böle bi yönetim oldukça ne yazsak boş,hagi çıkar gene daha iyi olacağız gibi bi saçmalık der nasılsa maç sonu

daha durun arkadaslar kewell ıle neıll bu hafta gelıcek mı acaba ben supehelıyım basımızda boyle yonetım varken,kimse yonetımı sallamıyo herkes kafasına gore takılıyo

25 yasindaysan zaten sen Galatasaray'in altin günlerine denk gelmissin, cogumuz gibi. Galatasaray'i bu sekilde hicbirimiz görmek istemiyoruz, ama birazcik tarihi arastirirsan Galatasaray'in bundan cok daha kötü günler yasamis oldugunu da görürsün.

Son 30 Yılın en kötü sezonu.40-50 yaş arası Cimbomlular aramızdaysa anlatsın.Dinliyoruz.

bu takima daha en az 5 oyuncu lazim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt