Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stancunun bugün neden ilk 11 oynamadagini sanirim Hagi aciklayamaz... MANTIKSIZ adam kampini yapmis antreman eksigi yok, mac eksigi yok ve senin adam akilli bir santraforun yok koy su adami ya koy ya :@ ...... (icimden bela okudum hagiye ve ilk 11 kadrosunu gördügümde ne yazikki destegimi cektim :( ... gercekten benim icin anlatilamaz bir olay belki sizler icin bukadar abartilasi bir olay degildir)

Esikden renktaş,çok eskiden... Hep Galatasarayımızın yendiği Avurupa takımlarının haline bakar,gülerdim Leeds,A.Bilbao,Bologna,H.Berlin,B.Dortmund(bu yıl topladı)hatta ve hatta buna Milan'ı da ekleyebiliriz. Ama şimdi biz tepe taklak olduk.Üzücü hemde çok...

Bekir Ozan kadar bile oynayamıyor BAM üçlüsü.

Bu saatten sonra gelen adamdan 2-3 ay fayda beklemek yersiz kadrolar sistemler kaleciler felan fılan ne sıkıcı ya kımse tuttutramıyor diğer maça cıkacak kadroyu böyle bir şey görmedım ben.

Takimin tamami asamali olarak bir kac yil icinde degismeli. Turk oyuncularimizda is yok olanlar da sakatlaniyor surekli. Zaten Turkiye' de fark yaratan yerli oyuncu sayisi da az. Bir sekilde gene bu acigi yabancilar kapatacak. Fakat fark yaratan yabancilarimizdan da faydalanamiyoruz. Sakatlik vs. vs. yuzunden. Benim umudum kalmadi guvenim de kalmadi bu kadronun geneline. En fazla bu kadrodan 3-4 kisi korunup kadroyu gercekten yeniden yapilandirmak lazim. Sanki lanet var takimin ustunde. Tamam køtu oynuyorlar falan da takimda bariz futbolun disinda da sorunlar var. Artik sebep yønetim mi baska bir sey mi bilmiyorum da bizim kadronun cogunlugunu ve yønetimi degistirmeden bir sey yapacagimiz yok. Gelen futbolcu da takimdaki havaya ayak uyduruyor ya sakatlaniyor ya da umursamamaya basliyor.

Sene sonuna kadar, kiralık adamlar ile idare edecektik. Zapata fln gibi, taraftarın gözünü boyamak ve 4 yabancı sözünü tuttum demek için adamlar almayacaktık. Yazın da, sağlam bir yapılanmaya girecektik. Çok paramız var, geleceğimiz sağlam gibi lafları söylüyorsan, yaz döneminde 50-70 milyon € bir bütçe koyup, takımı düzene sokacaktın. Zaten o stad full dolar ve forma satışı fln derken, gelen başarılarla o paranın 2 katı çıkarılırdı.

Ama Galatasaray düşmanları ve futbol bilgisi kıt adamlar tarafından yönetildiğimiz için, onlar gidene kadar sürekli batmaya devam. Şuan ki durumda, rakip takım taraftarı olmak gerçekten keyif verici olurmuş. En büyük rakibin, kümeye oynayacak durumda. Gerçekten eğlendirici olurdu.

Ben anlamiyorum ya maci izleyip bizim takimdaki oyunculardan hic birini bilmeyen yabancilar bile burdaki begenilmeyen oyuncular icin benzer yorumlari yapiyor bunlar nasil futbolcu diye. Besiktasli olan birisi ohaaaaa Galatasaray'a bak ne olmus bu kadar da olmaz diyor. Onlar bile bizim dustugumuz duruma sevinemiyorlar ohhhhhhh be diyerek. Gercekten durum cok vahim. Kimse bunun sorumlusu hepsine lanet olsun futbolcusundan yønetimine kadar. Yok yenil dunyanin sonu degil kimse de kizmaz niye yeniliyorsun diye ama ismin var senin Galatasaray diye ve Bursa karsisinda dustugun duruma bak.

Misimovic pahali gelir bize , maglum 2012 kriterleri. Onu almazlar

Ne yapiyorlar artik orasini bilemem de Misi ile konusurlar mi artik døverler mi yoksa severler mi o oyuncu affedilsin. Sinir bozucu takimda yok iste oyunu kazandiracak oyuncu yapacagi hareketlerle. Kosmakmis savasan takimmis mucadeleci takimmis iyi guzel hos da son hareketler olmayinca olmuyor. Kos kos bosa kosuyorlar. Sarp 90 hatta ustune ekstra 20 dakika da biz ekleyelim kossa ne olur. Takimin geneli bøyle. Affedilsin Misi sonrasinda Baros dønsun Arda eski performansini yakalasin ancak øyle mac kazaniriz. Diger tarafa da yazmistim bu kadro ile bir sistem ve organizasyon yaratmak zor is. Ista Baros , eski Arda gibi Arda sonrasinda Misi de katilirsa bunlarin yetenekleri sayesinde mac kazaniriz yoksa takimin tamamina yakinini kaleci ve defanstan baslamak uzere degistirmek zorundayiz.

Selam millet var mı şöyle soğuk bir bira demlenelim sabah sabah.

Güvendik Hagi'ye tuttuk verdik kasayı

Doldurdu nerde varsa ucuz romanyalı

Hadi onu anladık takıntılısın üstad amma

Sende mi futbolcu sandın BAM denen kazmayı

Futbolcu yok kimi oynatsin. Cikip kendi mi oynasin. Tamam Hagi' nin hatalari olabilir ki var da sanki yedek kulubesinde mukemmel orta saha oyunculari var da Hagi onlar yerine bu oyunculari tercih ediyor.

Ne yapiyorlar artik orasini bilemem de Misi ile konusurlar mi artik døverler mi yoksa severler mi o oyuncu affedilsin. Sinir bozucu takimda yok iste oyunu kazandiracak oyuncu yapacagi hareketlerle. Kosmakmis savasan takimmis mucadeleci takimmis iyi guzel hos da son hareketler olmayinca olmuyor. Kos kos bosa kosuyorlar. Sarp 90 hatta ustune ekstra 20 dakika da biz ekleyelim kossa ne olur. Takimin geneli bøyle. Affedilsin Misi sonrasinda Baros dønsun Arda eski performansini yakalasin ancak øyle mac kazaniriz. Diger tarafa da yazmistim bu kadro ile bir sistem ve organizasyon yaratmak zor is. Ista Baros , eski Arda gibi Arda sonrasinda Misi de katilirsa bunlarin yetenekleri sayesinde mac kazaniriz yoksa takimin tamamina yakinini kaleci ve defanstan baslamak uzere degistirmek zorundayiz.

Hagi bu düşünceyle devam ettiği sürece,Arda da dönse Baros da dönse pek fazla bir şey değişmez.Puan kaybına mahkum bir takım olduk artık.Deplasmanlara beraberlik için çıkıyoruz.Şahan Misali:Bizim için 2 sonuç var;mağlubiyet ve beraberlik,biz 3.sonucu daha göremedik.

Bu kadro,bu teknk ekip ve bu yönetimle ancak bu kadar olur.Yazık gerçekten,sıradan anadolu takımını taraftarı gibi hissediyorum kendimi,yazık bize bunları yaşatanlara...

Futbolcu yok kimi oynatsin. Cikip kendi mi oynasin. Tamam Hagi' nin hatalari olabilir ki var da sanki yedek kulubesinde mukemmel orta saha oyunculari var da Hagi onlar yerine bu oyunculari tercih ediyor.

Gidip ben yatırmadım bütün transfer bütçesini romanya'ya.

Iki oyuncu getirdi Romanya'dan. Culio køtu degil ve gerekli idi. Stancu bilmiyoruz kapali kutu. Hagi'ye ben de fazla guvenmiyorum fakat ara transfer døneminde kolay degil herhalde istenilen oyunculari hemen getirtmek. Mesala Biglia oyuncu iyi ya da køtudur orasini bilemem fakat karmakarisik bir hikayeye døndu.

Edit: Zapata'yi unutmusum.

Bence en dogru yol yønetimin gitmesi, teknik ekibin gitmesi ve cogu futbolcunu gønderilmesi ve 1-2 yil gibi bir surec. O kadar battikki dibe cikmamiz ancak bir iki yili bulur herhalde kadroyu buyuk oranda temizlemek yeni bir kadro kurmak vs. vs.

Almanyadan yeni geldim diskodaydik kafa bir milyon ama ne kadarda icsem kafam hep takimda Nasil bi hastalik Bu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt