Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

son olarak gaziantep maçında berkini,anılı,cemi,berki,bilali,cumhuru izlemek istiyorum !!!!!gerisi fos !!!transfer istemiyorum !!!ardanın yaşattığı heycanı düşünün !

Aynen ama bu Hagiyle imaknsız Anılı bile 1 maçlığına Tugayın zoruyla oynatan bi Td'dan bahsediyoruz...Anıl dunku maçta Kazımdan çok mu kötu oynardı sorarım size ??

Avrupa´yi filan unutun bu sene. Gaziantep rezil eder bizi. Cok eminim. Eger bu sene Cumhur, Anil, Ahmet Kesim gibi genclerden 1-2 kisi kazanip takima kazandiramiyorsak altyapiyi da kapatalim bence. Hic gerek yok. Simdi oynamayacaklar da ne zaman oynayacaklar? Nasilsa hedef ilk 8-9. Antep macindan itibaren Ayhan´in yerine Cumhur oynamali, defansta Ahmet Kesim oynamali, Anil en azindan Aydin capsizinin yerini almali. Aydin girecegine Anil girsin yahu.

40 milyon euro lazim bize....

Müthis sol bek derken, is yapacak daha etkili bir sol bek. 1 Milyonluk Caglar Insua´dan daha etkili oynuyor oynadigi zamanlarda mesela. 4 Milyon´a daha faydali bir adam bulabilirsin. O anlamda söylüyorum. Ben begenmiyorum Insua´yi. Ortalari iyi sadece.

sana katılıyorum 5 milyon euro verilip yabancı kontenjanını dolduracak kalitede değil.bizim çok daha sorunlu yerler var alınmasına gerek yok.çağlar iyileşirse insuadan kötü oynamaz.

arkadaşlar bursa maçında hocanın elinde oyuncu yoktu. bu hafta ki eskişehir maçı böyle olmaz. ina

nın.

Batdal audi a5 ile bucada günü gün ediyor.Gece mekanlara akıyor

yarın ya Bradley yada Şeref Aydının dediği gibi İngiltereden oynayan ama İngiliz olmayan bi orta saha oyuncusu gelebilir.

Beyler Kanaltürk'e Gençlik Spor Müdürlüğünün bilmem neyi bağlanacakmış.Bjk'nin orda oynayıp oynamayacağını açıklayacakmış. bilginiz olsun.

Sezon başı trasfer politikasına bakarmısınız

Ali Turan - gönderildi

Serda özkan - gönderildi

M.Batdal - kakalayacak yer aranıyor

Misimoviç - kadro dışı

İnsua - "kiralık istemiyor ben takim"

ve hala utanmadan yöneticiyiz diye oturuyorlar koltuklarında, boşverin haldun üstüneli falan gözünü seveyim Ergun gürsoyların ben...

Batdal audi a5 ile bucada günü gün ediyor.Gece mekanlara akıyor

Yok ya çok istekliymiş aslında, görüntüsü öyleymiş, umursamıyor gibi görünüyormuş.

Adam resmen İstanbul'a transfer oldum, bitti herşey, artık çalışmama gerek yok havasında.

Avrupa´yi filan unutun bu sene. Gaziantep rezil eder bizi. Cok eminim. Eger bu sene Cumhur, Anil, Ahmet Kesim gibi genclerden 1-2 kisi kazanip takima kazandiramiyorsak altyapiyi da kapatalim bence. Hic gerek yok. Simdi oynamayacaklar da ne zaman oynayacaklar? Nasilsa hedef ilk 8-9. Antep macindan itibaren Ayhan´in yerine Cumhur oynamali, defansta Ahmet Kesim oynamali, Anil en azindan Aydin capsizinin yerini almali. Aydin girecegine Anil girsin yahu.

Aynen ya adamı unutuk aga Konya maçında ilk maçta gol attı adam iyi maç oynadı ama KAZIM varya o oynar şimdi uuff Hagiyede hiç guvenim kalmadı ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt