Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sa renkdaşlar.

kewell'la Neill ne zaman takıma katılırlar bir bilgi varmı?

Neill, Caglar, Arda, Baros yoklar!!!

Hagi sihirbaz degil arkadaslar :)

olmadığını bizde biliyoruzda zaten yazdığım zaman 442 ye dönüp böyle bir kadro çıkarabilecekmi acaba yani bamdan kurtaracakmı acaba diye yorum yaptım kadro çokta yetersiz değil bence

E tabiki bukadar işin başımıza gelmesi adnanların yüzünden hagiyi ben getirmedim heralde ama hagiyi getirdiler diye hagide bu takımı böyle oynatmak zorunda değil

Mevcut kadroya 2 oyuncu ile bu takim ucardi.Para icin satilan keita ve mehmet topaldan sonra alinanlar 2 gömlek düsük oyuncular

Bicfavli yoldaymis.

arkadaş ilk 10 dakika görmüşsün bursa takımı etkisiz senin takımın bişeyler yapmaya çalışıyo ama ilerde etkisiz barışta sakatlanmış mecbursun adam almaya alsana stancuyu niye sarpı alıyosun çek kazımı sağa yektayıda barışın yerine al bunu düşünemeyecek kadar kapasitesizmisin. Nasıl hagiyi suçlamayalım sanki karşıdaki takım barcelona dizi titriyo

arkadaş ilk 10 dakika görmüşsün bursa takımı etkisiz senin takımın bişeyler yapmaya çalışıyo ama ilerde etkisiz barışta sakatlanmış mecbursun adam almaya alsana stancuyu niye sarpı alıyosun çek kazımı sağa yektayıda barışın yerine al bunu düşünemeyecek kadar kapasitesizmisin. Nasıl hagiyi suçlamayalım sanki karşıdaki takım barcelona dizi titriyo

kesinlikle haklısın

Ben transfer falan istemiyorum daha.Zaten aldıklarının en az %60'ını sezon sonu göndermeye çalışacaklar.

Hedefsiz kalmış bir takımın sezon sonu muhtemelen gidecek bir hoca'nın (keşke başarılı olsa da kalsa) talimatıyla devre arasında bu kadar transfer yapıp bir ton para harcamasını anlamıyorum zaten.

Hagi için Romanya umrunda olmaz.Hagi'yi Galatasaray'ı dolandıracak şerefsizlerle karıştırmayın.

adam maclari kazanmak icin cikmiyor ki..kaybetmemek icin cikiyor...nezaman gol yiyior ondan sonra ofansif futbolcu aliyor takima...vizyon, kalifiye, kariyer koskocaman bir 0 hagi de

Yazık ya,Hagi bile bizi Pazar olarak görüyor,Romanya zaten sürünüyor onlarda bile milli olamayan adamlar bize getiriliyor gerçekten çok saçma hamleler bunlar.

Bide Misimovic'i Romanya maçları var diye kadro dışı bıraktığı söylentileri var.. durum vahim..

Eğer gene romanyadan bi futbolcu gelirse yuh derim bu kadar da olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt