Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Napoli, Gökhan İnler transferi için Udinese ile 13 milyon avroluk anlaşmaya imzaladı, ama oyuncuya forma giydirmek için sezon sonunu bekleyecek.

Temiz para...

Bende sivas maçını kaçırdım haftaya gidiyim stadta maçı seyrediyim diye sabırsızlanıyordum bu maçtan sonra içimde en ufak bir heves kalmadı bırak stadı tv de bile izlemiyebilirim.. Biliyorum izlersem kanser edicekler..

Aman diyim keyfini boş yere kaçırma.

Bizim adamlarımız topa gore pozısyon alamıyo,topsuz oyunda nerde ne yapacagını bılmıyor bız daha neyı tartısıyoruz ki,biri topu ayagına alıyo dıgerlerı ızlıyor yerlerıde sahanın en guzel yerı sag acık sol acık forvet ortasaha boyle bısey yok yaa yok delı oldum kac saattır trıbunlerde resmen dalga gectıler bızle serefsız bursalılar tv nın sesını kısıp ızledım 10 dk falan ayıptır ya yazık bıze de

Napoli, Gökhan İnler transferi için Udinese ile 13 milyon avroluk anlaşmaya imzaladı, ama oyuncuya forma giydirmek için sezon sonunu bekleyecek.

Temiz para...

Napoli bu kadroyu korursa sezon sonunda, seneye UEFA da bişeyler yapar.

Gökhan İnler için sevindim beğendiğim futbolcu.

yaaaw biride çıksın desinki ağa biz niye tek forvet oynuyoruz.??kanat oyuncularımız cokmu golcü??...eskiden tek forvet cıkan takıma korkak denirdi galatasaray samiyende tek forvet oynasa yorumcular kıyameti koparırdı..şimdi kimsede çıt yok artık gs'nin söle güzel bi golünü izlemek istiyorum yaa çokmu..

gorkemaytac gorkem aytac alagoz

@ufuk_ceylan hafiz 12-1 hali saha maci var gelsene sana zahmet

betulkaramannis Betül Karaman

futbolu bırak @ufuk_ceylan !

neslihansahn Neslihan Şahin

Bi daha o formayla maça çıkarsan adam değilsin! @ufuk_ceylan

bu hesap gerçek mi belli değil millet baya sövmüş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt